312

Анонимен

преди 9 години

До рускиня До ШопИнтересни твои разсъждения: значи когато Крим е върнат на Русиякой го е връщал *** ***?

311

АБЕ СМОТАНЯЦИ..

преди 9 години

КОЙ ОЧИТА РЕЙТИНГА НА *** .....?????!!!!"Неговите хора" от КГБ---или от централна Европа....ха,ха,хаааааааааааа...???Ако са "неговите хора"-----ОЩЕ ОТ СЕГА ВИ КАЗВАМ ,ЧЕ РЕЙТАНГА МУ Е 99%......ха,ха,хаааааКойто в Русия не верва------в Сибир има много работа ...ха,ха,хаааааааааааа

310

Анонимен

преди 9 години

Нали в печата обявиха,че не му трябва таз валута,към друга се е насочил що пък да не е продаде по възможност двойно и дори,някой в тарапаната дори и от печата видя ли дали е свежонапечатана валута и дали е ликвидна нещо като течаща в някоя точка на планета дет контролирано истича,протича и се инфилтрира в по количество с друго качество валута но в определен залог предварителен 10% за текучество до някоя си врътка или ръка след която е без значение за притежание,а за комисионна оценка от и чрез,и

309

430

преди 9 години

рублата пада и в момента няма курс продава под 64. ако искаш да я подкрепиш,тичай,купувай рубли,после пусни чешмата,изчакай хубаво,налей си чаша студена вода и се напий хубаво

308

Шоп

преди 9 години

До АнонименЗападът търси спасение в заграбването на тези богатства.-----------------Че какво лошо има тези неизползвани богатства да им се вземат? Да не би да са работили за тях? Не, заграбили са ги от сибирските индианци.

307

Анонимен

преди 9 години

Русия е огромна страна. Преди години там бомбардираха рибни пасажи - рибата бе преградила коритото на една река и заплашваше с наводнения. По френската телевизия показаха диамантена река - метеорит от диаманти се бе разбил, не ставаха за украшения, но с промишлено предназначение. Не се експлоатариаха, защото появата им на пазара би сринала търговията. Така е и със замразени златни мини и морета от нефт. Ето защо е истерията срещу Путин - Западът търси спасение в заграбването на тези богатства.

306

518

преди 9 години

не забравяй че на путин и кремълци крадените пари са в щатски и европейски банки,също и имотите и децата

305

До 516

преди 9 години

Едно прекрасно и неемоционално решение. Риска при тях от фалит е нищожен в сравнение с руснаците,а и май с повечето страни.

304

До 510

преди 9 години

Тренда се взима всякак: и за 3-4 дена и за 3-4- седмици и за 5-6 месеца. Има дългосрочни и краткосрочни трендове, според модела по който търгуваш. В момента почти няма валути по света, които да не са в дългосрочно падане срещу долара. Това е защото всички искат да си понижат курсовете, за да си стимулират собственото производство.

303

Любомир

преди 9 години

ГОСПОДА, ЛИЦЕМЕРИ И ДВУЛИЧНИЦИ! Вие същите хора, който възхвалявахте Путин преди месец два сега го плюете това е мрусната черта на българина. Но аз ще побързам да ви кажа. Не бързайте да отписвате Путин смятам, че от немога винаги може да се очаква неочакваното ДОКЗАЛ ГО е не веднъж *** краварите и съм сигурен, че пак ще го направи.

302

Анонимен

преди 9 години

от сутринта не виждам никаква промяна, 11.00 час,курс купува най евтино е 61.85 за долар.скоро доларите от централната банка ще се изчерпят

301

rustam

преди 9 години

Криза има че има никой не спори щатите и те бяха и още са но има и варианти и козове сценария с ссср няма да мине защото става само един път путин трябва да е луд за да не го отчете а накрая може и да заплати на щатите и европа с ракети

300

Анонимен

преди 9 години

До 514Дам, нормално е да има обезценка, след като в тия 3-4 месеца се случиха много неща - освободиха рублата, петрола падна и т.н. Но и падането има дъно и то не само се стигна, а мисля, че имаше момент в който се и подмина, но времето ще покаже. Средна цена на петрола под 60$ не е никак добра, както се видя и ние пострадахме от това.

299

Анонимен

преди 9 години

по скоро бих купил украински гривни и активи от колкото руски.за сега не смятам да рискувам

298

Анонимен

преди 9 години

Братя, днес рублата победи долара, само за днес има над 10% загуба на долара. Американците са в паника от бързата обезценка на долара спрямо рублата и обменят всичко в рубли!П.п. Който игра по борсите правилно тия дни, направи луди печалби, честито!

297

510

преди 9 години

тренда не се взима от произволни 3-4 дена а от най малко 3-4 месеца, а той е твърдо към обезценка. всеки сам да си решава,щом си толкова оптимист за рублата,купувай

296

Антикомуняга

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Четох само до България не печели нищо от срива на рублата.Срива на рублата е следствие от падането на цената на петрола.Аз като отида на бензиностанцията за парите, за които зареждам всеки месец сега зареждам повече.Е как да не печелим?

295

До Анонимен 508

преди 9 години

И какво от това? Виж едно бг левче за колко йени се продава и ахкай! Това не означава че, българската икономика е стотина пъти по-силна от японската. Между другото, японците смятат че валуата им е много скъпа на 98 за 1 долар! И продължават да я обезценяват, за да си стимулират икономиката.

294

До До 487

преди 9 години

Подкрепяш фактите значи: Логично бюрото да сложи 1-3 рубли отгоре на средния курс по форекс, нали трябва да имат печалба от търговията. Те да не са благотворителни дружества! Всичко е точно. Гугълни интернета и намери графиките - стабилно надолу. Остър връх на 16 Дек., остър спад - типична борсова манипулация. Загазилите "духат супата".

293

Анонимен

преди 9 години

виждам че едно бг левче се продава за 42 рубли. а една фашистка гривна за 5 рубли