156

Анонимен

преди 9 години

Голям манипулатор, жалко че 20 % от хората в БГ обичат да бъдат манипулирани.Но те всички така изпростяха, че никак не е трудно да бъдат измамени от мутри като Борисов.Всяка втора дума на Борисов е лъжа, как не се проумява това изобщо не ми е ясно.До 207 какво по точно е постигнал Борисов, вече 5 години са замразени доходите, образованието и здравеоопазването са трагични, добре 60 км магистрали подобриха ли жизнения стандарт.Постигнал е, че напълни гушите на олигарсите и своята собствена

155

Анонимен

преди 9 години

Държавата има право да взима от парите на хората. Ако не ви харесва се махайте в чужбина да миете чинии!

154

Анонимен

преди 9 години

Дойде Борисов отново на власт, и сега ще ни тури въжето на шията. А ние ще блеем пак. Беееееее.... Докога??? Заслужаваме си го!!!

153

Анонимен

преди 9 години

Браво Борисов! Отново доказа, че си най-добрия премиер след Стамболов! Ако някой от БСП беше постигнал толкова много успехи във вътрешен и международен план за толкова кратко време щяха да пеят дитирамби от сутрин до вечер, а сега от злоба си изплюха жлъчките!

152

Анонимен

преди 9 години

Човек за човека е вълк

151

Анонимен

преди 9 години

А къде са парите за здраве,Мутро?

150

Анонимен

преди 9 години

BB i CC

149

Анонимен

преди 9 години

Дрън ,дрън-в НОИ няма индивидуални партиди и веднъж потънали там парите никога повече не можеш да си ги върнеш,защото ще бъдат изхарчени веднага.Те и здравните вноски дето цапцаросаха така казаха.Няма страшно .А сега никой не знае какво стана с тоя милиард и половина,а се чудят от къде да намерят някакви мижави 100 милиона за да се оправи Спешната помощ

148

Анонимен

преди 9 години

Всички гербери под стой да преведат парите си в НОИ.Те така ще се видят кои подкрепят Боко. Пък и да им е честита новата коалиция с ДПС.

147

Анонимен

преди 9 години

иска да гепи парите на осигуровките - това е. какво и мутрата да говори е така. не мога да понасям крадливата тиква. краде като за последно, понеже знае март какво ще става.

146

Анонимен

преди 9 години

boiko borisov si kaza predi izborite che ako go izberat she reje plashtaniq (to est she ima glad i mizeria) ... da blagodarim na vsichki glasuvali za nego

145

Анонимен

преди 9 години

До сасаТи пишеш глупости. Здравните осигуровки от 1.5 милиарда изчезнаха,както и 400 милиона от бюджета на НЗОК от края на 2009год. Също както изчезнаха парите и за втора пенсия на миньорите от частните фондове национализирани от Дянков,въпреки че съда се произнесе че държавата трябва да ги върне във фондовете. Така че не повтаряй като папагал каквото каже ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 9 години

така говореше точно преди да откраднат 1,5 милиарда от здравната каса с дянков, но ние помним. къде са милиардите мутроооо?

143

Анонимен

преди 9 години

Покрай този фокус мокус не пропускайте и криминализирането на укриване на осигуровки. Най-забавното е че служителите не носели никаква отговорност - т.е. вижте колко сме добри към честният пролетарий. Обаче познайте кой ще плати излезлите на бяло осигуровки? Пак този пролетарий чрез НАМАЛЕНИ ЗАПЛАТИ. В крайна сметка вместо в джоба ви тези пари ще отидат в джоба на ***, пенсионерите и депутатите.

142

Анонимен

преди 9 години

До ИВ 197И СЕГА СЕ ПРИЕМА ,,ПРАВО НА ИЗБОР " - ВИНАГИ В НОИ ? ПОНЕ ПРОЧЕТИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ.

141

Пора

преди 9 години

Я звънни на ЕГН-то на Джим Кери и се разберете. За нас остава да живеем в тази ваша крадлива комедия с трагичен край.

140

саса

преди 9 години

До 200Как така се крадат , осигуровките отидоха в здравната каса ! Що говорите глупости ! Така се крадат 1.5 милиарда ..... Друг е въпроса дали по този начин трябва да се запълват дупки.....

139

Горибляне

преди 9 години

Само така бате Бойко! Смело и с Бога напред! Народа те обича!

138

Анонимен

преди 9 години

Колкото видяхме тези милиард и половина от здравната каса, които гепи Дянков , толкова ще си видим и тези от пенсиите.

137

Волен Сидеров

преди 9 години

Товарищ ***, денги нам надо немедленно перевесть! Американский доллар оскупился и сейчась я немогу заплатите мои красние тролчики что нибудь писали немножко о Бойчика Борисава! Они слуги Российской Федерации!