214

морски

преди 9 години

Русия много пъти е била притискана но винаги се е изправяла и е побеждавала враговете си.И този път ще е така!Слава на Русия и руския народ!Велики!

213

Анонимен

преди 9 години

ИГРАТА Е ЯСНААрабите имали възможност да свалят цената до 25 долара, така ще съсипят Путин!Но, арабите услужват на САЩ, нямат интерес от това нещо!И на тях ще им падне пердето!Има и друго, мишената не е само Русия, а и Евро компаниите, те също са издъхнали и говорят за икономии и свиване на бюджет от порядъка на милиарди, вече спират проекти!

212

Лифоет Булгар

преди 9 години

Пичове, не я мислете Русия-тя е Велика страна, и ще се оправи, защото има умни, далновидни ръководители, като Путин, който е патриот и се грижи за народа си! Така и трябва да бъде! Мислете как България отново да възобнови близките си, тясно-партньорски отношения с най-искренния и лоялен съюзник дето може българският нород да има - РУСИЯ! Това е истината, братя българи!

211

Sasho

преди 9 години

Malcina ot vas si spomnyat che malko sled kato ruSSia aneksira Krim, Obama beshe na poseshtenie v Sauditska Arabia. ama rusofilite ste prosti otkade mozak u vas. Samo oporni tochki ot posolstvoto na Kaputkin!!!

210

Анонимен

преди 9 години

В РУСИЯ, ЩЕ ИМА ФИНАНСОВО ДВИЖЕНИЕ НАГОРЕ-НАДОЛУ!НО РУСИЯ ПРИТЕЖАВА ПРИРОДНИ РЕСУРСИ-МАТЕРИАЛНО БЛАГО!ТЯ НЕ Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ, КАКТО ЗАПАДНАТА ИКОНОМИКА!ЗАПАДА ИМА НЯКАКВИ ЦИФРИЧКИ В НЯКАКВИ КОМПЮТРИ :))))))))РУСИЯ ИМА РЕАЛЕН ПРОДУКТ - НЕФТ, ГАЗ, АЛУМИНИЙ, ДЪРВЕСИНА И КАКВО ЛИ НЕ :)))))БУРЯТА ЩЕ МИНЕ, И СЛЕД БУРЯТА ПУТИН ЩЕ СЕ СМЕЕ, А ЕВРОПА ЩЕ РЕВЕ

209

..

преди 9 години

Радвам се на краха на Русия, защото това е наказанието за това че Путин се подигра с международното право, анексира Крим, и вкарва войски в източна Украйна.Радвам се на краха на Русия и защото показва несъстоятелността на претенциите им за световна сила, заради войните им със съседите им, заради натиска с авиация по границите ни, усилената милитаризация на Черно море, провокациите към суверенитета ни, незачитането на европейския ни избор, и желанието да ни диктуват закони. Нека се освестят.

208

Анонимен

преди 9 години

ще се наводни пазара от продажба на руски имоти в БГ . Гарантирам ефтини имоти по морето

207

Анонимен

преди 9 години

До морскиПреди да коментиращ каквото и да ,първо прочети нещо.....

206

морски

преди 9 години

Е как така всички заводи и фирми в Русия работят и произвеждат пък икономиката й се била сринала!Пълни глупости и краварска пропаганда.Япония зле ли е като 1долар е 100 иени?То тогава у нас като нищо не работи кво праим!!!

205

Молете се

преди 9 години

Призовавам всеки да отиде да запали по една свещичка и да се помоли да има само икономическа война!

204

Анонимен

преди 9 години

Русия е един "колос" на пясъчни крака.Само големите лъжи ще останат от въздушен балон!Оказа се, че русия няма никаква икономика и разчита единствено да рекетира държавите с нереално високи цени на нефт и газ.Цената за добим на 1 барел нефт е 5 $, ас на "братският български народ" му я дават по 150!!!Никой не ни е ограбвал повече от рашките!

203

Анонимен

преди 9 години

САЩ са днешната Империя на Злото -- СССР умря..

202

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 9 години

С неадекватни действия, с върховната си *** комунистическа мисъл, този ще фалира Русия!

201

Анонимен

преди 9 години

Еврото падна с 10 рубли долара със 7 последния час..

200

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-скоро изчезне "ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО", толкова по-добре за човечеството!

199

Анонимен

преди 9 години

Песимиста: По-лошо не може да стане!Оптимиста: А, може, може...

198

Анонимен

преди 9 години

САЩ изиграха картите си в съдружие с арабите!Стана както навремето при Президента артист Рейгън, тръгване към разпад на "великата страна".....

197

Анонимен

преди 9 години

До DeDeА кой мислиш ни спретна 97 инфлацията? Нека сега сърбат собствената си попара...

196

Анонимен

преди 9 години

А като ще си говориме за агресия - няма държава по света, където да не е стъпил американски крак.

195

Запачна се в Москва

преди 9 години

Немцов-,,Народ должин знать автора сегодняшнего кризиса-ето Путин''.