22

Анонимен

преди 9 години

Майната им на докторите. Важното е ,че уважаваме участниците във ВИП брадър. А и хонорарите им са прилични - като на футболистите и чалгарките.

21

Имигрант

преди 9 години

До до ИмигрантАми седи си там и не се обаждай за нещата тук.

20

до Имигрант

преди 9 години

Аз съм в Германия.

19

В.Узунов

преди 9 години

Докато не научат турски ще ядат бой. Не може да идат при болен и да не може да го разберат какво му е а реват само за пари.Преди 2 години им сипах от балкона една кофа расол от киселото зеле па тамън бе за хвърляне.Капнах от смях как ли е мирисала лекарката )))

18

Имигрант

преди 9 години

До млад лекарАми ходи в Германия. Но там няма да можеш да си взимаш на ръка, и ще трябва да си работиш. Не съм видял доктор от водещи частни болници в БГ да се оплаква. Но там се работи и то съвестно.

17

Анонимен

преди 9 години

А пък в търновската болница всеки си иска пари.От най простата санитарка до най прехвалените докторя.

16

Пациент

преди 9 години

Ами докторите да почнат да си вършат работата съвестно - и никой няма да ги бие. Недай си боже да влезнеш в държавна болница за нещо- трябва да плащаш- доктори, мед сестри, санитарки- иначе- на кучетата. Никой не го бръсне, че си плащал осигуровки и колко. Та малко им е на докторите.

15

Монархист

преди 9 години

Спрете да им давате медицинска помощ и готово. Ще си решите проблема веднъж завинаги, но докато не го направите - това е положението, ще ви бият, ще ви подиграват, ще ви мачкат. Но след като нямате глас да кажете нещата с истинските им имена, явно сте си го заслужили.

14

Анонимен

преди 9 години

а колкото до това че пише че имате някакво по-тежко нараняване,причината е много проста...по правилника на здравна каса не ви се полага преглед освен ако нямате оплакване...например не можеш да отидеш на ренген по здравна каса само защото искаш и предполагаш че си се натъртил...трябва да имаш нещо счупено ,за да имаш право да отидеш безплатно...

13

млад лекар

преди 9 години

Да ме бият в България за 500 евро или да ме уважават в Германия за 5 000 евро - това е въпросът.

12

до 13

преди 9 години

Ти докторите не ги мисли, те отделно си искат пари. В Токуда за да ти направят операция ти искат да направиш дарение от хиляди лева, те ти определят колко. Който се сблъсквал знае.

11

do 9

преди 9 години

как се точат пари от здравна каса бе... убивате ме как се изказвате без да знаете...парите по здравна каса да не идват и да ги дават на доктора на ръка и той да ги раздава...вие като сте зимали направление да отидете на лекар,личния ви лекар ви дава пари ли...ами не ,дава едно листче ...това са " парите " от здравна каса...не разбирате ли че са все едно виртуални пари...те не са реално в докторите...защо следващи път като отидете на доктор не питатe как работи системата,че да не говорите глупо

10

Х

преди 9 години

С тези меки предпазни средства най много да ядосат *** и ще се стигне и до убийства.Професора си няма хабер от тези работи.Трябва закон който да защитава хората нападнати и бити по време на изпълнението на служебните задължения,но строг закон,при който присъдата да е ефективна.Примерно от 3 до 5 години,не вярвам някой който знае,че за посегателство ще влезе в затвора да го направи.С условно и подписки нищо не става.

9

Анонимен

преди 9 години

Българин без основателна причина няма да набие доктор! За ромите е съвсем друго - те не са научени да уважават никого, мислят си, че всички са им длъжни и се чувстват безнаказани.

8

Анонимен

преди 9 години

Медиците буквално се подиграват с болните и ги гледат само като банкомати. Всеобща тайна е как си пишат, че са правили какво ли не само и само да точат пари по пътеките и никой нищо не прави, но отношението към хората става все по-лошо. Не може всяко счупване да има нужда от операция, но пък има пътека. Вече никой не гледа да лекува, а пациента се възприема като начин за печелене на едни пари, а който няма си умира. Унижния и безхаберие е попадането в болница. Съжалявам, но това е страшно.

7

Анонимен

преди 9 години

В България с бой се оправят нещата, след като няма институции... Колко лекари осъдиха? Имам предвид ефективно. Ще ви кажа - НУЛА. И с мен да се подиграят (а не дай си Боже с мои близки), и аз ще полудея. В нашата страна на почит е законът на джунглата, защото другият, нормалният, НЕ РАБОТИ!

6

Анонимен

преди 9 години

докторите ни да отиват в Германия,пък в България да мре населението ... и без тва доктор в БГ с максимум 1000 лв заплата, а в Германия със завършването почват с по 4-5 хилки евро...

5

Анонимен

преди 9 години

Бият ги пещерняците , които отглеждаме по заповед на Хелзингският комитет и другите ***. И на които плащаме здравните осигуровки и плоденето им като ***.

4

Мангоджери

преди 9 години

ами вината не е само в побойниците, нека се коригират малко и медиците! Питам Ви, по какъв друг начин да се отнесеш с тях, когато ги видиш като съюзник на болестта и смъртта. Не съм привърженик на грубият подход, но когато става въпрос за здравето на близък човек, пердето пада.

3

Анонимен

преди 9 години

ДОКАТО ТАКВИЗ КАТО ТОЯ ВЕЧНО ЗАЩИТАВАТ И ОНЕПРАВДАВАТ ***..НЕКА ДА ГИ БИЯТ.И НЕ САМО ДОКТОРИТЕ ДА ЯДАТ БОЙ А И МИЛИЦИОНЕРИТЕ..ЧЕЗ..МЕЗ И ТАКА НАТАТЪК.