34

преди 9 години

Само така! Писна ми от скапани лобисти да ми обесняват колко стабилни били частните фонове.Тя и КТБ беше много стабила.....после пак опряха до държавни пари. И Лемън Брадърс бяха много стабилни....примери по света бол.

33

GFR

преди 9 години

GFR ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ !БАЦО ВИ ЗИМА СИЧКО !

32

Кривондел

преди 9 години

Реформаторите да си тръгват от тая ***, за да се съхранят като някаква алтернатива.Безобразие!!! Вместо пенсионна реформа в посока "персонални партиди" - копаем в посока "да усвоим едни пари сега, пък да му мислят следващите"!!!

31

GFR

преди 9 години

КЕ БЕЛУУ КАИФЕ* ! *МАВИЯ СОНГ !

30

Иван

преди 9 години

Голямо лапане има в тези фондове ,много големци са намесени ,затова скачат като опарени.

29

Анонимен

преди 9 години

Вижте партидите на всеки на осигурените в частни пенсионни фондови и вижте колко пъти се пренасочвани от един фонд в друг. И си задайте въпроса:Всичко по тяхно желание ли е ставало?

28

GFR

преди 9 години

До КОШМАРА-АТАКАМАРТ ШЕ ПЕЕШ ЦАФНАЛА УТКА НА БУДКА !

27

Ivan

преди 9 години

Кой може да се похвали че парите му са се увеличили в фондовете ?Трябва с закон да забранят тези пирамиди.Тез дето скачат за тях да им дадат пенсии от фондовете и тогава какъв рев ще настане.

26

КОШМАРА-АТАКА

преди 9 години

Сидеров:Чакайти мъ беее,ся с другаря Жириновски у масква обсъждаме кво да гласувате.САКЪН,никой да ни гласува без разпореждани от МАСКВА!

25

GFR

преди 9 години

ПЕНЗИЯ ЛИ ?МИШО БИРТА ВИКА МЕРСИ !

24

Анонимен

преди 9 години

Като ви чета коментарите,се убеждавам,че си заслужавате мутри да ви управляват,осъдени да ви пишат законите,да плащате високи сметки и да ви окрадат парите.

23

Нема лошо,бе...

преди 9 години

Нека народа си влага парите в частните пенсионни фондове....КАТО ГИ ИЗПЪРЖАТ И ИМ ОБЕРАТ ПАРИЧКИТЕ с "ФАЛИТ"---ИМА ПАК ДА РЕВАТ ,КАТО МАГАРЕТА....АМА ТОГАВА НИЕ ЩЕ СЕ СМЕЕМ...!НЕ ВСИЧКО , КОЕТО Е "ЧАСТНО" ....Е ПЕРФЕКТНО ...ХА,ХА,ХААААААААА...ТРЕБВА МАЛКО И ДА СЕ МИСЛИ, БЕ....!

22

Анонимен

преди 9 години

Младите хора внасят осигуровките си в частни пенсионни фондове за да обслужват интересите на шепа "ЗАГРИЖЕНИ" за старините им и тези загрижени се възпзлват от благините им, вместо тези пари да са за грижа не техните родители

21

gogo

преди 9 години

Едно от малкото правилни рещения на Б.Борисов-браво.Всичките сополи и сълзи за частните фондове са платени.Я покажете балансите на тези прехвалени фондове.След някоя друга година ще СИ блъскаме главите как може да изчезна милиарди без някой да разбере както в КТБ.

20

GFR

преди 9 години

Горанов Е ЧЛЕН НА ПОЖАРНИКАРСКИЯ БОРИСОФСКИ МЛАДЕЖКИ КАМУНИЗТИЧЕСКИ САИУЗ !

19

ТВ

преди 9 години

Гласувайте, гласувайте. Накрая, скъпи, предложението ще се приеме с гласовете на ГЕРБ, ДПС и Атака. Ще бъде прекрасен подарък за БСП.

18

GFR

преди 9 години

ЦАК БАЦ ЦАК БАЦ !ТИКИ ТАКА !

17

Анонимен

преди 9 години

Изкарайте на бял свят заплатите на директорите и други от частните пенсионни фондове и вижте за какво става дума.

16

ХЕХ

преди 9 години

Абе Чуколов, какви частни фондове ще създаваш бе? Нали ги има и спора е да им се вземат ли натрупаните средства в НОИ! Вие от Атака ще влезете ли в час някога?! Или руснаците не са плащали по тая тема, и нямате мнение?Смешници!

15

GFR

преди 9 години

БУЛГАРИЯ НА БАЦО ФАЛИРА ЗА 666ТИ *** !ИЗБЕРЕТЕ КОД 666 ЗА БАНКЯ !ЧЕКАИТЕ ОБАЖДАНЕ НА ЛУЦИФЕРА ОПЕРАТУР !ЗА БАЦЕ 666 И КОД БУДА !