166

Шоп

преди 9 години

До тра-ла-ла Аз пък съм патриот и казвам, че ако трябва да обеднеем и да изостанем от света, по-добре Македония и Добруджа да си живеят отделно. Ако толкова им се иска да са българи, сами ще се присъединят. Хората, които напират да водят войни с идеологически мотиви, трябва да бъдат затваряни в лудници.

165

Възход и Падение

преди 9 години

Животът е борба, по младите рашки не знаят, а по старите почват да забравят. Путин пак ще ги научи, че не е толкова лесно, има и други кандидати за булката.

164

тра-ла-ла

преди 9 години

"Ако трябва всички да обеднеем-от бедни да станем още по...но Македония или Северна Добруджа отново влязат в границите на България...аз съм "за""-така би казал един Патриот!Навярно това става в Русия, още по-вече на нас не ни се казва истината и всичко по кризата в Украйна...ние тук сме "рубладжии" и "гей-***"...

163

Анонимен

преди 9 години

До Мъка ми е ,бе..Червените дупедавци вече са в Сибир. Това им е наградата от цар Путин за вярната служба.

162

уan

преди 9 години

До Не забравяйте:Бъди спокоен, никога не забравяме, че пропагандната война върви с пълна сила и превръща наглед нормални същества в ***. Погледни се в огледалото. А може би си мислиш, че си оригинален? Не си. Когато някой от твоята купчинка говори за субсидиране с рубли, винаги се разбира, че същият е обладан от доларомания, или изпълнява платена поръчка. Толкова сте кухи, че просто не разбирате - не всичко е пари, някои имат и човешки разбирания за справедливост.

161

хх

преди 9 години

Страшно е да имаш ипотека и лихвения процент да скочи на 17,5%. Годишното оскъпяване отива над 25%, *** апартамента за 20 г ще стане не златен а платинен.Ама пък си имат вожд *** с 99% рейтинг.Да им е жив и здрав и пак да напада съседните държави.

160

Анонимен

преди 9 години

Нали Рублата щеше да става международна валута,

159

мръсен циганин

преди 9 години

Уважаеми Алекс казвате 60% отстъпка добре нека да сравним външните дългове на държавите ,щом като САЩ могат да направят така че цената на петрола да падне драстично (няма значение с какви методи )и да продава на загуба ,не може ли според вас Русия да направи същото ?И между другото ако искаш да свалиш долара мисля че трябва да си готов за война защото съгласете се САЩ няма да се дадът без бой!!

158

st

преди 9 години

русия страда отново.

157

мръсен циганин

преди 9 години

до гурбетчия казвате били пияни руснаците и изтрезнявали сигурно е така можем да ги сравним с нашите и като погледнем икономиките на двете страни ще видим резултата достатъчно сте интелигентен направете си изводите!!

156

Анонимен

преди 9 години

Тука цензурата е пълна трият се коментари който са им неудобни и може да се проверят казаните неща ах продажна медия По зле от комунизма сте само че тогава знаех ме защо се прави и за кого работите

155

...

преди 9 години

Спрете да пишете всичко с ГОЛЕМИ БУКВИ бе, смешковци!

154

Москва

преди 9 години

До бат ЗдравкоБате ти да не мислиш че в най скъпия град в света цените са ти като на женския пазар , като им знам доходите на московчани е все едно без пари това , а тук в европа не в БГ цените са такива каквито ги написа в лв но в ЕВРО кг домати е 4 евро храставиците 3,6 евро за другите да не ти споменавам

153

в крайна сметка

преди 9 години

спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.

152

Алекс

преди 9 години

*** яко згази лукЯ и ойде коня (рублата) у ряката!Икономиката и математиката не може да се манипулира с декрети, патриотични речи, партийни решения и "някои съображения". Ама щом "рашите" си го харесват да минават отново на "картошки, капуста" и ЗАЗ...

151

кефи ме

преди 9 години

До Анонимен 164Това 40р ще дойде около 1лв бе а заплатите какви са но и това не е важно сигорен съм че вносната стока цената и расте толкова бързо колкото падат температурите бързо в Сибир . То политиката е винаги била ку..а едно се говори друго се прави , но едно е сигурно слабата рубла ще удари по европейските производители на коли дрехи и тем подобни продукти . Първо наложиха ембарго а сега направо затварят(образно) пазара за западни стоки май е доста хитър *** атентат ще трябва

150

Анонимен

преди 9 години

През 1998г много загубиха спестяванията си?! Нищо не се губи просто сменя притежателя си! Да не мислите че *** си държи спестяванията в рубли?!

149

Анонимен

преди 9 години

Нали нямаха нищо за ядене по магазините. какви са тия политически некоректни снимки. Така ще усерете пропагандата.

148

Анонимен

преди 9 години

Дори и днес резервите на Централната Банка са 400мрд долара.Руснаците реално финансират световната икономика, а не обратното. Това че не харчат парите се дължи на опита от 90те години, тогава похарчиха парите и се наложи да дефолтират вътрешния дилг. Сега при санкциите просто оставиха пазара да покаже кое ниво е ок. Това си е капитализъм - всеки да се оправя както може.

147

Анонимен

преди 9 години

Още ли чакате бе, оптимисти :) Ще отстъпи Путин, когато цъфнат налъмите.