11

Фен

преди 9 години

До Анонимен10 Мисля че си много малък да разбереш че на този свят всичко се свежда до противопоставяСАЩ - Русияхристияни - мюсулмани Това е най силния механизъм за игра с най големите страхове на хората Според теб защо А?

10

Анонимен

преди 9 години

До Фен.Когато станат джихадисти ще е прекалено, късно и сълзите няма да помогнат и ще се чудим защо така стана.На змията главата се отрязва докато е малка.

9

Фен

преди 9 години

До Анонимен7 Спри с пафкането и гледането на телевизия само ви промиват мозъците, знаеш ли въобще какво е било едно време недоносче .Знаеш ли че бях свидетел как един човек влезна ефективно в затвора за това че нарече един милиционер полицай .А сега как им викаш на тях . Относно ИД това е изкуствено създадена организация от кой според теб.Защо никой не пише за какви заплати работят тези от ИД ? Става въпрос за суми от над 5000 евро месечно , колко българи в момента биха заминали А ? АЗ не.

8

Анонимен

преди 9 години

А на фона на това Борисов назначава зам министри и областни управители от етническата партия на Исмаилов ...каква дълбока стратегия ,какъв държавнически усет ...само дето ще му коства бъдещето като политик!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

до Маркс

преди 9 години

Правилно, етническият мир зависи от нашето овчедушие и пълен наивитет.

6

Анонимен

преди 9 години

До Фенфен, незнам на еой си фен но като те натисне ислямския терор ще те направят на тефтерчета с оранжева риза и червен гердан на врата.

5

Анонимен

преди 9 години

Ислямаджиите като кихнат една топка пари на прокурора и Муса ще излезне със медал и помощи от държавата

4

Фен

преди 9 години

Хора събудете сееее !. Става все по лошо не виждате лиии !. Това прилича на КОМУНИЗЪМ. Така се действаше по онова време . Хора се вкарваха по лагери затова че не са били такива а МОЖЕ ДА СТАНАТ такива .Така утре всеки може да бъде обвинен във всичко незабавна ОСТАВКА на г-н главния прокурор.А също така това се прави за отвличане на вниманието от темата с тефтерчетата . ПС Българин съм и не се радвам на къде се е запътила държавата.

3

Анонимен

преди 9 години

Що бе?Хората си се борят със гейовете, гмо'то, запдната цивилизация, демокрацията и *** ценности. Направо да си се коалират с Атака и леви леви с автоматиите натам.И без това на нашите русофили само разстрели и чистки са им в устите.

2

Анонимен

преди 9 години

1. След като Муса е с присъда, защо е допуснато да продължава да проповядва в храм?!2. В телевизионния репортаж, отразяващ акцията на ДАНС, МВР и Пазарджишката прокуратура, имаше един силно озадачаващ момент. Един от ***, който дори не криеше лицето си, заяви:"Търсят Ислямска държава. Щом търсят, ще намерят!"Арестуван ли е този наглец и изяснено ли е на какво разчита, за да си позволява така открито да отправя такава заплаха? Та тя е адресирана директно до ДАНС,МВР и местната прокуратура!

1

Анонимен

преди 9 години

Имало опити за набиране на бойци за Ислямска държава, ама не било клетка?! Я не смекчавайте обвиненията, само защото ДПС се разпищя!