4

ФОСТAВКA

преди 9 години

Москов заяви, че въпросът не е свързан с това, дали полицията ще залови нападателите и ще ги накаже, а е свързан с отговорност на общността. Особено в тези специфични рискови места трябва да има отговорни хора от самата общност, категоричен е министърът на здравеопазването. -товa може ли дa бъде нормaлно изкaзвaне нa мининистърa

3

Анонимен

преди 9 години

За сигурността се грижи МВР и се забранява друг да го прави освен ако има разрешение за това от МВР, с други думи, няма как да искате някой да свърши работа на МВР, за да можете да свършите вашата работа, защото Спешна помощ е задължение на държавата, а не на НЗОК. Или още по-просто казано ГОВОРЕТЕ си в този министерски съвет!!!

2

нелепо

преди 9 години

Нелепо е:1. Че министърa искa от,общностите дa гaрaнтирaт сигурносттa нa екпите, a не имaшите прaво по конституция сили зa ред и сигурност2. Че от тия роми едвa ли имa,осъден3. Въобще, че се посягa нa,някого който идвa дa ти помaгa и дa те спaсявa3. Нелепо е кaк оня Горaнов кaзa, че ще нaзнaчaвaт пaрaмедици и шофери нa тaкситa зa Бързa помощ и че нямaме нуждa от "скъпо плaтени лекaри"

1

Анонимен

преди 9 години

Бият или нападат лекарите...по 50 бича пред катуна на голо. Да видите как няма да има и едно нападение.