63

Шоп

преди 9 години

Интересно как би реагирал Путин на мястото на полицая?

62

Анонимен

преди 9 години

В Руската *ация полицаите може и да падат на колене пред въоръжени негърчета, но в нормалните страни към такива начинаещи престъпници се проявява нулева толерантност.

61

Шоп

преди 9 години

Това не е дете, а генетичен ***. Нормалните деца на 12 години учат езици, решават задачи, свирят на инструменти или помагат на родителите си. Нормалните деца на 12 г. не позират на улицата с насочен пистолет.

60

Анонимен

преди 9 години

Вашето дете се движи по тротоара. Младеж насочва към него пистолет, който изглежда истински. По вечерните новини постоянно ви информират за застреляни учители от деца. Вие също сте въоръжен. Как ще реагирате: а) ще се самоубиете б) ще си застреляте детето с) ще стреляте по нападателя

59

Анонимен

преди 9 години

Какви права бе хора? Пристига полицай и срещу него се насочва пистолет. Какво очаквате да се случи? И защо обикновените граждани трябва да изпадат в шок и да обикалят по съседните улици?

58

Анонимен

преди 9 години

До 81Прав си,и те избиват деца.Така са ги научили,така правят.Нали си спомняш тях кой ги създаде и обучи?Американските "съветници",сиреч колегите на тоя полицай убиец.

57

77 олигос

преди 9 години

не си се срещнал значи с исис да видиш дали не трепят деца и майки като дивеч...

56

Анонимен

преди 9 години

До 79Като гледам какво става по улиците на Фъргюсън,явно неадекватността в американската полиция е масово явление

55

до 77

преди 9 години

Толкова си ***, че няма накъде повече... След, като полицая е неадекватен.... какво се чудиш на стореното от него??? Какво общо има това с държавата, където се случва нещастието?

54

?!?

преди 9 години

Случилото се не е допустимо, особено за страна като САЩ, където човешките права уж са на челно място. А знаем ли какво става в другите страни в света, където няма камери?

53

Анонимен

преди 9 години

До 75Неадекватни хора има навсякъде по света,но никъде не избиват децата като вреден дивеч...ИДИОТИНО

52

Анонимен

преди 9 години

Нашите куки са пословично ***,но никога не биха направили такава идиотщина.Направете си сметка какви *** са американските.

51

до 74

преди 9 години

Това се случва навсякъде, където има неадекватни хора, идиотино... Дали е в САЩ или в други точки по света е въпрос на гледна точка и промит мозък, като твоя...

50

Анонимен

преди 9 години

*** идиотската държава.Това може да се случи само в САЩ.

49

Анонимен

преди 9 години

Е що не е бяло дете!? Защото ги възпитават!!! Проста черна ***, всеки нормален се страхува от такива. В 99% си заслужават стрелбата, 1% стават грешки. Майка му и баща му са си виновни.

48

Румбо

преди 9 години

До до 67Причина номер 1 за емиграцията са парите!Човешки права и други отвлечени понятия са на заден план!Колкото до това,защо Америка е богата-ами защото останалия свят и плаща да е така!От много години бюджета на САЩ е дефицитен,а още от 1974 търговското салдо е отрицателно-т.е. харчат повече,отколкото произвеждат и то много!На практика всеки жител на планетата плаща благоденствието на Америка-не е ли по-добре да иде там и да получава,не да дава?Засега всичко се крепи на долара,но докога?

47

нормално

преди 9 години

това е нормално за изродската държава сащ - единиствено в сащ са осъдили на смърт 10 годишно дете и са го екзекутирали. било е преди около 45-50 години, но явно нищо не се е променило към по-добро. ***, *** са всички янки!!!!!!!!!!!!

46

Българин

преди 9 години

Как е възможно свободно да се разпространява видео с разстрела на 12-годишно дете... Накъде отива светът - отвратен съм. Правилно държа децата ми далеч от телевизия и компютри.

45

Анонимен

преди 9 години

до 61.Явно не си много запознат... А знаеш ли,че в Русия винаги може да направиш забележка на полицай в нарушение??? да не говорим, че и бой ядът честичко....

44

Анонимен

преди 9 години

До ДОЛНЬОМоли се да не забравш случая и да дадеш някога на детто си да играе с подобен тип играчки, че може някой супер-герой на който се възхищаваш да го затрие... Това е нелепо, как може да има толкова *** хора, дори и да беше истински да се бше опитал да го обезвреди.