18

Анонимен

преди 9 години

Аз ще съм пред банката още в сряда. Трябва тотално да съм изперкал за да си открия сметка в някоя банка от списъсъка им, а *** даже висят на държавата-данъкоплатците 1 милиард май.Тегля и Терминал 2.

17

Анонимко

преди 9 години

Хората ще си получат парите, ама виновниците ще останат ненаказани. Едни са с депутатски имунитет - демек като Кадиев, други ще ги пращаме в топлите страни да стават началници - става дума за Искров

16

до 14

преди 9 години

Споко бе, нали си избрахте Бойко Борисов, той сега ще ви направи всички до един богати. Както ви обеща на времето шефът му - Царо.

15

Анонимен

преди 9 години

Това прави средно по 14 117 лв на всеки вложител. И то само в една от 20-те големи банки в БГ. Не зная дали има по-богата нация в света. Иначе само мрънкалници - и по улиците и по форумите.

14

Anonimen

преди 9 години

А кой ще върне на държавата т.е.на всички нас тези милиарди,които бяха откраднати,а сега народа трябва да връща?КОЙ?КОЙ?

13

Анонимен

преди 9 години

А после викат че били бедни.

12

Анонимен

преди 9 години

Представяте ли си 255000 на площада! " е щом няма правосъдие, няма и спане" Но защо да протестират , след като парите са им гарантирани, нали!???

11

Анонимен

преди 9 години

излиза средно по малко над 14 хиляди на човек

10

Елемаг

преди 9 години

Е добре де.Постъпваш навсякъде на частно, на работа и за всичко си има МОЛ.Ти се подписваш ,че си МОЛ.Управителите при частниците са МОЛ.Дори НАП-а иска на работното време да има МОЛ с телефон.Когато обаче изведнъж милиарди изчезнаха няма правосъдие,няма икономическа полиция, няма прокуратура,няма НАП,няма БНБ и......няма и МОЛ!!Айде разсъждавайте!!!

9

Пешо

преди 9 години

Сега глупаците ще искат да теглят заем поне 7 милиарда... ДА ИМА!

8

Жеко

преди 9 години

Мда, акционерите се нагушиха, а сега народа да плаща.

7

Таска

преди 9 години

Мерзкото е че ощетени ще бъдат обикновените вложители, а едри риба като Вежди /неочаквано замлъкнал/ и Кадиев правещ се на ни лук ял ни лук мирисал си кютат, очевидно са взели повеч отколкото са загубили.

6

Стефан

преди 9 години

А политиците - акционери, крали от КТБ? Ще им се търси ли отговорност?

5

Циганин

преди 9 години

Хм ,не разбрах защо ме изтриха !? Кактво олкова съм написал -че не трябва хората да плащат такси за получаването на парите си от банкрутиращата банка КТБ -таквоз нещо нЕма по свето !)Като напиша за валутният борд .... отново съм изтрит-що толкова се плашат от един неграмотен *** -не разбирам !? а валутния борд трябва да се махне -както в Скандинавията направиха през 90 години на ХХ век (там нямаше борд ,но пуснаха икономиката в свободно плаване ..)

4

Реалист

преди 9 години

Парите трябва да се вземат от всички, които са отговорни за управлението на тази пирамида наречена КТБ. Тези лица са известни и отнемането на цялото им имущество би спомогнало за изплащане на парите на вложителите, а не да се "спасява" положението със средствата на данъкоплатците.

3

?!?

преди 9 години

Хайде на опашките, все пак това си е запазена бг-черта!

2

Анонимен

преди 9 години

Цирка започва на 4 декември и мит.ряла ще си спомни опашките през 90' години.

1

Анонимен

преди 9 години

3,6 милиарда лева трябва да се съберат от директорите и квесторите на банката, а не държавата да ги плаща. Държавата отказва помощи на другите, а само на КТБ раздава.