11

Анонимен

преди 9 години

Еми хачрчи се за администрация,която е толкова раздута,че трябва да сме поне 18 ооо ооо Българите за да я храним.Всичко се дублира,че по 3 и по 4 умножено.Няколко служби се занимават с едно и също и нито една не върши работа!

10

Чуденка

преди 9 години

При натрупан 80 милиарден дълг от частният сектор , няма нищо чудно в това държавата да взима , парите да се източват и така да се покрив този дълг.

9

Анонимен

преди 9 години

Харчи се повече от събраното, да. И за какво са най-големите харчове? За едни напълно излишни трътляви безбройни чиновници по министерства и ведомства и второ - за родните цветнокожи, които със сигурност са вече повече от 1,5 млн. Всяка година 3 млрд.лв. отиват от бюджета за живеещите на "социални помощи" и "детски", преди време се изпусна един министър да го каже.

8

цИГАНИН

преди 9 години

Хм , не е бил страшен дълга -всички имали дълг и всички ще фалират към 2019-2020 -Не може wzk живото да се харчи повече отколкото се произвежда -все някой ден трябва да се приравнят дебит с кредит и тогова -война или разваляне на ЕС

7

Анонимен

преди 9 години

На фона на това, че Орешарски взе 10 млрд. лв още на първия месец от мандата си това не са никакви стряшкащи цифри.А някой знае ли къде отиде този заем и за какво се похарчи?

6

GFR

преди 9 години

НАДБЯГВАНЕ С ДЯВОЛА /ДЪЛГА/ ! НА СТАРТЕ :ЦЕЦКО ПО АНЦУГЕ И ГУЧИ ГУМЕНЕТКИ !БЗЦКО ПО ГАШТИ ПУМА !

5

Тръба

преди 9 години

Давай, още може. Помпиии!

4

Анонимен

преди 9 години

Понеже дългът няма да го връщат те, затова не е страшен. Нали пак народът ще връща

3

Анонимен

преди 9 години

Самопровъзгласилият се халиф Абу Барк Ал Багдади заявява в интервю за арабската телевизия Ал Джазира, че според него ислямският халифат трябва да включва целите Балкани както и Испания. Той обещава, че след като приключи с установяването на Ислямска Държава джихадът срещу неверниците ще бъде прехвърлен в България, където местните мюсюлмани щели да помагат. Освен фалит, може би очертава и ново този път 10 вековно турско иго.

2

Веселин

преди 9 години

"Според икономиста най-общо има два начина за финансиране на тези дефицити използване на собствени средства или поемане на дълг. Под собствени средства се разбира приватизация на физически капитал като земя, сгради, компании, концесиониране на държавна собственост/ресурси и др. или финансов ресурс, натрупан във фискалния резерв."Абе ту.пан, ти за производство чувал ли си бе??? Тия евро-атлантици ще направят това което и под турско робство не направиха, ще ни унищожат до крак!

1

Анонимен

преди 9 години

Заглавието е манипулативно.Самият дълг също в страшен,защото трябва да се връща.Всички държави имат огромни дългове, но поне хората не живеят в мизерия.И поне медиите не ги деморализират всеки ден.Ясно е, че се води война срещу България.Искат да ни деморализират, да ни унищожат духовно и материално. Искат да изчезнем. За жалост на въпросните, нещата се менят много бързо.Има и Господ. И тези планове не зависят само от хората. Бог гледа и действа. Този народ е бил, е и ще бъде. Напук на врага.