82

Айде бе

преди 9 години

Относно Америка, не производството на оръжие ги държи на крака. Оръжието което произвеждат им носи приходи и то доста, но се използва като средство за поддържана на истинската им сила. Валутата им се използва като световна от десетилетия, а няма покритие, както и всички останали.Парите в обръщение, по банки в ценни книжа и деривати са в пъти повече от реалните активи на цялата планета, дори и тези, които още не сме изкопали. Парите имат стойност, защото някой вярва че имат такава и докато...

81

Айде бе

преди 9 години

Германия на крака, а политиката вътре в страната, която за съжаление си има и доста недостатъци, предимно с расистки отенък. Германия дръпва икономически преди да започне военния си подем, който не е възможен без първото. Преди да пишеш глупости поне прочети малко история.

80

Шоп

преди 9 години

До Анонимен Руската икономика е тази, която се занимава само с добив на въглеводороди и производство на оръжия. Като прибавите и *** народ - ето ви гърмяща смес.

79

Айде бе

преди 9 години

... за да мотивират населението. Започват засилено производство на оръжие само след като спират да плащат репарациите от ПСВ и започват да завземат територия. Ако Великобритания и Франция са били атакували Германия в началото на ПСВ, когато те от своя страна са атакували Полша или преди това, Хитлер е щял да капитулира, защото още не е имал достатъчно ресурси за да води такава война. Било ги е страх от Съветския съюз, заради сключения пакт с Германия. Така че не военното производство вдига ...

78

'/'

преди 9 години

Русия не започва война, тя я завършва .

77

Айде бе

преди 9 години

До АнонименФашистите не са можели да произвеждат много оръжие, както и да имат голяма армия, заради мирния договор от ПСВ. Това което са произвеждали като оръжия не е била толкова, че да им дърпа икономиката, както ти казваш. Изпитанията и обученията на персонала са правени в Русия. Това, което правят фашистите за да вдигнат на крака Германия след ПСВ е изграждане на инфраструктура в огромни размери, наблягане на науката за да компенсират количеството при оръжията, както и пропаганда ....

76

Анонимен

преди 9 години

Тия се оказаxа най-големите терористи.

75

Анонимен

преди 9 години

САЩ разполагат военна техника в Източна ЕвропаПозиционирането е част от операция "Атлантическа решителност"--------Какво общо има Атлантика с Източна Европа? Нищо!!!Руснаците бяха така добри да си изнесат войските от Европа и да оставят съответните държави да си управляват живота както намерят за добре.Само краварите се натрапват на всички и им се бъркат в живота. При това бяха достатъчно нагли и безскруполни за безплатна база и в БГДа си идат на майната си - зад Атлантика! Нямат място тук

74

Анонимен

преди 9 години

Ми защото русия е изпратила 10 000 човека и военна техника в чужда държава и в момента избиват населението и.

73

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

БОЖЕ ТИЯ ФАНАТИЦИ ЩЕ ПОДПАЛЯТ ВОЙНАТА. ЗАЩО РУСИЯ ДА Е ТЕЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА. ТЯ ЛИ РАЗПОЛАГА ВОЕННА ТЕХНИКА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА САЩ. КЪДЕ СА НА МАЙНАТА СИ САЩ, КАКВО СА СЕ ЗАПРИТЕСНЯВАЛИ ЗА СИГУРНОСТТА СИ. ИЛИ ТЕ СА ПРИТЕСНЕНИ ЗА СИГУРНОСТТА НА ИЗТОЧНА ЕВРОПА И БАЛКАНИТЕ???? АКО ИМА *** ДА ИМ ВЯРВАТ!!! ПО ГОЛЕМИ АГРЕСОРИ ОТ САЩ НЯМА ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА. АМБИЦИЯ ДА ВЛАДЕЯТ ЦЕЕЛИЯ СВЯТ И ДА ЖИВЕЯТ КАТО ТЪРТЕИ ЗАРОБВАЙКИ ЦЕЛИЯ СВЯТ.

72

Нет уса, Нет проблем

преди 9 години

Почна ли се??? Медиите що си траят... Мобилизират ли се кафяводрешковци за фронта към Русия??? Ние ще работиме в Тила на Врага... Без бой няма да мини.. Русия не остъпва няма и да отстъпи.. Като гледам и уса няма... Абе с две думи лошо че става!!!

71

Анонимен

преди 9 години

Ти ляв ли си ако ме разбираш добре ?

70

Анонимен

преди 9 години

Прав си и русофилите имат наглостта да плюят по Обама. Те трябва да му целуват маркуча.

69

Анонимен

преди 9 години

Русия е световна терористична държава! Като СССР изнасяше тероризъм в Арабските страни, в страните в Южна Америка! Но Рейган бързо видя сметката на СССР! Сега Кремъл има късмет в мекушавия Обама, но ако президент беше станал ястреба Маккейн, Путин нямаше да смее и да си помисли да анексира чужди територии!

68

Анонимен

преди 9 години

За една армия не е важно да има примерно 200 човека супер свръх подготвени а цялата да е на едно добро ниво. Руснаците със сигурност имат супер специални части и в това не се съмнявам но цялостно армията им не е добра защото първо е наборна а след това и зле подготвена. Няма как едни наборни войници да са обучени перфектно с най-новото въоръжение и електроника. Войната преди и сега се различава коренно.

67

Анонимен

преди 9 години

Естествено че няма да сме този път на страната на фашистите ( Русия ) . Ние сме на страната на демократичния и свободен свят.

66

Анонимен

преди 9 години

Бил съм на различни мисии по света. Американците поддържат невероятен ред и дисциплина в базите си! Заслужава да се види и особено как хранят армията си! Качествено и чисто! При демострации на спецчасти на САЩ и Русия, руснаците превъзхождоха по много показатели, бързина, ловкост и издръжливост. Американците разчитат на сила и маса. Базите на руснаците бяха бедни. Храната също. Но показаха такива умения които определено шашнаха видимо амер.висши офицери. Мотивацията е в основата на една армия.

65

Иванов

преди 9 години

Вън Хамериканците и НАТО от България

64

Анонимен

преди 9 години

Няма по-страшно от войната. Питайте бащите си да ви преразкажат как са воювали дядовците ви.

63

Анонимен

преди 9 години

Добре сте дошли в България американски приятели !