61

Маркс

преди 9 години

Учени хора твърдят, че янките, ако и да са избили индиянците физически, не са победили техните духове. Тези духове ги обсебват и правят жестоки, нагли и безчовечни. Достатъчно е европеец да поживее в щатите 5 години и да се превърне в бял индиянец, готов да окачи всьо и вся на Кола на мъчението, пфу!

60

Хан Крум

преди 9 години

До АнонименМного..много милиони са изтребили,за които знаем,ами за които не знаем..напр. в Индонезия( мисля там беше ),..500 000 са изклали с мачете..каза го един бивш амер.агент..

59

някой си

преди 9 години

https://youtube/watch?v=s2ghdM66U4Yвижте ги, и си правете сметка.няма какво да се коментира...особено на 4;46 сек.

58

Маркс

преди 9 години

Виж пак там, ако не си изтрил коментара, разбира се, пфу!

57

Маркс

преди 9 години

Виж мой пост 82. Пледирам за нормално отношение!

56

sallaadin

преди 9 години

БРАВО!!!

55

Анонимен

преди 9 години

Да се помолим БОГ/ЕС да ни отпусне пари по някоя европорграма, които дори и 100% откраднати изцяло от неслучайни хора, пак ще осигурят работа на няколко нещастника умиращи от глад с около 500лв/м!Защото парите идват от БОГ, а той е непознаваем и недостъпен за нас обикновенните овце, работещи за божите наместници които крадат всичко спуснато уж за нас, а ние получаваме ценните за нас 500лв/м.Но щом по телевизията налагат това за норма, а ние приемаме всичко казано за истина, значи сме овце!

54

Маркс

преди 9 години

Демокрацията е такова животно, което може да съществува само в общества с изравнени възможности на техните членове. В САЩ 1% хазари държат парите, има 10- 15 процента хора дето са изплували и всичко останало живее на кредит, е за каква демокрация може изобщо да става дума? За деРмокрация или демоНокрация и за нищо друго!

53

Анонимен

преди 9 години

До seЗнаеш ли какво са правили гадовете терористи, и съгласен ли си да остане неразкрит заговор?

52

se

преди 9 години

Това ли е демократичната държава! ??? Жалко че Американската мечта е фалш прикрит зад жестокости и кръв! -

51

Yo

преди 9 години

До ПОЗДРАВИ В БГ нали знаеш че некой треа 'а лапне сети се кой !

50

Маркс

преди 9 години

У нас в Рафинерията имало ОГРООООМНИ количества на старата цена и тези количества скоро няма да свършат. Отделно, че тя постоянно работи на загуба и я поддържат само в името на братството, славянството и светата Дева от Гвадалупе!

49

Анонимен

преди 9 години

Виждате ли защо Ислямистите в Сирия и Иран и Фашистите от Украйна са жестоки.. Защото България - Бойко Борисов и ЦРУ им дават специален наркотик за смелост Каптагон..

48

Анонимен

преди 9 години

На Борисов Амфетамините - най-новата новинаИзготовленный в 2011 году НАТО в лаборатории в Болгарии, каптагон теперь производится на всем Ближнем Востоке, в том числе, на сирийской территории. В начале апреля 2014 года Сирийская Арабская армия захватила автомобиль, полный таблеток каптагона и емкости, содержащие тонну каптагона (гидрохлорида фенетиллин) - амфетама, который вызывает эйфорию и тормозит болевые ощущения. Смешанный с другими препаратами, такими как гашиш, он представляет собой основу рациона для джихадистов. Которые перестают чувствуют свои и чужие страдания, совершая злодея

47

Маркс

преди 9 години

Одисей, в Червената конница на Будьони не е имало НИТО ЕДИН ХРИСТИЯНИН! Когато искаш да злодействаш ти не вземаш християни, защото тези хора няма да ти съдействат, те ще въстанат срещу зверствата. Именно полските католици спряха янките, а италианските католици ги и осъдиха!

46

бг

преди 9 години

ЦРУ заповяда убийството на Милошевич в Хага.

45

Някой фалира

преди 9 години

Какво му остава? Да извади от нафталина запорожците и москвичите? Да възстанови ГУЛАГ? Не! Има много по-елегантен и полезен ход. Да си върви. Да си върви и да не се връща!

44

Някой фалира

преди 9 години

За това пряко сили той трябва да открие необходимия грешник. То не бяха упреци към Америка, иронични подмятания към ЕС, флиртове с Китай, с Индия, с Южна Африка, с Бразилия. Стигнахме и до днес, когато душманина за Путин е малка България, която го препънала за Южен поток. Заяви го при срещата си със събрата си Ердоган. А кризата не *** на вратата на Русия. Тя върлува в нея. Сега Путин ще почувства грешката си, като разбере, че от враговете, които насила се опитва да си създаде, можеше само да спечели. И печелеше. И съвременни машини и съоръжения, и храни, ако щете. Какво му остава? Да извади

43

Маркс

преди 9 години

Предполагам първо ги спукват от бой, после една инжекция и човекът говори и му се ежи козината като чува какво му излиза от устата. Това е нормалното отношение!

42

Някой фалира

преди 9 години

На този етап Русия няма алтернатива на тези приходи. В същото време сърдитото дрънкане на оръжие от нейна страна струва пари. Страшно много пари. Крим струва пари. Донецк, Луганск са гладни. Сталинският гладомор е на една ръка разстояние. А когато стомасите застържат от глад, хората озверяват. Путин усеща, че съвсем скоро ще му запари под краката. Тогава Русия ще му се види тясна. И той трескаво търси изход. Ако някой очаква, че някога ще признае колосалните си заслуги за сегашното дередже на родината си лъжете се. За това пряко сили той трябва да открие необходимия грешник. То не бяха упр