10

франкенщайн

преди 9 години

До Анонимени за Ваньо Костов ще ти кажа,аверче...това е същия пич дето раздаде де що имаше предприятие на териротрията на БГ на безценица по време на масовата разградация и то все на негови хора ...комунисти...уж;)

9

Рязан Кольо

преди 9 години

Дали Радан и Корман си бъркат по отверстията ? Такова падение и такива *** няма в друга партия. То само човек като види пълната със срамни болести Кунева и трябва да пие Деган да не повърне.

8

франкенщайн

преди 9 години

До Анонименготово бе,мой човек..аз ще ти обясня...ДСБ е една наричаща себе си "демократическа" партия ,която всъщност Иваан Костов създаде по свой образ и подобие и с цел даси има ей така на подръка един политически субект под негово командване и за негов кеф а Радан му е за камуфлаж;)ФРС

7

Анонимен

преди 9 години

Рамадане,много си ***-катоВаньо черничкия си-видя се колко струвате-за *** за зеле не ставате-!

6

Анонимен

преди 9 години

Тук ще пишат само определени от администратора хора, по определени от него опорни точки. Може и мижитурки, които им пригласят. Всички останали марш в коша, чиба и дим да ги няма!

5

жорката

преди 9 години

Тия се онодиха и се отчуждиха. Поне едно отроче да бяхте родили. А то връзката ви ялова и нефела!

4

Анонимен

преди 9 години

каквито и да са, са в пъти по добре от дпс-бсп-атака

3

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, бяхте единни срещу общия враг - народа, който не искаше да излезе безплатно на жълтите павета. Сега, когато останахте сами в спалнята и се погледнахте очи в очи, всичко е различно, нали? Завесата падна, гримът е изтрит. Има власт и пари, но собствената ви миризмата на *** не може да се понася, нали?

2

АТАКИСТ

преди 9 години

до 1По-големият срам е за избирателите на Тиквата. Все едно галсуваха за Касим Дал и Корман Исмаилов дето се срещат с фанатика Ердоган в Турция.Срам и позор трябва да изпитват в момента всички герберасти.

1

Прог

преди 9 години

РБ е уникaлнa коaлицияСините се коaлирaхa, не следизборно, a предизборнa с пaртиятa зa свободa нa Дaл и ИсмaиловСрaм зa избирaтелите