168

Анонимен

преди 9 години

Още когато ни задължиха да избираме частен пенсионен фонд се заговори, че тия пари, които ни ги удържат за 2-ра пенсия никога няма да ги видиме и май точно така става! Аз например и не само аз не бях съгласен да ми удърат тези пари и да ги дават на някакви частници да рсботят с твх и да правят гуши

167

Анонимен

преди 9 години

Частните фондове са финансови пирамиди щом като вече 4 години как не изплащат втора пенсия! Парите отдавна ги няма и са заминали в джобовете на червените шефове на тези комунистчески пирамиди като бившия здр. министър на БСП- шефката на Доверие

166

Българин

преди 9 години

Крадците Борисов и Местан се гушнаха в името на общото крадене. А Борисов само плюе и се пеняви, все някой друг му виновен. Кой ти е виновен, Борисов, че гласуваш заедно с ДПС, от които уж така стръвно се отричаше и твърдеше, че никога не бихте гласували заедно с тях? КОЙ?

165

аааааа

преди 9 години

Турци сте

164

до 198

преди 9 години

Пеевски, ти ли си? Защо пишеш с главни букви, не можеш ли да изключиш Caps Lock-a, малограмотнико? Намира се най-вляво на клавиатурата, приблизително по средата отгоре надолу ;)

163

Пешо до 192

преди 9 години

Аз не дължа обяснения на никого. Ти ако дължиш на някого, обяснявай се. За мен самия е важно крадливата мафия ГЕРБ+ДПС да не ограби парите на хората, включително и моите. А иначе какви пенсии плаща държавата, всички виждаме - пълна подигравка с труда на хората, работили толкова години. Лично за мен хич не ми и трябва задължително осигуряване, предпочитам сам да се погрижа за старините си. Тук защо да нямам право на избор дали да се осигурявам или не? Нали уж това било важно - правото на избор!

162

Анонимен

преди 9 години

От днес е ясно , Реформаторския блок и БСП се обичат

161

шефа на коалицията

преди 9 години

Ако трябва да крадем,с ДПС ще се разберем.Ако нещо за пред мат'рЯла,пускам Москов да се обяснява.

160

цъфнал трън

преди 9 години

избирателите не важат в сравнение с парламента винаги са малцинство

159

Анонимен

преди 9 години

Кръвосмешението ГЕРБ - ДПС е факт.

158

жабенината

преди 9 години

за нов парламент трябва и нов конкурс за ***

157

Анонимен

преди 9 години

До Пешо до 189Това го обясни на миньорите които от 2010 година трябваха да получават пенсии точно от тези частни пенсионни фондове ....Вече сме 2014 година , а нито един миньор не е получил так бленуваната пенсия то честните частни пенсионни фондове в България.Тези миньори си получава само пенсиите от държавата , може да теглят заеми но държавата винаги ще плаща пенсии , това е положението ,докато частните фондове казват утре фалит и бяхме дотук.

156

До бостан

преди 9 години

Че НОИ се задъхва е ясно, но защо трябваше да се принудят хората да го попълват с белите си пари за черни дни.

155

Пешо до 189

преди 9 години

А какво, да ги дам на Борисов и Местан, че те да ги откраднат първи ли? Давай им ги ти, щом си такъв мераклия на крадците ГЕРБ+ДПС и свързаните с тях олигарси. Бягай ти в Сев.Корея, щом ти харесва с парите ти да хрантутят *** и накрая да ти подхвърлят трошички или пък да обявят фалита на НОИ.....

154

хаха

преди 9 години

До ПешоНе остави ги на Прокопиев , Ковачки , Цветан Василев и компания , те са надежните хора да не ти пипат от паричките .Като гледам и колко бедно живеят, ще е от собсвени пари.Поне в НОИ знаеш , че ако ги няма значи и България е няма.

153

Бойко

преди 9 години

Местане, обичам те, дай да те разцелувам! Станишев ти избяга, но аз останах тук, верен твой почитател!

152

Анонимен

преди 9 години

7 MILIARDA KRAJBA TOVA VE4E NE MOJE DA SE TARPI

151

Анонимен

преди 9 години

do 179Я в Позитано, я във фотоволтаиците на Цветелина Бориславова!!!Като са в Позитано как герп ще ги прехвърли в НОИ ***.

150

до Иванов

преди 9 години

Не си пиши (172) и отговаряй сам (179,180), уж че водиш диалог във форума :Р Подобно раздвоение е признак на шизофрения :)))

149

Пешо

преди 9 години

Да си прехвърлиш вноските за втора пенсия в НОИ е все едно доброволно да емигрираш в Сев.Корея - излизане вече няма, дотам с демократичното право на избор.....