136

българин

преди 9 години

чета коментарите и се ужасявам, че тук са останали само славяни и други азиатци

135

Хитър Петър

преди 9 години

БАБО Меркел всички знаем че ЦРУ ти подслушва телефона а ти още се мазниш на Обама. Чудя се само с какво ли те държат тебе стар дъртофел че да водиш политика против собственото си достойнство :)

134

Маркс

преди 9 години

И много ми е интересно, ако дойде тук как ще ме накара да мразя Русия?! Като ми даде да я целуна по *** ли? Ами ако не искам да я целувам, мм? ...

133

Маркс

преди 9 години

Щях да забравя да им благодаря и за Герп, благодаря ти Меркел, благодаря!п.п. Тая крава ако се поинтересува как живеят българите и няма да повярва на истината, че при такива условия може изобщо да се живее 25 години! Но ние можем, ние сме българи и продължаваме напред!

132

Маркс

преди 9 години

За 25 години Германия ни помогна много, като създаде рояк НПОта и напълни българските пътища с коли, дето отдавна трябваше да са рециклирани. Благодарим ти Германиьо, благадарим!Zig hail!

131

Щерев

преди 9 години

Ако *** пукне ще почиваме ли три дена?

130

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоУважаеми, що си тровиш нервите, опитваш се да наливаш вода в сито.

129

вервайте

преди 9 години

Без кръвен преход .................................................

128

Анонимен

преди 9 години

До Пешко-ВСЯКА ИСТОРИЯ И ЕПОХА СИ ИМАТ СВОИ ЖЕРТВИ. ЕТО ТИ ПРИМЕР И ОТ НАША ИСТОРИЯ-ПРИ ПОКРЪСТВАНЕ=КОЛКО ОТСЕЧЕНИ БОЛЯРСКИ ГЛАВИ? ПРОЧЕТИ. МОГА ДА ТИ ПИША И ЗА НАС И ЗА ДРУГИ ДЪРЖАВИ. ЗА СТАЛИН НАПРИМЕР-ДА-НЕ Е СВЕТЕЦ. ЗА ГРЕШКИТЕ СИ ВСЕКИ ШЕ ОТГОВАРЯ ПРЕД ВСЕВИШНИЯ

127

majorski

преди 9 години

В словения няма какво да прави таза дърта крава ...Словенците одавна са стнали европейска държава с висок стандарт...освен това те никога не са били про руски ....ако и стиска нека дойде да прави анти-руска политика в Сърбия България , Черна гора , Македония ...да я видим дали и стиска ...с камъни че я изгонят

126

rusnak

преди 9 години

Тая бабичка да си насвие сърмите, че отдвна не сме ги превъзпитавали.

125

Пешко

преди 9 години

До дедо ти ГьобелсПак се опитвам да се образовам. *** и в нета не могат, щото повечето и да четат не умеят. На тях им дай партията, ссср и фашагите.

124

дедо ти Гьобелс

преди 9 години

До ПешкоПешко с твоята интернетска образованост най-много да те пратим да миеш кенефите на Берлин. Образовай се, бе селянче добруджанско, преди да се изтаковаш тук на форума и да ни излагаш.

123

Пешко

преди 9 години

До ????????????????значи културният образован човек се аргументира с някакви доказателства. Чугуненият психопат с мания да чисти съветски паметници може само да нарича другите фашаги и дотам

122

????????????????

преди 9 години

До ПешкоКога най-сетне гербероподобните и седерастоеврогейовете ще престанете да се ползвате от кретенската лексика и маниакалната русофобия на нациста Гьобелс? Защото така ставате прозрачно ясни, че сте фашистки издънки, които бяха наказани още от съда в Нюрнберг и отречени от историята.

121

Атакист

преди 9 години

Меркел-срам за Германия. Но и те са си виновни, че държат умственно недостатъчен канцлер. Дано все пак се разкара от поста си преди да са станали необратимите бели.

120

БРАННИК

преди 9 години

Давай Владимир, давай. Гоу хард лайк Владимир Путин.

119

марчо

преди 9 години

Хубав град е Балчик, ама бавно потъва!

118

Пешко

преди 9 години

До Грешката е вярнадругарю, ето откъде е цитирано "Чилингиров, Стилиян. Равна Добруджа. София, 1920, с.11-13". Чугунията на комунарите е добре известна, според тях Сталин не е знаел, че от глад са измирали милиони, иначе е щял да ги спаси с един хляб и малко вино. Но все пак понякога е хубаво да се чете малко

117

Пешко

преди 9 години

Другарите съветофилистици, дето правят другарска стража пред паметника на съветската армия, и се барат за големи националисти, кога ще се извинят, че срутиха мемориала на загиналите във войните български войници?