19

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

До 11. BerlinПо данни на (EIA ),,дневно в света се произв. 89 мил. Барела петрол:-1.Сауд.Арабия 11.75 мил. Бар.дн.-2.САЩ 10.5 мил . Барела дневно -3.Русия 10.3 мил. Барела дневно4.Китай. 4.19 мил.5. Иран. 4.13 мил.6. Канада. 3.92 мил.7.ОАЕ 3.29 мил.8. Мексико 2.9 --9.Бразилия. 2.8 --10. Кувейт. 2.7 --3 са водещи !!

18

Анонимен

преди 9 години

В Ангола ли забраниха исляма?

17

КАРИМ АБДУЛ ДЖАБАР

преди 9 години

АФРИКА СЕ САБУДИ...ВСКЧИ КАРТИ НА БЕЛИТЕ ОТ МЕРКАТОР НАСАМ ПРАВЕХА АФРИКА МАЛКА...НО ВЕЧЕ НЕ Е РАКА---ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ..АФРИКА Е ОГРОМНА ЗЕМЯ = 30 МИЛИОА И 300 000 КВ.КМ + АРАБСКИЯ ПОЛУОСТВО КОЙТО РЕАЛНО Е ЧАСТ ОТ АФРИКА. А НЕ ОТ АЗИЯ = СТАВА 34 МИЛИОНА КВ.КМ !!ПО ГОЛЯМА ОТ СССР, МОНГОЛИЯ И КИТАЙ, ВЗЕТИ ЗАЕДНО !!!

16

Анонимен

преди 9 години

До Офис мишкаDano da e tam i da ne e tuka

15

Офис мишка

преди 9 години

Е сега студената война ще се прехварли в Африка както беше едно време едните въоражават армията другите терорягите и се менкат в различните страни,там ще си пробват и новосъздадените вируси и ваксини

14

oценяване

преди 9 години

Статията не е точна, *** се въоръжават армиите си наистина, но със стари образци оръжия и главно леко стрелково. Иначе "разпада" на Америка ще го чакат някои до Второто пришествие- отчаяни и хейтърски душици. Защо е тази злоба бе?

13

платена ОБЯВА

преди 9 години

Насам народееее,продавам почти неупотребявани копия и прашки.Евтиния братя Африканци!Само 100$ парчето.Най доброто въоръжение срещу Ислямистите.

12

Анонимен

преди 9 години

амииии...да се избият помежду си ! а след време да ги видя - как измислят ракети...компютри...нанотехнологии....ще си изгният сами там под палмите ,в джунглите и пустините под умирисаните си потни фесове и бурки тези невежи ***!

11

Berlin до Ата ка

преди 9 години

"Където има нефт има и радикален ислям?Защо е така?"Първите пет държави по добив на петрол в света са: Саудитска Арабия, САЩ, Русия, Китай и Канада. От тях само в една има радикален ислям. Първо чети малко, а после пиши. Така ще си спестиш излагацията.

10

Samo minavam

преди 9 години

Купуват АК-47 и го ползват като тояга да се бият по главите.Гордоста на ***.

9

до 4

преди 9 години

А ти знаеш ли, че най-големият търговец на оръжие за ембаргови държави и престъпни организации е Русия?В случая наистина американците са чисти като ненапита вода.

8

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

Разбира се : " Обучавани от елитни специалисти от Запад "Това значи да им продават оръжие и бизнеса производство на оръжие да не западене , ако има мир !!

7

Луд ли къв си бе?

преди 9 години

до 7Ние кога ги бихме бе тигре??? през 1885/1886г. Кой ще ги спре??? ти ли маце а???

6

До ОЧЕВИДЕЦ

преди 9 години

Имаше една Империя на Злото и тя се разпадна отдавна. Сърбите имат опит както с нашето превземане, така и с бой с/у НАТО - всеки път ядат яко пердах :D

5

До Ата ка

преди 9 години

Сидер Ага, къде е радикалния ислям във САЩ, Канада, Мексико, Венецуела и Норвегия?

4

Циганин

преди 9 години

Хм , тези от Икономист не знаят ли че най-големия търговец на оръжие е САЩ-АТУК И ДУМА НЕ СТАВА ЗА тех.Те са чисти като ненапита вода ))американците де )

3

ОЧЕВИДЕЦ

преди 9 години

Всичко живо се подготвя срещу задаващата се световна война и най-ве4е срещу империята на злото - разпадащите се хамерикански щатии. Само ние дремем приспивани от разни оядени 'дипломати' идващи тука и държейки се като някакви мисионери и чобани. Едни африканци са години пред нас....ние имаме няколко хеликоптера и една порбита фрегата....и това е. Една Сърбия да ре4е и утре ни е превзела за един два дена.

2

Ата ка

преди 9 години

Където има нефт има и радикален ислям?Защо е така?

1

Ха ха

преди 9 години

Защото са сити и твърде богати!