105

Анонимен

преди 9 години

Много отдавна всички знаят, че няма да излезете от властта. Цяло лято се тръшкаxте по жълтите павета да ви я дадат. Еми най-после докопаxте кокъла. Останалото са пози.

104

ИСТИНAТA

преди 9 години

ПAРИЧНИЯ ФОНД НA ОЛИГAРХA С НЕЗAКОННИТЕ ТРAСЕТA ЗA ПОРНО КAНAЛИ ВAЛЕРИ СИМЕОНОВ БAЛЕВСКИ И AГЕНТA НA ДС КР.КAРAКAЧAНОВ С ПСЕВДОНИМ ИВAН ПОВЕЧЕ НИКОГA НЯМA ДA ПОМИРИШAТ БЪЛГAРСКИ ПAРЛAМЕНТ. СИДЕРОВ КAЗA ПИ ТВ AЛФA ЧЕ ВИНКЕЛA ВЛЯЗЪЛ В УПРAВЛЕНИЕТО ДA СИ УЗAКОНИ ПОРНО КAНAЛИТЕ И НЕЗAКОННИТЕ ТРAСЕТA ОТ КОИТО ПЕЧЕЛИ МИЛИОНИ. ТОВA СA ФAКТИТЕ.

103

Уморен...

преди 9 години

Симеонов и Каракачанов са две ***, но по-грозни от тези на околовръстното...Патриотичен фронт ?! Предатели, евтини доносници и нагаждачи !

102

Анонимен

преди 9 години

Харакири и то ритуално !Но идва приливната вълна !

101

69

преди 9 години

Досега само АТАКА не предаде избирателите си, нито промени позициите си от 2005 г. насам. Те първи посочиха, че ни колонизират, че ни ограбват чужди и наши фирми чрез договаряне на монополи, че отношенията ни с Русия са важни и от икономическа, и от геостратегическа, и от християнска гледна точка. Само АТАКА може да подведе под отговорност и вкара в затвора всичките родоотстъпници от 25 г. насам в затвора. Не забравяйте това, учете се и си опичайте акъла в бъдеще!

100

Аврамов

преди 9 години

Двойникът на Ердоган (Далавери Балевски) скоро ще бъде отпратен по живо и по здраво с камъни при оригиналния Ердоган в Анадола.Жалки смешници!

99

:)))

преди 9 години

Стигнахме до извода, че назначенията на Орхан Исмаилов и Веселин Пенев не са умишлени, а са на базата на личните им качества, каза Валери Симеонов на специален брифинг.--------------------:)) И к`во излиза, м? И тея говорат преди да проучат и разберат как по конкретно стоят нещата! Не изказват становище, а мнение/прищявки, по детски рекетират и тропат по масата! Инфантилност е! Лудост е! Мнението обикновенно се формира по време на тинейджерството - той казал, тя казала! Смех!

98

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 106Можеш да продължиш с Цецка Цачева, Цв. Цв., Иво Московски, Николай Младенов, Трайчо Трайков. Но тя чл маса на ГЕРБ е от тези дето са чели колкото вожда си масимум и нищо не разбират. На *** и неук какво да му обясниш и той как да те разбере. Затова се казва учи, за да те не лъжат. Аз знам какви са привържениците на ГЕРБ измежду познатите ми от на мъжа ми страната, защото той едва е завършил средно, но от моя не е така, повечето ми приятели са образовани. Много е трудно да обясня

97

Анонимен

преди 9 години

За Каракачанов ни е ясно отдавна че е *** но Симеонов не го познавахме що за политик а той взе че сам се показа че не по различен от останалите

96

Анонимен

преди 9 години

КОЛКО ЗАМ.МИНИСТЕРСТВА И ЗАМ ОБЛАСНИ ЩЕ ИСКАТ ЗА НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ЗА ПРОВЕРКАТА В ЕНЕРГЕТИКАТА И .............

95

Анонимен

преди 9 години

До ПФронтЕ колко още има да се дестабилизирва тая Б-я бе, аз мислех че отдавна е на дъното. Народа поне от 5г живее с данъци итакси по-големи от заплатите. И как точно Русия се опита да ни дестабилизира. Много те моля да обясниш или като всеки един *** гербер, говориш без да знаеш какво. Примерно Б.Б. подписва строителството на Южен Поток 2012 и незнае какво е подписвал и никога не е виждал договорите. Това е ШИЗОФРЕНИЗЪМ и страшна подигравка с нас. Тоест тея са толкоз ***, че си говора кво

94

Анонимен

преди 9 години

ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ

93

!

преди 9 години

Смешници, които се зоват патриоти и политици !

92

Анонимен

преди 9 години

И тия лакомо засукаха турския...локум. Рупайте, рупайте - че скоро ще ядете от алтернативния вход.

91

Анонимен

преди 9 години

Манипулираха и хопнотизираха българина само с една думичка наречена ПАТРИОТИЗЪМ---------------------------------Българина си е о*. Дай му само бюлетина и да му навият пружинката преди избори.Най-тежкият пример са тъмносините ***, които им се привиждат комунисти навсякъде, а те партийните им лидери до 1 с партийни книжки. Другаря БорисоФфф, Пръмовица, члена на димитровският комсомол, с баща районен секретар Роската ПрезидентоФ, а за миналото на другаря КостоФ, няма да се хабя даже.

90

sante_dog

преди 9 години

Какво ще си купите с тези 30 сребърника?

89

Анонимен

преди 9 години

До 101"Голям го извадиха, но мек..."Голям дирник извадиха, верно е. За голям кол, голям гъол...

88

Бъдник с Тиква

преди 9 години

На снимката - малкото и голямото прасе в предколеден транс. Очакват портокалче в зурлата и лакомо се облизват!

87

AZ22

преди 9 години

Радане, ГОЛЯМ СИ! Респект!!!

86

ПФронт

преди 9 години

Опитa нa Русия дa дестaбилизирa Бългaрия НЯМA ДA МИНЕ! Държaвaтa ще бъде зaщитенa!