26

anonimen

преди 9 години

ОПЕРАЦИА ШМЕНТИ КАПЕЛИ СЛЕДВА ОПЕРАЦИА ЗДРАВЕ

25

Анонимен

преди 9 години

Вдигнете пенсиите първо на хората с първа пенсия и каквото остане за втора и трета пенсия,

24

АнаЛиз

преди 9 години

Попитайте чичко гугъл , има достатъчни статии , как се източват частните пенсионни фондове , как уж заради кризата 2008 година им са се стопили активите , как влагат нашите пари в яхти , лимузини , палати и силикон за любовниците си.Пълно е с примери по улиците , които видимо харчат чужди пари . Тоест нашите пари.Имаме едни 7 млрд в тях , само на хартия , бъдете сигурни.Досега няма фалирал частен пенсионен фонд САМО ЗАЩОТО още нито един не е изплатил пенсия , а само прибират вноски.

23

ИСТ

преди 9 години

Господин Христосков, до сега нито една държава не е фалирала за разлика от банки и фондове. Защо никой не казва какво става с моите пари ако фалира фонда. Имаш ли дял във някой пенсионен фонд, че така силно защитаваш закрепостяването в ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН пенсионен фонд.

22

до 1

преди 9 години

Европарите бяха спрени наказателно заради ЮП. В момента , в който се отказахме и ни ги пуснаха, а не заради Борисов. Не може да се приписват лични заслуги, когато жертва е народът и той плаща цената. Сега борисов се прави на лицемерно загрижен за ЮП, че дружките му от ДПС , с които пие кафета и му подкрепят крадливите закони, остават с пръст в уста и без поръчки за строителство.

21

Перпетуум

преди 9 години

Перпетуум мобиле е това твърдение, на Христосков.Неможе с частните пенсионни фондове да отклониш 30 % от парите за пенсии , които някога , на някого , ще се изплащат .По този начин те да не плащат солидарно за пенсиите на родителите им , а други плащат.А след това да твърдиш , има дефицит.Какво да има при това крупно отклоняване на 30 % от финансирането на пенсиите и какво друго да се плаща с тези пари , когато то е така предумишлено предизвикано.

20

до 17

преди 9 години

Блажени са вярващите! Имаш 30 000 лв, ама само така си мислиш - нищо нямаш! Пий една студена вода от мене, аз черпя! Ха, ха, ***!

19

er

преди 9 години

До синдикалистЕто, това е отговорът!Парите в частните пенсионни фондове са опапкани/"инвестирани"/ и сега ги прехвърлят/само партидите,защото парите ги няма отдавна там/ в НОИ,който може да се допълва от бюджета безкрайно,за да изплати и частните.Както стана с КТБ!Пладнешки хайдути!

18

до 12

преди 9 години

Това е илюзия. Народът не гласува за Борисов, защото 84% или над 4/5 от българските избиратели не гласуваха за Борисов. Ако се сумират гласовете на образуванията в Четириглавата му Ламя, която всъщност е с 13 глави, то получаваме, че Четириглавата Ламя на Борисов представлява има-няма 25% или едва 1/4 от българските избиратели. Останалите 75% или 3/4 от българските избиратели са против Четириглавата Ламя. Тя показва, че Мафията и Олигархията "управляват" с помощта на един неграмотен.

17

БГ

преди 9 години

Слушайте богатите,те се борят за тяхните интереси!

16

ebb

преди 9 години

До АнаЛиз типичен пример н.банев приватизира активи за над 1 млр. ,сега има 2 коли, полуразрушен хотел,извратена жена и не на последно място един вагон дългове.

15

до 1

преди 9 години

През предишния си мандат имаше пак "огромна" подкрепа и 3 милиарда за 2 години, а не 4 милиарда за 6. Резултатът го видяхме - двойно надута безработица от 6.8% на 13.8%, 245.000 унищожени работни места, 1 милион българи без доходи, дефлация, рецесия, младежка безработица от 16.2% на ужасяващите 33%, потоп в КТБ С надут лихвен балон, тотален безконтрол, хаос. Борисов е ***.

14

Бадемов

преди 9 години

Те каквото трябва не национализират, та се сетили да национализират пенсионната система. Защо не национализират златните мини??? Защо не национализират ЕРП-тата??? Защото по-лесно име е да вземат от народа осигуровките за пенсии, а не им се разправя с частните компании, на които се продаде половин България.

13

дам

преди 9 години

Има достатъчно статии от 2010 година насам , за източването на частните пенсионни фондове.Отговорете ми на няколко въпроса господа деформатори и ще си оставя вноските при тях/васЗащо частните пенсионни фондове , не изплащат пенсии , при положение , че още 2010 година трябваше да дадат такива на миньори родени след 1959гЗащо трябва някой на сила да ме кара да внасям вноски във фондовете на Прокопиев , Ковачки , Банев , Домусчийски , Цветан ВасилевКаква е гаранцията , че няма да последват КТБ

12

Интересно

преди 9 години

Народа все пак е гласувал Герб да управлява и каква е тази злост от тези които никак не могат сами да съберат доверието на народа срещу политиката на Герб все пак да вържат бюджета/не може да се угоди на всички/

11

Анонимен

преди 9 години

34 процента от парите във фонда на Алианц са "инвестирани" в НЕК. Дадени са назаем на черната дупка в българската енергетика. Тази година са 800 милиона на червено. Как ще се върнат тези пари е мистерия за мен.

10

Начинаещ

преди 9 години

Абе тука коментират ли нормални хора?

9

АнаЛиз

преди 9 години

Само едно нещо ще ви попитам , какво се случи с масовата приватизация ....Раздадоха ни едни бончета /хартийки/ и ни обещаха светло бъдеще , как всеки ще притежава част от тези приватизационни дружества и какво стана ---- една група олигарси изкупиха на безценица заводи и фабрики , а всички ние пихме една студена вода.Същите тези след това си направиха частни пенсионни фондове за да ни оберат още веднъж .Това е истината , а Рамадан и компания са на хранилка при тези обирджии.

8

никой нормален, ...

преди 9 години

... интелигентен човек не може да проумее, че другите се надяват, че един неграмотен, без образование, индивид като Борисов ще е в състояние да направи нещо смислено. Ми той няма никакво образование.

7

Четириглавата ламя..

преди 9 години

... на мекотелото Борисов, която всъщност е с 13 глави, е най-пагубното, неестествено и безморално нещо, което се изражда и в БОСТАН. Борисов ще ни забатачи в тотална катастрофа, още по-мащабна от тази като "резултат" от първото му "управление" на неконтролируемия хаос, с последствията на която се борим от година и половина, и се оказва, че те нямат край.