141

Анонимен

преди 9 години

има още няколко щатни трола който бленуват края на хамериката, но засега не им се отваря парашута, долара си е долар, рублата и тя рухна покрай моста

140

мда

преди 9 години

Наистина, кога ще дойде тая смяна на режина там? Писна ми да гледам старите КГБ муцуни, искам да се появи най-накрая руската интелигенция и тя да поеме властта в Кремъл. Поне там я има, тука е ясно, че и след 100 години все агенти ще ни ръководят, дали Гоце, Буда, Павел или Сава, ще се въртят докато пукнем.

139

hahahahah

преди 9 години

До 167Моста рухна, да е и троловете взеха да поизчезват. Май и тяхната пенсия рухна...***********************************************************************Прав си, сорос май спира некои от плащанията. *** сега са занчително по-малко. Преди дори хакваха сайта да си пишат сами плюсчета...

138

Анонимен

преди 9 години

Моста рухна, да е и троловете взеха да поизчезват. Май и тяхната пенсия рухна...

137

Анонимен

преди 9 години

Ти не ми се прави на преподавател по граматика да не започнем да се изпитваме и по литература,граматика,история,физика и т.н. Искаш ли да пробваме, г-н руски ***? В непринудената реч мога да използвам и който и когото,защото не спазвам нормите на официалното изказване. Форумът е място за бързо и разговорно изразяване. И в никакъв случай изказването ми не е неразбираемо, напротив. То е напълно правилно и от логическа перспектива.

136

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 162-163Казва се "никого няма да убедите", а не "никой". Зле си възприемал граматиката и синтаксиса. Силите ти са отишли от дете още да се подмазваш на някой, който в момента ти изглежда по-силен, а най-важното - който нарочно създава бъркотии, та мижитурки и неспособници да могат да припечелят някоя стотинка и да ги славословят. Дерзай и... бъркай мястото и ролята на думите в изречението. И това е нещо. Малко хора го могат.

135

Анонимен

преди 9 години

До Малкият ИванчоЗа да ядем ние гумените домати и каменните "ябълки"на най-злобната нация в Европа - Полша (че поляците нещо не ги "ядат", въпреки препоръките на премиера им), менделеевата картофена таблица на Франция, стогодишното говеждо на Франция, Германия, Испания, отвратителната каша от коремни тлъстини, сухожилия, ГМО-соя и консерванти в красиви варели, та селскостопанските производители от ЕС да не мият улиците с мляко, домати и портокали...И това ако не е пролетарски интернационализъм

134

Анонимен

преди 9 години

Izviniavam se- ruskiat trol. Ne trolove,za6toto e edin.

133

Анонимен

преди 9 години

Ruskite trolove ne se habete. Nikoi niama da ubedite ot sega 4etiashtite. Znaem shto za trolove ste. 1$-40 rubli. Koi e djudjeto ,kogato USA e pyrva ikonomika v sveta, a Rusia na nivoto na Italia.

132

...

преди 9 години

Парата прай борбата.

131

Анонимен

преди 9 години

До БГНе узурпирай инициалите БГ, а се наречи ТПЦ(*** подлец). Двойкар, незнаещ, че Крим е исконно руска земя, но НАТО и САЩ искаха да я усвоят за подстъп срещу Русия. Дори квартирите си бяха нагласили. Между впрочем и Одеса е руски град, и Херсон, и Николаев. Фашистките действия на незаконното укроправителство показват това. Има ли нормална "държава" да гори живи свои стотина граждани от Одеса и избива други в Донецк?! Значи не са нейни! И не бъркай опълченците от цяла Украйна с руски войски.

130

Анонимен

преди 9 години

Монолозите на Лавров издават пълната безпомощност на кремълската клика .

129

Анонимен

преди 9 години

До 154 и 155Вие или не анализирате или анализирате не добре. Ако някой си мисли, че руснаците не знаят кои са им силните и кои слабите страни - много се лъжат. Колкото до дереджето на Руснаците -първо нашето да си гледаме а след това тяхното. След това те са на това дередже не от външна а от ВЪТРШНА политика. Битки между фракции и кланове. Така, че щом осъзнавайки, че са слаби и се опънаха на САЩ значи САЩ са джуджета. Толкоз.

128

До 156

преди 9 години

Тия са платени от Русия,която води информационна война чрез пропаганда и *** по форумите.

127

Joro

преди 9 години

EU nikoga nqma da se sbliji sus komunqgite.prosto totalitarni rejimi nqmat budeshte,a samo vremenno se polzvat kato benzinostanciq.nagushiha ses sus miliardi 110 dushi v Rusiq i si mislqt,che sveta im e dlujen i tehen.klati im se stola.jalko che v BG ima mnogo proruski predateli.

126

Анонимен

преди 9 години

Егати джуджетата са САЩ,когато руснаците броят 40 рубли за 1 $,а не обратното. А Русия все от хубава външна политика е на това дередже. Русия по никой показател не може да се сравнява със САЩ.

125

...

преди 9 години

Как разбра , че САЩ са "джуджета ",само не разбрах .Или си от ония ,които като говарят глупости...сами си вярват.Ако външната политика на Русия е да наливат пари в такъв куц кон като Волен,доста от високо има да падат...

124

Анонимен

преди 9 години

Не знам колко от Вас следят изявите на Руската дипломация, но външната политика на Русия е била винаги на висота. Имах предвид изказванията на външния министър - така е и от известно време насам с Лавров. С една дума - Русия наистина става фактор на международната сцена. Искат ии не искат някой. За момента САЩ са джуджета, но лошото е, че ще искат да докажат, че са великани на всяка цена, а това е вече лошо.

123

...

преди 9 години

Всъщност не знам , дали наистина се бранят интересите на Русия , или просто се окопава режима на Путин

122

БГ

преди 9 години

Този филм от комунистите вече ни е втръснал...Първо надробяваме кашите , а после дайте да говорим за нещо "ново" Превземаме си чужда територия /Крим/ , и се правим все едно нищо не се е случило.Нахлуват руски войски и оръжие в Донецк, и пак се правиме ,че нямаме нищо общо.А между другото , дайте да градим "нови политики".Комунистите не са мръднали в манталитета от времето на Сталин.Уникални са в двуличието...