76

Анонимен

преди 9 години

Знаем ги тия анализатори и тия издания, и от къде им идват заплатите...

75

писна ми!

преди 9 години

Ох, не ви ли писна от тоя, бе, хора?Basi и хипер-звездата!Исус Христос да дойде, няма да пишат толкова за него.

74

Дядо Петър

преди 9 години

Хитлер на 21 век трябва да бъде озаптен час по-скоро.Преди да е подпалил трета световна война.

73

До 94

преди 9 години

Хи, хи, хи, ако знаеш колко си смешен!!!! Чак ми се заболя стомаха от хилене! От Азейрбаджан газ! Той сигурно се теблепортира някакси! Не съм чул за това ново изобретение, ама може...А колкото до нови залежи, чуваш ли се само, КОГАТО РАЗРАБОТИ....!А за колко време се прави нов газопровод? Е, я доживеееееем, я не! А за шестовия газ в еуропата няма да стане, чети че вече и от Румъния, и от Полша се изнесоха. ТА немците си имат северен поток, та ще си дупчат земята. Това не са нашите откачалки.

72

Анонимен

преди 9 години

Путин няма нужда от режисура, всеки по-грамотен човек го вижда. Той говори по 4 часа в телемост с цялата страна и е в час със всичко. Обамата и другите политически джуджета имат нужда от режисура и листчета с написано.

71

Истра

преди 9 години

До финландеца Я напъни още малко гънките на мозъка и си спомни какво е станало след 9.09.44?)15

70

Истра

преди 9 години

До 93 Ти ходил ли си в Москва ?)

69

Андрейчо

преди 9 години

Месия?! А че то има ли такова заболяване?! Кой ли ще е следващият получил "благословията " на новия месия?!

68

Финландец

преди 9 години

1939 год. СССР започва война без предупреждение и нахлува на територията на Финландия.Финландците я наричат зимната война Зимата е изключитело студена и загиват от студ хиляди руски млади момчета заради авантюрата на комунистическите вождове и по специално на слънцето на мат родину ,Сталин .Да не говорим че СССР обявява война на България на 05.09.1944 год.и нахлува на земите й .Тогава България дава жертвите ,обявени като жертви на 2та св.война.Избиват почти всички учители,попове и кметове .

67

Анонимен

преди 9 години

Мария Нестерова, Кога ще видя такава статия за Обама? Защо все за Путин трябва да слушам. Почва да ме дразни пропагандната ви машина!

66

Щерев

преди 9 години

*** не само че е джудже месия,но и е новия Бог.Ще почнат да се правят черкви на новия бог с икони на *** вътре.....

65

..

преди 9 години

Ами много просто колеги - всички говорят за енергийна диверсификация - и ЕС, и САЩ, и никой не говори за Южен Поток, който е спрян завинаги. Неслучайно ще има ***, неслучайно България подписа договор с Азербайджан за доставки от новия газопровод, неслучайно Израел като разработи вече доказаните си залежи от газ в Средиземно Море, ще изнася за Европа, а не на арабите. Ето и Германия иска да развива шистов добив при определени условия. Четете повече, има информация, но не е все на руски...

64

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Най-смешен беше австралийският *** - пенеше се като черупчест *** в сух райграс, а когато Вовка се появи пред него, на австралопитека му омекнаха коленцата и започна да се хили като нахапана краставица! Смех.

63

Отдавна е така

преди 9 години

"До Чикаго и назад", 19 век. бай Неделкович : овде е таква велика корупциа, що е нигде нема; у вас, у Европи, луди су императори, овде е злато император; ко има на-више злата, он има на-више силе. Парица е царица, како кажу у нас. Това убива и последната надежда в алековата американската мечта: Со злато можеш купити и самог президента.

62

Анонимен

преди 9 години

Путин е просто по-интелигентен от "демокрадите", отраснали с бози като "Хари Потър". В Русия от малки четат класически поети и писатели като Пушкин, Лермонтов, Гогол, Достоевски, Толстой, Горки, Булгаков, Шолохов, на Запад бълвочите тиражирани от масмедиите. Спомням си на времето опитах да прочета книга на "титана" Солженицин - ако кажа ,е стигнах до втората страница, не ми вярвайте.

61

Анонимен

преди 9 години

До ***а в България ...румъния ....словакия ...по селата средния човек да не живее по добре ?

60

До 84

преди 9 години

Ай, ай, ай! Русия тъне в бедност!? Или сте слепи и глупави или сте провокационно настроени. Корупция има в главата ти и празния ти джоб. А ес ще мине на други доставчици в някой друг твой живот. Не четете ли световни новини? Вие откъде се "информирате"? Ако от наши източници е ясно. Аз, през желия си живот не съм видял НИТО ЕДИН ОБЕКТИВЕН МАТЕРИАЛ! Нито в онова време, нито сега. Просто такъв си ни е народа, нагаждачески.

59

Анонимен

преди 9 години

Много *** от Европа и САЩ пробват търпението на Путин. Засега човекът се контролира ,защото е навътре в политическите игри, но ако преминат границата, ще стане лошо за всички единствено по вина на западняците.

58

До 67

преди 9 години

Я ти първо се научи да пишеш нормално! Какви са тези пуберски 6 и 4? Има си букви в азбуката. Белкем тогава да дораснеш да коментираш глобалната политика.Даже краварите си признаха че са финансирали противниците на Сирия и така сега изродиха това чудовище ислямската държава. Така правят и у укруината и ще я превърнат в укросомалия. Абе, кога ще прогледнете бе?

57

..

преди 9 години

До АнонименНо колеги, Русия вече отдавна е суровинен придатък, при положение че повече от половината им приходи в държавния бюджет идват от постъпления от износа на нефт и газ. Това е единственото което крепи тази страна над водата. Дали ще продава на Европа или на Китай, все е суровинен придатък. Противно на други страни със силен добивен сектор като Австралия или Канада, Русия тъне в бедност заради корупция или милитаризъм. За радост, скоро и БГ покрай ЕС ще мине на други доставчици.