17

Анонимен

преди 9 години

То и ние не разбрахме как комунистите от БСП приватизирахте икономиката на България под масата и за което сме в това положение-най бедната страна в ЕС.Сега с пенсионната реформа нещо не ви пасва.Явно парите от частните пенсионни фондове са пак в комунистите ,а може и да ги няма вече, както при КТБ??? Бойко може би иска да осветли и тая ви далавера.Паживьом пасмотрим.

16

Бивш член на БСП

преди 9 години

Правилно другарко Манолова , трябва да се сезира КС , но за това , че ДПС е противоконституционна партия и пречи на развитието на България . Вече два мандата БСП и ДПС са в коалиция и какво стана , БСП отиде в канала.

15

ognyanz

преди 9 години

И още нещо от тази манипулация с пенсионните фондове: Разчита се и на незнанието и нехайството на бъдещите пенсионери. Който не поиска да му превеждат вхоските в частен фонд също отива в НОИ и ще пълни бюджета на новия Дянков. А за т.н. "втори стълб" в пенсионното осигуряване ще чакаме до второ пришествие. Надявам се опозицията този път да действа и то бързо, защото Бойко е майстор на замазването на такива манипулации и вече работи по въпроса.

14

Анонимен

преди 9 години

manolova izka edin zdrav nerven i korav bastyn............da e plushti...........

13

ebb

преди 9 години

манолова иска !!! хм на какво основание тя иска ,като народен избраник тя би трябвало да дава . та така какво даде та имаш право да искаш( освен секса на ангел)

12

ognyanz

преди 9 години

До 12-13 А вие не разбрахте ли къде в тази манупулация е далаверата на финансовия министър, за да го направи така спешно преди нова година? Личните партиди от частните фондове влизат в общия кюп на НОИ и оттам новия Дянков ще си запълва дупките в бюджета. А вие си търсете гербаджийските опорни точки.

11

...

преди 9 години

До ognyanzНе разбрахте ли че никой не ви задължава къде да си слагте парите е /!/1/

10

Анонимен

преди 9 години

Манолова къде е Бисеров?

9

ognyanz

преди 9 години

Това за конституционния съд е добра идея, дано не остане само на думи. Действайте, иначе помагате на ГЕРБ и ДПС да запушат дупките в бюджета за догодина с парите от пенсионните фондове. Ако не го направите, като лъсне накрая работата, и вие ще сте виновни колкото гербаджиите.

8

Анонимен

преди 9 години

Мая Манолова я познаваме всички, но какво означаваше това БСП?

7

Анонимен

преди 9 години

Пфууууууу....

6

Патриот

преди 9 години

Само да ми падне тая ще я спукам от грубо и безкомпромисно любене!

5

Патриот

преди 9 години

Секси мифлчок!!

4

Анонимен

преди 9 години

До 2За групов.

3

Забавно

преди 9 години

Забавно ми е да глефам Манолова или там който и да било друг политик ( в опозиция най-вече ) да се прави на компетентен .А като са на власт само се оправдават с предишните.И бсп и герб са така.Епа на народа му пищи вече от този цирк.Де осъзнайте се,да не Ви залее ударно недоволството на народа,че тогава да видите какво им е на кокошките в курника като влезе невестулка при тях !

2

Анонимен

преди 9 години

Ох , Майчееее...заедно с Юлияна Дончева ви искам в джакузито ми на двора на каса шампанско!

1

Анонимен

преди 9 години

Бабооооооооооо, къде е Бисеров?