32

Ози

преди 9 години

Последно, 2-*** убити, 3-*** тежко ранени.6-*** заложници успяват да избягат от странична врата в кафето. Онзи се ядосва и гръмва един заложник. Тогава полицията щурмува заведението и го утрепва. Това са двамата убити.А ранените как са били ранени, така и не можах да разбера... Айде лека...

31

Луцифер

преди 9 години

В момента приемьме армия ислямисти Оръжието им тук ли е или ще дойде после

30

аа

преди 9 години

на предната страница, топ новина... нулева информация за това как е свършило цялото нещо... направо не знам, дали и аз да не си отворя сайт "днес2.бг". В смисъл дори и индийските шбани медии вече пишат какво е станало, тук - мълчание и нулева информация. Но иначе за български новини сте добре - защо не се прекръстите на днесбг.бг? защото някои читатели именно не ги интересува особенно с коя канцлерка се е целувал бокко днес...

29

АнтиЕС

преди 9 години

Сега стана ли ви ясно, че лозунгът на глобалистите "Свят без граници" означава всъщност "Ислям без граници"?

28

Анонимен

преди 9 години

"Погледни бежанците с други очи"Междувременно в България тече национална кампания "Погледни бежанците с други очи". Е погледнах ги ахахах

27

а?

преди 9 години

ми кво стана с човеко?

26

аа

преди 9 години

До Анонимен 27ти пробвал ли си, че тъй говориш? австралия е по население под румъния, но по територия над половин европа (е има и доста пустиня де)

25

Анонимен

преди 9 години

Двама са ранени и двама са убити. Сред тези четиримата не е заподозреният в отвличане и взимане на заложници. Не става ясно каква е съдбата на главният герой.

24

Анонимен

преди 9 години

Хелзинския комитет и Амнести Интенешънъл трябва да осъдят агресивните действия на полицията срещу иранския бежанец.

23

Анонимен

преди 9 години

А бе не мога да схвана защо Австралия приема бежанци от всички държави, а асъл от Бг не ще.... Защо ли?

22

аа

преди 9 години

e, в крайна сметка с един елементарен сърч установих, че са убити - тъпака ислямист + един от заложниците (уви!). благодаря ви за нищо, днес.бг, новинарска медия май есс.

21

Анонимен

преди 9 години

Убит е, но май че има и двама от заложниците загинали, още няма официална информация, според други сайтове.

20

Анонимен

преди 9 години

Днес в Австралия, скоро и в България!

19

Анонимен

преди 9 години

Е това е! Дали му убежище, приютили го, а това сега е неговата благодарност! И ние ги събираме всякакви, да видим докъде ще стигнем...

18

аа

преди 9 години

До Анонимен17: някак малко бъркаш нещата. има много погрешна логика в това което казваш. чат-пат и верни неща. ениуей, мен ме интересува какво в крайна сметка се случило днес в сидни... днес.бг, не е лошо малко да конкретизирате, това е по-зле и от руска медия... както казах, не ме интересува особено, но стискам палци на заложниците, надявам се да са ок.

17

според ЕС

преди 9 години

Ама моля ви се, бе, хора - спазвайте политическата коректност:т.е. за мюсюлмани или добро, или нищо!

16

Анонимен

преди 9 години

Приемайте с отворени ръце още "нещастни" бежанци бягащи от войната в Турция.

15

Анонимен

преди 9 години

ако Австралия е нормална държава която се грижи за нормалните си граждани в момента тоя маймун ще бъде разстрелян, семейството му депортирано веднага, а всички *** да се извинят публично и да им се удържи по 2000 долара за паметник на загиналите австралийски кръстоносци в Афганистан и по ислямските държави. Незабавно депортиране на несъгласните с това. понеже австралия е същия кензеф като ***, мюслитата ще продължат да тъпчат хората и там и тук, терорът тепърва предстои!

14

Гошо...Тъпото

преди 9 години

До Миш...маша:Що е туй...хронология и имали...почва у нашенските дописници -журналисти.

13

аа

преди 9 години

До миш - машлол, аз така и не разбрах какво е станало в крайна сметка, не ме и вълнува толкова, но все пак... малко истинска финална информация + малко рисърч няма да навредят... сериозно, днес.бг, убит ли е? ранен ли е? пленен ли е? какво става :)