60

Анонимен

преди 9 години

Днес доста хора с нисък интелект се пробват да пишат за политика. Един американизиран "българин" се опитва да изопачи в американски стил Българската история. Друг пък пише на специален седерастки диалект, някой пишат пълни глупости. Смях в залата.

59

С.С.С.Р

преди 9 години

До "БЪЛГАРИН" В САЩ - Трябва да бъдеш съден и разтрелян от отряд на НКВД за проповядване на античовешка идеология , *** !

58

до 65 бранник

преди 9 години

колега незная до кой клас сте учил но ви се губят много години.

57

Анонимен

преди 9 години

Браво на г-н Сидеров !

56

Бранник

преди 9 години

Кви опиати бе таварищи москали, я се опомнете- москалия е центъро на наркоманията в световен мащаб. вижте СТАТИСТИКИ

55

Другата България

преди 9 години

Идва Новата 2015 година.БЪЛГАРИТЕ ще посрещат на терминалите усмихнати,ведри,щастливи млади лица,идващи от ЗАПАДНА ЕВРОПА и от останалия СВОБОДЕН СВЯТ,напуснали Родината,но идващи да видят Промяната.За жалост ще видят лица,като на снимката,обзето от яр.... и проповядващо руската демагогия у нас.Какъв срам.

54

Анонимен

преди 9 години

Волен плаща на този вестник...Трият като луди

53

до 54

преди 9 години

Доста сте прекалили с опиатите

52

Бранник

преди 9 години

абе що е *** все е москал, обаче им го забихме дълбоко за Ужен потоп ФАКТ

51

до 54

преди 9 години

Къде са построени тия модерни заводи? , другарю. В коя държава ги е построила твоята америка?

50

до 54

преди 9 години

В кой свят живеете? Навярно сте в някой виртуален.

49

Анонимен

преди 9 години

Другарите от родната седерастия са доста активни след дневната доза дрога.

48

Соколовь

преди 9 години

С теб сме Волене, некa душмaните мислят, че сa смячкaли всякa бунтовнa искрa и сa обезкурaжили всеки горещ пaтриот, че душите сa ни приспaниЩе им скочим от сенките и ще се търкaлят зелките

47

БЪЛГАРИН В САЩ

преди 9 години

Нека по младите научат истината. През 1877-78 Русия се опитва да пороби България. Благодарение на Турция и на Европейските държави оставаме свободни. От 1944 до 1989 попадаме под Руско-комунистическо робство. През същите години имаше огромна безраборица и бедност. Сега, благодарение на САЩ и ЕС се построиха нови модерни заводи. Сега АТАКА работи за най големият враг на България - Русия

46

до 42

преди 9 години

най големия враг на България е седерастията.

45

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРИН В САЩ-"Вижте историята, през 1877-78 Русия се е опитала да пороби България" Eи добре че ми светна какви са руснаците ,щото аз си мислих че по това време са ни освободили от турците ( ама най-виновен е Вазов). Пък и през Втората световна война явно не те са бомбардирали София ,ами руснаците . Пък ако е паднала някоя американска бомба тя най- хуманно е излекувала някой и друг българин от живот.

44

до 29 Небългарин в с

преди 9 години

Спрете употребата на твърди наркотици. Знам , че е модерно в щатите но това ще унищожи и без това разклатеното ви здраве. С уважение д-р Чук.

43

Медвед

преди 9 години

Ми..... загубихме десетки/стотици/милиарди,ммммм....долари.Ми,аз си държа парите в рубли,..виж ми окото,ъъъъъ....руските граждани да имат търпение,....А рублата вече е към 70 бройки за евро.....Карай да върви,до Новата 2015 година ще стане 100 бройки.Че и за тоалетната не става.А петрола 62-65 долара за литър и ОПЕК ще увеличава добива.

42

Анонимен

преди 9 години

Шизофренното джудже...се изплю....

41

лалугер

преди 9 години

ако звеме еднолично властта а то идва неминуемо ще видите как досегашните мега крадци технично и неусетно ще фъснат по офшорните зони