35

Анонимен

преди 9 години

А искат да открият и нови здравни каси и тогава хаосът и грабежът ще станат пълни.

34

Анонимен

преди 9 години

Ще фалира ли утре Райфайзен?------------Да вземем да изровим баба Ванга и да я питаме!-------------Тук пак някакви ентосиасти!Искаш да кажеш, че Райфайзен банк е възможно да фалира, така ли???Плюс това депозитите са гарантирани!До 200 000. Толкова в моят личен пенсионен фонд, не вярвам да събера!

33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Добре е да прочетеш последните финансови резултати на групата Райфайзен ...

32

666

преди 9 години

ако политиците не спрат войната срещу собствения си народ, скоро основният им *** електорат ще изяде дворците им заедно с арматурата.

31

Анонимен

преди 9 години

ДРУГАРКО ФОНДА Е ЕДИН. И ТОЙ СЕ КАЗВА. И АЗ СЪМ ЧОВЕК. ВСИЧКО КОЕТО ИЗКРАМА ГО ВКАРВАМ В ЕДЕНЕ И ПИЕНЕ. НИТО СЕ ОСИГУРЯВАМ НИТО МИСЛЯ ДА СЕ ОСИГУРЯВАМ ЗА ДА ПЪЛНЯ НА МУТРИТЕ ГУШКИТЕ. АКО ВСИЧКИ ТАКА НАПРАВЯТ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД И ЩЕ ОТИДЕТЕ ДА СИ КОПАТЕ ДОМАДЕТАТА И КРИВИТЕ КРАСТАВИЦИ НА СЕЛО.

30

Анонимен

преди 9 години

Тая вместо да се цепи по медиите с малоумнитеси идеи да види бг борсата която след каторазбра какви ги готвят ГРОБ (облагане на сделките на БФБ и НАЦИОНАЛИЪАЦИЯ на ПФ) и направо ПОТЪНА!

29

-10

преди 9 години

Докато хората не излязат на улиците ГЕРБ не ги забелязват. Така, че да им изшращаш мнения е безмислено!

28

Анонимен

преди 9 години

Предлагам на Георги Велев, който е публикувал статията да вземе всички мнения от форума и да ги изпрати на Менда Стоянова.Нека малко и те да се позамислят от мненията на хората.

27

-10

преди 9 години

Ще фалира ли утре Райфайзен?------------Да вземем да изровим баба Ванга и да я питаме!

26

vse edno

преди 9 години

то не е ясно след 20 год. дали ще има държава България, вие сте седнали да плачете за пенсии...

25

-10

преди 9 години

Който дава пари на НОИ е ***---------------Идеята на осигуряването е пенсиите да се изплащат от работещите в момента. Така ти отпада проблемът "А какво ще стане ако банката фалира докато дойде време да се пенсионирам?" По същата причина е добре и да има увеличаваща се раждаемост за да има кой да ти плаща след години пенсията. Затова вместо да ревете колко лоши били *** - ПРАВЕТЕ ДЕЦА!

24

Анонимен

преди 9 години

Проблемът в България е този, че не знаеш откъде ще те изклатят. В частния фонд знаеш, че си имаш партида, трупат се лихви, управляват ти парите, накрая ще вземе да фалира фонда и оставаш с дупката на геврека. В държавата пък всичко потъва и отива за хора без никакъв принос в осигурителната система, цял живот неработили, както и за . Накрая като дойде време за пенсия се оказва, че всичко било опоскано. Ето това е действителността.

23

Анонимен

преди 9 години

Каква ти е гаранцията, че банката ще съществува като дойде време да се пенсионираш?-----------------Ти ми дай аз да си управлявам парите и ще видиш каква е гаранцията, пич!!!Например в Райфайзен ги слагам!Ще фалира ли утре Райфайзен?

22

Анонимен

преди 9 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯКойто дава пари на НОИ е ***-------------Скрий се бе!Ти си ***!Те просто си вземат парите! Ти нямаш избор, такъв е законът!!!Намери си работа и ще разбереш!***!

21

-10

преди 9 години

Аз предлагам нещо много просто. Тези 5% да не се удържат от работещите, а който иска да си ги внася в банка.----------------Каква ти е гаранцията, че банката ще съществува като дойде време да се пенсионираш?

20

-10

преди 9 години

АЗ съм на 29 и също не знам. Не ме и интересува точно откъде ще ги откраднете! Изборът си е ваш! В който и фонд да ги сложа, след години такива като Цветан Василев ще са ги окрали!------------Точно с предложението на ГЕРБ парите спокойно могат да бъдат откраднати, защото личности като тази дама ще решава къде да ги държи тези пари, а не ти. Пари в КТБ никога не бих вложил защото беше ясно и на бебетата каква е тази банка и сега нямам проблем с Цветанов!

19

kire liberalo

преди 9 години

До АнонименАми щом така мислиш, си заслужаваш да те окрадат.

18

-10

преди 9 години

ГЕРБ - най върлата комунистическа партия след КПСС!

17

Анонимен

преди 9 години

а трябва да ходя да ми правят на място акаунт, да ми активират профил и т.н.-------------Само в Българската администрация, за да си направиш акаунт, трябва да отидеш лично да си попълниш 3-4 пъти всички данни на различни листи, с различен цвят може би :))),после сигурно ще искат да те снимат за новия ти профил, отделно да им занесеш и снимки от фотото. После се почва - като искаш да се логнеш, трябва сигурно да им звъннеш предварително или да подадеш молба в писмен вид. Това е пълен цирк!!!

16

Анонимен

преди 9 години

До ZEUSЗа това трябва задължително да има електронен регистър и да се съхранява в НОИ независимо от това че се осигуряваш в частен сектор