80

смрад!

преди 9 години

отвратителен ***! Син на шофьора на най-зловещата фигура в ДС- Григор Шопов!

79

Анонимен

преди 9 години

много тъпо парче

78

Анонимен

преди 9 години

*** недоносени

77

Анонимен

преди 9 години

*** си ти

76

Анонимен

преди 9 години

Cecko edree i debelee- tova e dobre. infarkta ide kato predi toa debeloto mu 4ervo ste izpita zahapkata na raka- i tova e dobro.vaobste Cecko moje znacitelno da se podobri

75

кекуле

преди 9 години

До психолог от МВРпържолки на кученцата давате ли? а залостили се луди с гранатомети ще атакувате ли скоро?

74

психолог от МВР

преди 9 години

Колкото и да реват червените *** нищо не им си връзва, само тъпни и псувни . Спомнете си Йовчев с какво се занимаваше. С нищо направиха една пиар акция в Лясковец . Колко трябва да си *** да атакуваш ловец с барети за да му вземеш пушката , просто уникална тъпота . Останалото време пазеше народните представители и биеше студентите . И тези *** сега ги защитава червения ***. Просто сте *** .

73

бъзуняк

преди 9 години

цецо и за шеф на рпу не тава ама беше министър, ерго в Бг не трябва да се търси логика, закономерност..полицай, тъпо, на работа в неделя, а? как се казва отдела по информационна борба на герб? там дето работиш..

72

полицай

преди 9 години

Това че червените *** плюят ГЕРБ и Цветанов е комплимент за него , защото те за това са в този сайт . Само за протокола. Кажете ми друг министър на МВР да е получавал толкова много награди от партньорските служби на САЩ и ЕС . Няма нали , е това е достатъчна оценка за работата на г-н Цветанов . Нали не си представяте , че страните от ЕС и САЩ нямат представа кой кой е .

71

Анонимен

преди 9 години

До Бай СтавриЩе се справя много добре с розите! Ще ги полива,ще ги сади,ще се грижи всеотдайно за тези растения,а когато е необходимо ще спи даже при тях!

70

Аз

преди 9 години

Като му гледам физиономията,и за селски пъдар не става.До кога ще дава акъл?

69

ВИФ

преди 9 години

Прав си. А също става и за *** - с физиономия на Гаргамел, само лошотии и помия се леят около него. А иначе и за физкултурник не става.

68

Бай Ставри

преди 9 години

Цецо го виждам, като хигиенист, той е изпълнителен и всеотдаен! В лявото крило има много работа за него

67

анонимен

преди 9 години

Чудите се защо държавата ни е на това дередже.Само добре се вгледайте в тоя и повече не си задавайте този въпрос.По три дена в седмицата той е в някоя си телевизия и раздава ли акъл,раздава ли.Питам се какъв професионалист е този човек -завършил задочно ВИФ/за запознатите е ясно за какво става въпрос/,после ужким някакво право/някой си му е подарим дипломка някаква/,чантаджия в МВР,покрай Борисов в общината и "зам.председател на ПП ГЕРБ.И много му разбира човека,ама от всичко му разбира,че и ак

66

Анонимен

преди 9 години

За какви професионалисти говори незнам но стотици хиляди иэбягаха от тук щото МВР си върши работата.

65

БГ

преди 9 години

Държава дето разчита на такива като Цветанов,отпиши я!

64

Анонимен

преди 9 години

Евала Цецко,много те бива да даваш оценки за хората/макар че в случая си прав/!Обаче не забравяй,че ти си този който се изтъпанчи пред цяла България и изчете СРС-тата за лекарите пред цяла България и ги обвини в умишлено убийство!Само заради това трябва да ти скъсат главата и да те съсипят от дела! За апартаментите на споменавам,защото всички политици сте един дол дренки!

63

Анонимен

преди 9 години

До бгА Цветанов да не би да е завършил Харвард?Сигурен съм,че през цялата си служба не е виждал,жив престъпник,камо ли да е хващал такъв!Лазаров сигурно е виждал и хващал ама каква полза?А при военните има един хубав лаф: От *** офицер не става!Важи и за двамата!

62

Анонимен

преди 9 години

До бг В случая по интересно е що за *** дава оценка за глав. сек. на МВР....

61

Анонимен

преди 9 години

Защо цървулът ЦвЦв не е в затвора ?