25

АНТИ

преди 9 години

Не знаете какъв Глад ви чака!

24

Х

преди 9 години

Седна дума и по празниците ни броят хапките.

23

Чоко Боков

преди 9 години

Ааа,остават бе как да не остават,като се върна на 5ти януари догодина на работа в Нюрнберг пара има,само да му се бачка на човек

22

Анонимен

преди 9 години

Метода на постепенното прилагане или на сварената жаба,защо не сме щастливи,както през 90-те години,отговорът е в натрупаните неща в подсъзнанието ни.

21

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАНе забравям нищо, това са само вложителите с гарантирани депозити до 100 хил. евро.Хич не са малко - само за една банка, пр 7,5 милионно население.Кой казва, че нямало средна класа у нас?

20

Ее.. Велик е Путин!

преди 9 години

Ей .. Що не пишете за Гражданската война в уса... Смешници... Ахааааа... Айде пред сополството на уса раздават оръжие бегай да браните "Демокрацията" у уса.... Хаоаааахаоо Гледайте как ще ми изтрие коментара!!!

19

КОШМАРА - АТАКА

преди 9 години

Но не е само това. Вижте магистралите на Лили, както кавалерски ги нарече. Какво ли е направила тази жена, че Бойко Борисов да се откаже от най-милото си и да го припише на нейно име? Няма как да разберем. Може би строи магистрали. Та по време на строежа на магистралите на Лили няма как почти на всеки да не му е бил отчужден парцел за 100, за 200 хиляди. И той като ги вземе тия пари какво прави? Отваря фирма и наема трима безработни ли? Не той веднага беж крачета до банката, депозит и лихвичка! Как да не му отвинтиш тиквата на такъв?

18

КОШМАРА - АТАКА

преди 9 години

И още няколко проблема в историческото си изказване засегна премиерът Бойко Борисов. До промените всички разполагали само със стара руска техника. Като дошла демокрацията, и домакините се юрнали да я подменят. И няколко години паднало яко потребление докато се стигне до момента, в който със свещ да търсиш, не можеш да намериш хладилник Мраз. И накрая енергийната ефективност. Ако бъдат убедени хората да си санират жилищата с половината пари, дето Бойко Борисов им даде, хем ще живне икономиката, хем ще си удължат живота на апартамента с 30-40 години, хем комплексите ще придобият по-живописен в

17

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 16 АМИ ДА ТИ ОТГОВОРЯ ЗА ТЕЗИ ЗА КОИТО ПИТАШ ДО 100 Х.ЕВРО СА РЕГЛАМЕНТИРАНИ А ОТ ТАМ НАГОРЕ НЕ. ТАКА, ЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧАТ НИЩО. А ТАКИВА С ПО 20 Х.ЛВ 50 Х.ЛВ 250 Х.ЛВ. ЗА МЕН СА ДРЕБНИ. ДА ТИ ПРИПОМНЯ, ЧЕ ВИВАКОМ САМО ИМА 76 МЛН. ЛВ

16

КОШМАРА - АТАКА

преди 9 години

Да приемем, че Бойко Борисов както винаги е прав и всички сме забогатели благодарение на него с 50 -100 000 лева на калпак. И какво правим ние, *** му ниедни? Не се вълнуваме от потребление, от развитие на икономиката, ами като някакви тартюфовци си държим парите на депозит в банката? В началото на кризата това е сигурност, в края на кризата това вече е мързел. Свикваш, всеки месец отиваш и си взимаш лихвичката и колкото толкова, изригна в справедлив гняв премиерът. Той Бойко Борисов затова ли ни ги даде тия пари?

15

КОШМАРА - АТАКА

преди 9 години

Бойко ни разкри само се правим на бедни! Премиерът Бойко Борисов разкри може би най-голямата тайна на прехода. Ние българите всъщност сме богати, а само мрънкаме, че сме били бедни от мързел, мърлящина и за да му разваляме настроението. Само той (в интерес на истината този път каза ние тоест аз и тия убитаци около мене) направил в последно време толкова хора богати собственоръчно.

14

Анонимен

преди 9 години

Pochti vsichki Balgari imat pari! Turcite i Romite da mu mislqt!

13

непукист

преди 9 години

На кого да благодарим ,че достигнахме тези тъжни висоти?

12

Анонимен

преди 9 години

Емииии 1500 лева за алкохол и свински пържоли - нормално...

11

Анонимен

преди 9 години

До ВЕЩИЦАТАВещицо коя част от "до 100000" евро не разбра? Да няма 50000 държавни институции? Държавните институции са тези с доста над 100000 евро и те горят. 255000 държавни институции ли са това? Аман от *** народ.

10

Анонимен

преди 9 години

Знанието и информацията са най-скъпото нещо,използвайте ги.

9

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ДО 12 ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОТ ТЕЗИ ВЛОЖИТЕЛИ ИМА МНОГО ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ КАТО МВР, ОБЩИНИ, АРМИЯТА, ГОЛЕМИ КОРПОРАЦИИ, ОБРАЗОВАНИЕТО, ТЕЦ И Т.Н. НА КОИТО СМЕТКИТЕ ИМ СА ЗА МИЛИОНИ. ОСТАНАЛИТЕ СА ДРЕБНИ РИБИ. ГОЛЕМИТЕ БЯХА ЗАСТАВЕНИ ОТ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО ДА БЪДАТ ОБСЛУЖВАНИ САМО ОТ ТАЗИ БАНКА. ЗАЩО ЛИ? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ - ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО!!!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Защо този сайт заблуждава и крие информация от читателите си. За Путин може по 10 статии на ден, кога ***, кога спал, ама за една от най-големите акции на ДАНС няма нищо. Защо?

7

Анонимен

преди 9 години

Защо в този депесарски сайт не се казва нищо за акцията на ДАНС в Пазарджик????

6

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !"255 000 вложители имат 3.6 млрд. лв. гарантирани депозити в КТБ"Филия с мас ли?Я гледай тука.Стига с това сиромахомилство!