26

Браво

преди 9 години

Един министър има смелостта в прав текст да каже и покаже как трябва да се действа с този етнос и те го разпънаха на кръст. Като не искат да ги наричат "популация" нека се интегрират - да станат като всеки български гражданин - да се изучат, да плащат данъци а не да нямат един ден трудов стаж и нито лев платен данък на държавата плюс 6 деца за които получава добавки пак от нашия джоб.

25

Христо Македонски

преди 9 години

Волен Сидеров направи неимоверно много за формулиране и разясняване на националната доктрина на България и вече 10 години води своята неуморна, народна битка за възстановяване на нейния национален суверенитет............ Критикувайте АТАКА , но с ясни и разумни аргументи , не с общи фрази ! Тогава един средноинтелигентен човек може да си помисли , че и вие противниците на АТАКА сте нормални хора !!!

24

Чети повече, Местан

преди 9 години

Не е вярно, да питат някой биолог що е това "популация".Да питат и поетите. В много популярна песен се казва "Аванти, пополи" ("Напред, народе").Освен това, когато някой говори истината и тя може да бъде доказана, ТОЙ НЕ ПОДЛЕЖИ НА САНКЦИОНИРАНЕ. Москов не е казал "ромите са скотове". Той каза "ако някой е ИЗБРАЛ да живее КАТО скот". Та, ако Местан смята, че той е прав относно термина "популация", тогава скотовете какво са? Значи, някой е ИЗБРАЛ да живее като "популация"!

23

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

Подкрепям лекарите...,но стига са хленчили колко получават колегите им на Запад...Там ВСИЧКИ получават заработеното...А и тук не са рядкост петцифрени докторски заплати...

22

Анонимен

преди 9 години

Шишков ПРЕЗИДЕНТ!!!!

21

Христо Македонски

преди 9 години

И колкото да ми се иска да съм и аз против АТАКА , заради общата маса от простолюдие , което се държи като Общество от шарани ,защото искам и аз да съм като другите с тълпата, но..... не мога да не напиша следното: Все още само по-интелигентната част на обществото разбира политиката на АТАКА И НЕЙНАТА политическа дейност! Само интелигентните хора няма как да бъдат манипулирани ! Симпатизантите на АТАКА си остават най-интелигентната част на Обществото и тяхното манипулиране е почти невъзможно!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Христо Македонски - абе още ли му останаха пари на тоя Болен да плаща на такива като теб да му... ядат македонската наденица, и като гледам то с кеф го правите!

19

Анонимен

преди 9 години

Странна работа - реформаторите се нахвърлиха върсу своите хаха, нечувано. Всички знаем, че от неправителствените организации са или симпатизанти на СДС или н ГЕРБ, дори в сегашното правителство имат министър - Митов и онзи с прекратените адвокатски права. В служебното - Шаламанов. Направо да не повярва човек.

18

Глас Народен

преди 9 години

С невероятната си смелост, сила и ум, проявявайки се като блестящ стратег и тактик, оратор със съкрушителна логика, ВОЛЕН СИДЕРОВ стана знаменосец на борбата срещу богатата неолиберална прослойка , олигарси и мултимилионери, владеещи богатства колкото половината БВП на страната !!!!!! ВОЛЕН СИДЕРОВ вдъхна сили и увереност в борбата на всички прогресивни хора в България !!!!Срещу всичко това Москов и Реформаторския блок ясно казаха-НЕ-!Ползват тези на В.Сидеров и ви пробутват стари домати!!!

17

Анонимен

преди 9 години

популацията на ДПС - до един в затвора!!!

16

Анонимен

преди 9 години

До Христо МакедонскиMOLIA REDAKZIATA DA GO IZTRIE,TAKIVA V ATAKA IMA MNOGO BOLNI.

15

Лумпенщилцхен

преди 9 години

Аре популацията на ДПС да се стегне малко и да се понаучи да спазва европейски закони.

14

Христо Македонски

преди 9 години

Волен Сидеров това го беше казал много много отдавна преди много лета.Москов като последовател на Сидеров може да му мие краката и да ги целува с думите-Благодаря ти Господи че ми помогна да прогледна.Истината е една-всичко започна от Сидеров като пробуждане за Народа Български!Останалото като Москов е бледо копие който печели дивиденти от случката като ясно ни казва че няма да изневерява на свойте господари(Юдо-масоните).От лъжци България няма да стане по добро място за живеене!АТАКА-БГ!

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTI SI ***,PONEGE TI KAKVO NAPRAVI BEZPLODNIKO.

12

23

преди 9 години

Аз лесно ще се кача в линейка, ама ти ще поживееш ли с 500лв на месец за около годинка? Ненаяли се....

11

Анонимен

преди 9 години

OSTAVETE GI DA SE PLODIAT I VASHTE KASHTI SHTE OPOLZOTVORIAT.

10

нт

преди 9 години

Правозащитните организаций да обяснят защо не защитават човешките права на лекарите.Когато те бият не е ли нарушение на правата.БРАВО НА МОСКОВ.

9

Божо

преди 9 години

Къде е нещото сидеров, да се изкаже срещу Реформаторския блок и в подкрепа на путлеро - индийската дружба и дружбата на Ердоган с *** ??? Антибългари !!!

8

Анонимен

преди 9 години

Комунистите обгрижват вече 25 г. тази ***, само и само с техните гласове да останат на власт.

7

Въпрос

преди 9 години

Местане, а какво е, агент-доносник на ДС, да е депутат и да дава акъл на българския народ?Отговор: НАГЛОСТ!!!