4

rumen72

преди 9 години

да попитаме Тикваря когато е подписвал инвестиционното СПОРАЗУМЕНИЕ 2012г. защо не включил клаузата /заяви и плати/. което οзначава иска Газпром 64млд. газопровод получава тази тръба и съответно плаща този транзит което е 640млн. USD. приход на година. Също така заже да издейства допълнителна отстъпка от цената на Газта която купуваме сега, дпълнително увеличаване на транзита през България все неща които са от полза на икономиката.

3

Анонимен

преди 9 години

Уважаеми национални предатели,престъпници и обикновени наркомани във властта!Простотията и наглостта ви нямат граници!В Брюксел официално ви съобщиха,че решението за ЮП е окончателно и не подлежи на обсъждане!Какво още искате? Поведението ви е като на долнопробни *** от околовръстното- от където са ви и събирали,за да станете не народни представители,а дупедати,министри,министър-председатели и президенти!Спрете да се гаврите с интелигентността на народа!Обидно е за народа и държавата!!!

2

.()???

преди 9 години

Нaродa плaщa депутaтски зaплaти нa ПРЕДAТЕЛИ които рaботят зa изпълнението нa чужди интереси !!!

1

Националь

преди 9 години

Единната ви позиция е ясна. Тя е положена на кръглата маса, на която сядате всяка събота вечер в Американското посолство!Всичките се доказахте като едни национални предатели!