58

Анонимен

преди 9 години

Тиквата нанесе на България по-големи щети дори и от Костов. На неговата съвест лежат провалите на всички икономически мотори, които можеха да дадат тласък на икономиката: Набуко, Бургас-Александруполис, Белене, а сега и за капак - Южен поток. Край - няма на хоризонта вече нищо, което да може да ни мръдне от блатото. Калната отходна яма, в която политиците ни превърнаха България, ще носи печалби единствено на чуждите компании като ДПМ, които безогледно и безплатно изгребват златните ни находища.

57

Tina

преди 9 години

Истина.

56

Стоянчо

преди 9 години

Само БСП и ДПС!!!

55

Анонимен

преди 9 години

Някой нарича БЪЛГАРИТЕ славяни.Какви славяни сме тарикат?Ние сме БЪЛГАРИ,северняците сте ВИРЯГИ...Къде е Киро на кирия?

54

Анонимен

преди 9 години

Путинландия изпада в рецесия през следващата година и *** няма пари за пенсии и заплати,но десетки милиарди,от Луната,ще даде за строежа на Патките.Големи напъни,...

53

хатака

преди 9 години

По-долу прочетох, че Путин прави това, за да разклати правителството.Абсолютно вярно.Това ченге само с конспирации, постановки и провокации се занимава. И то наистина нашите започнаха да се разклащат, може би са подготвени за такъв развой. Ама вижте само лицето му: сякаш е експонат от восъчните фигури на мадам Тисо! Ега ти и биоробота!

52

Анонимен

преди 9 години

Доволен съм, че няма да купуваме от русия газ. Ако ще двойно по скъпа да ни е газта, ще добре за България

51

Анонимен

преди 9 години

,,Русия зае 136 място в индекса за възпиране на корупцията и го дели с Иран,Камерун,Киргизстан,Ливан и Нигерия.Преди нея са Армения,Молдова,Казахстан,Белорус и Азeрбайджан.'' съобщава ГРАНИ.РУ....Има ли връзка корупцията с проекта за строежа на Южен поток?

50

hy

преди 9 години

как вият комундрело-депесарите след като дядя им *** заплаши да спре да им пълни копанката!

49

Анонимен

преди 9 години

Това са номера на Путин да разклати Правителството.На КГБ това им е в кръвта.Путин помогна на Стани6ев да стане депотат в ЕП.Като му помогна да направи преврата на Боико.Задаси из4исти съдебните досиета Стани6ев и Само и само да има Путин пипала и в ЕП.

48

Анонимен

преди 9 години

Русанци стига правили интриги.Фалирахте и след вдсичката корупция ви излезе златен проекта.Путин си го провали пък се опитва да изглежда силен пред вас все едно има алтернатива.

47

Анонимен

преди 9 години

Борисов никога нее спирал южен Поток.Кажете кога Боико е казал такова не6то.

46

Анонимен

преди 9 години

Според мен, за периода 1944-1989, България има пропуснати ползи на стойността на газопровод който е от България до Слънцето

45

Анонимен

преди 9 години

Миков пияна чутора,много по добре от турця от колкото от Русия.Поне турците искат да няма телени мрежи по границата ни ,а русия това им е целта.Пак дани вкопчи както преди,от всякаде с телена ограда.По скъп ГАЗ и по на хладно но дасме свободни.Преди едни отиваха зад граница а други неим се разре6ава6е.Едните бяха хора а другите животни.Сега е свободна БГ отиваите кадето искате.

44

Анонимен

преди 9 години

До С.С.С.РЗначи бойко е виновен за нещо което е можел да направи докато орешарски е невинен за дето дефкато го е направил?

43

Анонимен

преди 9 години

И кой ще строи прословутия Южен поток???Днес рублата достигна 54 за 1 долар и Министерството на икономическото развитие на Русия обяви,че през 2015 година Русияможе да изпадне в рецесия за първи път от 2008 година-***.

42

Анонимен

преди 9 години

Обаче прави ли ви впечателние, че и руснацит еса полазили тия новини.

41

Анонимен

преди 9 години

Славяне, объединяйтесь. Англосаксы нас считают людьми 2го сорта! Русь+Украинци= Едины

40

N

преди 9 години

До СтоянчоДа особено като ти гледам правописа,се чудя колко добра е била образователната система,но на тях им трябват такива с IQ на жълъд!

39

Анонимен

преди 9 години

Вместо да празнуваме, че поредния мегакорупционнен проект е пропаднал, ние вием на умряло