36

Анонимен

преди 9 години

Бинев е интелектуалец, защото пеел сложната за изпълнение балада на "Хиподил", "Боли ме ***" и си акомпанирал с китара, което си е връх, само по себе си. Лично Симеонов му пригласял и в същото време замезвал, което е неопровержимо доказателство, че Бинев е и народен будител, и сила в културата. Дори "ЮНЕСКО" обсъжда, дале да не го включи в списъка на световните живи културни ценности. Само където Бокова се дърпала, защото Бинев вече е ценност за църквата, та да не се объркват хората.

35

Анонимен

преди 9 години

В МОМЕНТА *** *** ОБИКАЛЯТ ПО ФОРУМИТЕ И ПИШАТ,ЧЕ АТАКА БИЛИ КАТО ПАРИЧНИОЯ ФОНД,САМО ЗА ДА РАЗКОЛЕБАЯТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИЯ АНТИ ГЛОБАЛИСТКИ ВОТ ,ЗАЩОТО СЛЕД КАТО НЕ УСПЯХА С ЕВРЕЙСКАТА ЛЪЖА ПФ ДА СЪСИПЯТ АТАКА И БАЛЕВСКИ И КАРАКАЧАНОВ СЕ ПРОВАЛИХА ТОТАЛНО,СЕГА ЩЕ ПРОБВАТ С НОМЕРА ВСИЧКИ СА (МАСКАРИ),АМА НОМЕРА ВЕЧЕ НЕ МИНАВА СОРОСЧЕТА,НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБУДИ И ОДОБРЕНИЕТО ЗА АТАКА РАСТЕ ГЛАВОЛОМНИО С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН

34

Анонимен

преди 9 години

В България има само едни националисти и анти глобалисти ,каквито са Атака,другото е американо-еврейски ГМО патриотари за разсейване на националистическия вот, днес по цял свят от Вашингтон до Лисабон всички които обичат свободата и ненавиждат ционисткия сатанински (нов световен ред ) с който шепа противни евреи ционисти желаят да поробят света, подържат Русия и Путин

33

Анонимен

преди 9 години

хаха урунгела полудя пак

32

Анонимен

преди 9 години

Задължително уволнение на политици, а не задължителни избори. Когато избирател хареса работата на политик ще гласува с охота за нея, ако не я хареса, ще я уволни още на другия ден след изборите както е в една частна фирма, а не да чака 4 години и после пак да го задължават да гласува за същия политичка.

31

Анонимен

преди 9 години

Атака поиска вчера официално от трибуната на народното събрание по време на парламентарния контрол българите да се произнесът по членството на България в ЕС и НАТО. Никога не съм им била симпатизанка на атакаджий,ама те първи поискаха това което иска и всеки българин да си изнижем от тия гробокопачи за България НАТО и ЕС. Браво на Атака отдавна чакам да се появи някоя партия която да постави този наболял въпрос .Атака ме спечелиха ,оттук нататък имат моята подкрепа ,още веднъж Браво

30

хахаха!

преди 9 години

Симеонов, извади златното си пръстче, знаеш откъде на Тиквата и го оближи! Никога нямаше да видиш депутатщина, ако не беше те вкарала тя! Също така НИКОГА няма да се махнете от софрата, кого лъжете? Някоя бабичка може и да ви се върже и толкова! Да живеят нагласените бюлетини. До сега по желание, от сега - задължително!

29

Анонимен

преди 9 години

Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг.Постоянното отвличане на вниманието на хората от реалните социални проблеми, преминаването към теми, които нямат реално значение, гарантира, че гражданите са винаги заети с нещо и нямат време да мислят.В книгата си Тихо оръжие за тихи войни американският лингвист и философ Ноам Чомски нарича тази техника за манипулация Разсейване. Политическит

28

Прорицател

преди 9 години

На този човечец бившата фамилия е баЛевски и според мен той е антипод на Левски !

27

крали марко

преди 9 години

не искаме мутри, Симо. Писна ни от тъпоъгълни мутри като теб, Бинев, тиквата от Банкя, мутрите на ДПС, само мутри и ченгета.

26

Лилит

преди 9 години

"Аз виждам една категорична, ...нито един сериозен аргумент", допълни той."Лиерът на Националния фронт за спасение на България Валери СимеоновАз виждам един лидер, който не само се оправда с това, че не той е предложил на този пост свой човек, но и ръководител, който не може адекватно да защити хората си.Не, че това в случая е нужно- лъскавия хъш винаги може да се втурне в "Атака".Клета Майка България явно може да преживее всичко, от меценати на бояджиите, до дипломати като Борджиите.

25

Анонимен

преди 9 години

Що не си е.ете майката с тия задължителни избори като всички политици са продажници. Няма да почивам в неделя да се редя на опашка за някой си да прибира по 10 бона заплата и после да ми каже че е зает и не може да приеме жалбата ми.

24

Анонимен

преди 9 години

ВЧЕРА ПО ВРЕМЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИЯ КОНТРОЛ ЛИДЕРА НА АТАКА ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРОЧЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ С КОЯТО ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА АТАКА СЕ ОБЯВИ НЕЗАБАВНО ЗА СВИКВАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ ЕВ ЕС И НАТО ,КАТО ЧРЕЗ ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ СИОДЕРОВ ПОДЧЕРТА ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПИТА НАРОДА ДАЛИ ИСКА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В ЕС УИ НАТО КОИТО НИ ДОКАРАХА САМО МИЗЕРИЯ И ГЕНОЦИД,ИЛИ ИСКАМЕ НИ9Е БЪЛГАРИТЕ ДА ПОЕМЕМ ПО НОВ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ ,КАТО ПРИМЕРНО В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ.

23

Анонимен

преди 9 години

Задачата на Бинев е да осигури финансов поток към телевизия СКАТ.Нищо повече.

22

АТАКИСТ

преди 9 години

до 19Брачед, развеселяваш с упоритостта да си забавен. Сидеров създаде предаването АТАКА преди повече от 10 години и Валери Симеонов му разреши да си го води по неговата телевизия СКАТ. Самият Сидеров го каза преди няколко месеца: "Дали Симеонов щеше да ми разреши да водя такова предаване като АТАКА или някоя друга телевизия е без значение. АТАКА така и така щеше да я има!:Валери Симеонов беше тръмплин за Сидевров-факт, но не създател на АТАКА!Малко разграничавай нещата, брачед!

21

АТАКИСТ

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА !!! ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ - ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ !

20

Бай Иван

преди 9 години

Ето един аргумент. Не може за председател на комисията за култура да сложиш човек който няма лична култура, има речник на първокласник, и има много неясно минало.

19

турчин

преди 9 години

ПФ и Атака са партии счленове който са били само на държавна ясла и гласоподавателите са същи. Популисти ,,дай да даваме" от рода на тези неща. Стакива хора не се работи те винаги може както и се случва да те продадат.

18

Анонимен

преди 9 години

На тоя 18-ти ако някой му разбра мнението да ми се обади.

17

Бадемов

преди 9 години

Валери Симеонов създаде 2 партии: Първата беше Атака, а втората НФСБ, която в последствие с коалира с ВМРО и се трансформира в Патриотичен фронт. И 2-те пионки на Симеонов са еднотипни, само дето първата пионка му беше откраднат от Волен Сидеров, затова и Валерчо Симеонов си направи втора пионка.