82

Не това е проблема

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАПроблема е в това, че ако веднъж си прехвърлиш партидата в НОИ, след това не можеш да я преместиш другаде, защото реално вече тези пари няма да съществуват с тях ще се изплащат сегашните пенсии.

81

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ФАРАОНИТЕ ДА СЕ КРОТНАТ.

80

Анонимен

преди 9 години

Как хората да имат доверие в банките и фондове, след като самото правителство на практика ги саботира. Кога ти дават право да избираш - когато задължително ни закрепостиха към някой фонд или сега след 15 години, когато имаш натрупана сума и те хвърлят в риск? През 2009 г. когато гербавите взеха властта плъпнаха емисари на Алианс да крадат от Доверие и други.Сега къде е гаранцията, че от дадено предприятие и учреждение началника няма да закрепости хората по избор.

79

ДАНС

преди 9 години

Абе някой да е виждал Сертов?Що избега тоз човек?Да не е задигнал парите за пенсии?

78

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименАУУУ, СВОБОДАТА НА ИЗБОР БИЛО СКАНДАЛЕН ГРАБЕЖ. ДРУГАРЮ ПОЛЕКА С ПЕТОЛЪЧКАТА.

77

Анонимен

преди 9 години

BORISOV,GORANOV VI SE PODIGRAVAT NA VAS PSEVDODINAMOPARDIASHTI.ZA TIAH PARLAMENTA E MAGURATA PREDI 25 GOD. TUKA IMA,TUKA NIAMA VSICKO ZA MOIA DGOB--EH,NAIVNIZI.

76

Анонимен

преди 9 години

Герберите и дпс в тандем. Какво повече има да се коментира. Същия тамдем завлече и парите от една известна банка.

75

Анонимен

преди 9 години

За герберастите бе важно да има правителство! След това, каквото и да предложат, все ще се намери кой да го подкрепи. А народа е стадо!

74

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ +ДПС ще гласуват скандалният грабеж !!!

73

Анонимен

преди 9 години

Много правилно казано "даде ВЪЗМОЖНОСТ на българите да прехвърлят парите си от частните пенсионни фондове в НОИ. Възможност т.е. ако сметнат за необходимо, но повечето политици в България не са свикнали хората да управляват живота си. На много хора им е мъчно за което.

72

Анонимен

преди 9 години

Единственото за което служат реформаторите в това правителство е да са параван на БОСТАН. Така че да се махат, за да се види ясно Кой с Кой е.

71

Анонимен

преди 9 години

И както винаги ползват старата, изпитана тактика - вкарваш промените бързо, преди събота и неделя, ако може преди голям празник. Пускаш димки и кьорфишеци с всякакъв род други новини - например, в периода на подготовката назначаваш Слави Бинев за председател на комисията по култура.

70

Анонимен

преди 9 години

Не стойте близо до Рамадан, когото разговаряте с него, защото пръска плюнки на около метър от себе си.

69

Анонимен

преди 9 години

Коалицията БОСТАН! Минусите нека само за себе си да преценят, какви щяха да ги редят тук, ако същите неща се вършеха преди година!

68

до79

преди 9 години

Ама верно ли?Аз що си мисля,че са на БСП олигарси?!По важното е къде са парите?Най вероятно в КТБ

67

Анонимен

преди 9 години

Абсоютно вече е ясен модела на управление на ГЕРБ. За всички важни за Пеевски и Доган решения ГЕРБ разчита на ДПС. За останалите решения на РБ, ПФ и АБВ. Това е изключително грозен и безпринципен начин за правене на политика. Единственото което прави РБ е да легитимира мафиотското управление на ГЕРБ+ДПС.

66

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименЗАЩО И КЪДЕ Е БОЙКО В МОМЕНТА НЕ Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ. КОГАТО ТРЪГНАТ НАРОДИТЕ КЪМ СВОБОДА, КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?

65

Анонимен

преди 9 години

Радане, за съжаление Бат Бойко не е случайно в Брюксел в тоз щекотлив момент - той тъй най-обича: хваща си тояжката и гледа отстрани. Ако номерът мине се връща ни лук ял ни лук мирисал, ако номерът не мине се връща на бял кон да въздаде ред и справедливост тъй както "искат хората".

64

Анонимен

преди 9 години

Тия частни пенсионни фондове не са от БСП. Много добре знаете кога са въведени!

63

Анонимен

преди 9 години

Герб заслужават да бъдат изгонени завинаги от управлението само заради тази нагла кражба. Кражба на парите на хората в момента, кражба и на възможностите им за нормални пенсии в бъдеще. С един удар машата на Пеевски, Горанов - с подкрепата на групата на ГЕРБ и ДПС иска да окраде и настоящето и бъдещето.