120

Анонимен

преди 9 години

Руснаците много добре знаят как живяха до и после Путин. Това, че го подкрепят не учудва никой. Ние кво да направим, че който и да дойде и кадето и да се наврем все по-зле и по-зле.

119

Анонимен

преди 9 години

И 4,5% от българите!

118

Анонимен

преди 9 години

по принцип го подкрепят 100% ама 20% са били пияни и не са могли да си кажат

117

7

преди 9 години

Американска агенция правила проучването ама Кремъл отново е виновен за резултатите, защото никак не са демократични и еурогейски

116

ПОУКАТА

преди 9 години

Още веднъж да ни е за поука, че Кремъл винаги е гледал единствено и само своя икономически и имперски политически интерес и никакви славянски или православни "дружби" не са ръководили неговите действия. Тия кьорфишеци ги изстрелват в публичното пространство само нашите рубладжийски *** под етикета "русофилство" !

115

Берлин

преди 9 години

Това, братче, да щурмуваш магазините, за да си обърнеш парите в печки и перални! Хахахахаха... е, не! Ш' умра! :)))

114

Берлин

преди 9 години

"Само две неща са безкрайни Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."А. Айнщайн

113

Анонимен

преди 9 години

До НПОкапутНормално е да стане... В крайна сметка и на тях им се натресе демокрация а-ла България, видяха че тая демокрация в този й вид нито ги топли, нито им пълни корема и потърсиха решение. Путин им го предложи - пълен стомах, някаква сигурност, повишаване на стандарта, връщане на Русия като фактор на международната сцена, но без слободия, маскирана като "демокрация"... Хората са решили, че това ги устройва.

112

АГЕНЦИЯ ФОКУС.БГ

преди 9 години

КИТАЙ ПОДКРЕПЯ РУБЛАТА ПИШАТ СВЕТОВНИТЕ АГЕНЦИИ . ПЕКИН :ДОГОВОРА МЕЖДУ КИТАЙ И РУСИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА РУБЛИ И ЙОАНИ В ТЪРГОВИЯТА МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ Е ИДЕАЛЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОДКРЕПА НА РУСКАТА ВАЛУТА ЗАЯВЯВА ШЕФА НА КИТАЙСКАТА НАЦ.БАНКА ПРЕД ПРО ПРАВИТЕЛСТВЕНОТО КИТАЙСКО ИЗДАНИЕ THE SOUTH CHAJNA MORNING POST,АКО РУБЛАТА ПРОДЪЛЖИ ДА ПАДА,ТО КИТАЙ ЩЕ СЕ НАМЕСИ ПОДОБАВАЩО НА ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ И ЩЕ ПИОДКРЕПИ РУБЛАТА,КИТАЙ ИМА ДОСТАТЪЧНО ИНСТРУМЕНТИ ЗА ТОВА

111

Анонимен

преди 9 години

До Азруското правителство нарочно допусна повишаване на курсаха, ха, това ли ви дадоха за днес от руското посолство? Българската *** - най-чугунената *** :)Рублата пада, защото се увеличават разходите по троловете :)

110

Тито

преди 9 години

До Аз--Отдавна се опитвам да им го обясня това тук,но както винаги ме наричат русофил.В икономиката няма симпатии-но нашите "експерти" тук веднага ме отправиха в Сибир.Те немогат да разберът,че това не е рухване на икономиката.Но за промитите мозъци,това е супер радост.И само да добавя още нещо-по този начин,РФ прибра парите на гастербайтерите-те испращат валута зад граница...А да незабравяме,че РФ е втора по емиграция след САЩ.Просто вкараха допълнително пари в икономиката си...

109

НПОкапут

преди 9 години

Повечето руснаци смятат своя президент не за причината, а за решението на тежките проблеми, пред които е изправена страната, отбелязва АП. Въпреки че Русия стана по-авторитарна държава при управлението на Путин, подкрепата за него изглежда истинска.

108

Аз

преди 9 години

Само на мен ли ми се струва, че руското правителство нарочно допусна повишаване на курса, като така стимулира покупките и същевременно отряза скъпите импортни стоки ? Поне ефекта от това обезценяване на рублата, който се видя, е спиране продажбите на западни стоки и масово преориентиране на руснаците към родните такива. Защото последвалата интервенция и укрепване на рублата изглеждат като част от играта - вноса е свит дългосрочно, нужната инфлация е налице, държавата продължава да печели.

107

Ама как ,бе...

преди 9 години

Ама как да не подкрепят Путин......СТИСКА ЛИ ИМ иначе...ха,ха,хааааааааааааааа???!!!!Сибир --не е в България и на Босфора....!!!!!!!!!!!!!!

106

ЕЙ ТЪПАК

преди 9 години

До ЕЙ ***....Според сондажа, проведен от института НОРК (NORC) по поръчка на американската агенция, рейтингът на Путин е 81 процента.

105

ЭЭЭ

преди 9 години

Чета жалните вопли на *** кучета,но статистиката е безмилостна 80% подкрепя Путин,70% от българите са русофили,НПО-гмежта е тотално разгромена,обикновенните хора не можеш да ги лъжеш вечно,ХАХАХААААА

104

ЕЙ ТЪПАЦИ....

преди 9 години

Кой ОЧИТА РЕЙТИНГА НА ПУТИН...???Неговите хора от КГБ ---или от ценрална Европа...???!!Ако са "неговите хора"---УТРЕ КАТО ПАДНЕ РУБЛАТА ОЩЕ ДО 200р./за долар----РЕЙТИНГА МУ ЩЕ СКОЧИ НАД 100%...ха,ха,хааааааа

103

преди 9 години

До Анонимензнаеш ли на колко държави златото влиза в тези 8133 тона? Да си чувал случайно за скандалите с инвестиционно злато от САЩ? За разпробитите Кюлчета,който са запълнени с волфрам?

102

тцЪ

преди 9 години

"Поради що се срамите да се наречете БЪЛГАРИ.Докога така бе...народе..Нямате ли капка Гордост"Анонимни ми приятелю, именно за това се срамим! Все още гордостта ни не е унищожена, но малоумщините, които политическият ни "елит" твори от години ни направиха на маймуни. А защо не протестираме по улиците? Щото просто вече нямаме сили да се борим с едни и същи ***, носещи различни имена. Надежда за по-добро ВЕЧЕ няма.

101

ТАКА СИ Е ,БЕ...

преди 9 години

Руснаците винаги ще харесват Путин ---докато е на власт!Като се намери някой да го свали от власт----всички руснаци ще го мразят!АМА ПОСЛЕ ....ЩОТО СЕГА Е ОПАСНО ДА БЪДЕ МРАЗЕН!