86

SS

преди 9 години

До Анонимен 88Е сега вече не са.

85

SS

преди 9 години

Доказани вече САЩ са най - мръсната държава в света, а иначе се правят на демократи.Дано се натровя всички с химикалите дето инжектират в земята за да вадят шистовият газ.

84

gt

преди 9 години

хора теризъм няма. Осам ибн Ладен е обучван от ЦРУ. ЦРУ създава враг и го преследва. Като междувременно всеки гражданин на планетат може да бъде измъчван контолиран подслушван и тн. можеби гражданите на САЩ са с различен статут. Спасени хора. ????? погледнете докладите от както е почнала офанзивата срещу тероризма жартвите са се учвеличили много(в хиляди ) . тоест ЦРУ не е ефективно в тази област но ....правата ви като граждани са поголовно орязани. Тоест власт имащите ни контролират поголовно.

83

Анонимен

преди 9 години

Добре, че КГБ не трябва да представя такъв доклад.

82

Анонимен

преди 9 години

KOITO GO XBAHAT JIV __ SE E OSTAVIL NA MILOSTA NA WRAGA.

81

Тихомир Томов

преди 9 години

Собственика на вестник " Индепендънт " се казва Александър Лебедев : член на КПСС , агент на КГБ и назначен за милиардер ! Останалото е рев за това , че са ги разкрили !

80

ognyanz

преди 9 години

След като никой няма да бъде наказан за тези издевателства, как да повярваме, че това няма да се повтори

79

Напомнящ

преди 9 години

До буахахаИма една приказка ,че последния се смее най-добре.

78

Анонимен

преди 9 години

И на Волен и русофилската зган това ги чака

77

Д.Д.Д

преди 9 години

Браво на Американците,точно така трябва да се действа срещу Ислямисти и Камикадзета,даже им е малко,все пак те режат глави и горят Християните живи....Трябва да вземем пример от САЩ и не само ние

76

Русофоб

преди 9 години

Нека плюеното от страна на феновете на Лилипутин да започне - СЕГА

75

Пешко

преди 9 години

Има един филм "враг номер 1" за убийството на Осама Бин Ладен. Там много достоверно са представени и мъчения и всичко, свързано с търсенето на извършителите или по-скоро мозъците зад 11.09.

74

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 88Луганск, Донецк и Крим са украйнска територия. Дори има документ с руски подпис гарантиращ териториалната цялост на Украйна. Е, за русия договорите са просто временни неща. знаем ...

73

Анонимен

преди 9 години

До до 68 от рускиняОсновният проблем не е измчъването на терористите а това, че границата е тънка. Случва се в Русия - обявяваш някого за терорист/враг и всичко е позволено срещу него. Това е разликата между САЩ и Русия. Когато Русия публикува подобен доклад,тогава ще кажа - да, в Русия не е фасадна демокрация.

72

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен72RUSIA ZASHTITI SVOIATA TERITORIA I SVOITE GRAGDANI,KOITO UKRAINSKITE FASHISTI BIAHA PODLOGILI NA MASOV GENOZID SAS SVOITE AMERIKANSKI PRIATELI.

71

Анонимен

преди 9 години

Либерастки глупости.Работата на ЦРУ е да извлича информация.Ако трябва да спасиш 100 деца, жени и невинни хора от това да видиш крайници и червата им по улиците.Естествено че ще използват тактики да извлекат информацията.Всички са стнали много толерантни към Ислямски Супермасисти.

70

Анонимен

преди 9 години

ETO VI AMERIKANSKATA DEMOKRAZIA I AMERIKANSKITE ZENNPOSTI.ETO TOVA ISKAT DA VNESAT V BALGARIA PREZIDENTA I PRAVITELSTVATA NI PREZ POSLEDNITE 25 G.

69

Анонимен

преди 9 години

Ей драскачи, много се отплеснахте пак Русия тва... САЩ онова.... Някой въобщи замисли ли се как чужда държава ви държи в плен, затвор в 3та държава (защото закони се заобикалят), мъчи ви и се гаври с вас, без съд и присъда, но и без доказателства че сте направили нещо?!!! Много сте прости.... след като прекарате 5 години в подобно "мотелче" като Гуантанамо и ви пуснат на свобода.....е как да не станете терорист, ако ще и майка Тереза да сте били преди! Мислете малко, стига си драскахте глупости.

68

Мамиц ви ком

преди 9 години

Той Цецо хубаво беше почнал да копира челния американски опит, но мръсния народ го изрита.Цецо ей така се прави. По демократичен начин ги давиш, вадиш им ноктите и т.н.еееех що няма и у назе такива прелести?????

67

God

преди 9 години

Да питат жертвите от атентатите в САЩ дали смятат, че ЦРУ е действало варварски със заловените арабелки. Понякога крайните мерки са необходими, когато залогът е животът на хиляди. Няма хуманна война, а тази с тероризма е най-нехуманната, защото целите на терористите са основно цивилни. Ако действахме така с оня *** Муса, досега да сме разкрили цялата мрежа на радикалните мюмюни у нас.