17

ДЯДО ШИШАРКО

преди 9 години

Климактериума е виновен . Тя и Ката Шиптарката е същата, но е по-хитра та хартисва...А иначе Куку-Палома няма почивен ден...

16

diavolcheto

преди 9 години

Българските VIP-ове са намерили " достоен " начин да си изкарат някой лев. Парите не миришат, а? Ами сигурно е така. Защото, лично аз, не разбирам как е възможно такова просташко предаване да се излъчва по TV? И до къде трябва да си " VIP "-паднал-низко, за да се излагаш то такава степен? Е как да ги уважавам такива? Защо Лили Иванова, Васко Найденов, Георги Христов...никога не биха се принизили така? Те са ВИП, да!Истински ВИП!!!

15

Go6o galo6o

преди 9 години

Predlaga Petq da se vzeme s azis,moje i duet da napraviatEmo i kitaeca su6to mi se vijdat dobra dvboikaVij to6eto e problem toi mai e za partia s krisko

14

Анонимен

преди 9 години

Голяма работа,че Тодор си свалил гащите? Ми тъй му идва на човека от вътре и тъй си прави,кво толкова?

13

М-52

преди 9 години

Тошко е срам за Българския род. А пък тая ,,ЗВЕЗДА,,Петито да вземе да си напъли ушите с барут и да вземе да се гръмне.Неможе с една баба да се гичиниш цял живот,ако да е и на всички времена.

12

Анонимен

преди 9 години

Наистина ли има хора, които пращат СМС-и за тая дивотия?

11

lusi vasileva

преди 9 години

Това пошло шоу удари дъното.Защо дадоха на алкохолика екцибиционист отново алкохоли излъчват кадрите с *** му.Петя заслужено е аут защото се показа като много ниска топка-заядлива,отмъстителна,клюкарка.Тя няма реална представа за себе си.Живее с миналото,но сега никой не я брои за звезда горката.Много се изложи.Ако Тодор спечели значи публиката е лемпени и простаци за тях ли правите този сеир.

10

Анонимен

преди 9 години

На тодор славков и сестра му е много умна и стилна дама, баща му беше супер мега пич, майка му умна на квадрат, дядо му и той беше много способен управник, а тоя е абсолютен ***! Щом си от такова семейство трябва малко по въздържано да се държиш! Дано спечели катето евро! поне ще ги даде на внучето, а всички други ще ги опукат за простотии

9

Анонимен

преди 9 години

Ха, някой гледа ли тази гнусота биг брадър.

8

Анонимен

преди 9 години

Пошло, пошло, пошло. Тъпо, тъпо, тъпо ....Горката телевизия, горките нещастни "випове".

7

Миладин

преди 9 години

О нееее, нееее! Стига гонихте ВИП-ове не го понасям това. Психиката ми се тресе и пуши, хвърчат бурми и пружини. Не знам докога ще издържа на тази поредна ВИП драма. Ох, ще си цуцурна пак от павурчето.... Оха, сега съм по-добре.

6

Нина

преди 9 години

Ха ха ха бай Тъпчо,не бих казала,че си от простите ама добре им го казваш на всички-ролята ти е перфектна :)))

5

бай Тъпчо

преди 9 години

Абе таз ней лоша жена,уважава старите хора и от онуй време все за баба си пей бе,то кат запей тая песен и почвам одя на подскоци а пък кат рече,че дрътата била тра ла ла ми пада чейнето от смех ама то туй бива ама и тя наследство зела от баба си та станала тра ла ла бе,то бива ли на стари години зарад некой лев за резил да станеш и кат маймун та разиграват за джумбуш на хората пък и то кви хора ги наречеш таквиз кат мен дет го гледат от време на време-ами прости бе

4

Маркс

преди 9 години

до Тошко АфриканскиТоше, ти си срам и позор за славната си фамилия. Пускат те в такива предавания точно за това, да се излагаш на макс. По- добре *** в манастир,паметта за дядо ти не заслужава това, а *** пък хептем.

3

z

преди 9 години

urodiiiiiiiiiiiiiiiii

2

той

преди 9 години

В много държави това предаване е забранено, време е и в България това да се случи. Нямам представа какво намират в него тези, които все още си губят времето, за да го гледат.

1

XXL

преди 9 години

*** oFF