121

Анонимен

преди 9 години

2.3 е годишната лихва.тия няма да са на власт дълго .прости тикви

120

иван

преди 9 години

До Анонименабе какво толкова ви досрамя вземайте и от децата гадове

119

Анонимен

преди 9 години

Ние от ГЕРБ стои твърдо и непоколебимо зад решенията на вожда. Те са винаги правилни и ние ги подкрепаме с душа и сърце но.....седнали и на тъмно. Седнали щото не ни останаха сили от гладорията и на тъмно защото не можем да смогнем на сметките на тока. Но вожда ни води по прав път, може и да е надолу но е прав. Ще търпим докато вожда направи още 4 милиарда, да не гладува и да са му добре дечицата. А нашите ще верват в Светлото бъдеще което....някога ще дойде ....може би!

118

iwan

преди 9 години

До ... не се ли сещаш, кой е за изритване

117

Анонимен

преди 9 години

До 1547/8 от тези са подхвърляния на *** и квартални алкохолици. Каквито са и 99.9% от пишещите тук явно.

116

Анонимен

преди 9 години

Какво свършиха досега ГЕРБ и реформаторите /не без помощта и на техните кадри Близнашки и Роско/ и какво възнамеряват да вършат още?1. Вдигнаха цената на тока, оттам и на стоките2. Отмениха таксата, която плащаха ВЕИ-тата3. Замразяват минималната заплата на 340 лв.4. Вдигат таксата за личен лекар на пенсионерите5. Връщат отново на 10% данъка върху дохода от лихви по депозити и СПЕСТОВНИ СМЕТКИ6. Актуализираха своите заплати - естествено нагоре7. Актуализираха бюджета и решиха да теглят нов заем от 4,5 милиарда8. Опипват почвата за национализация на пенсионните фондове

115

Анонимен

преди 9 години

Честито на простия народ.Ама *** се избира от простаци.

114

до 141

преди 9 години

"Чудя се как ЕС са приели държава с толкова руски ***."Франсоа Фризон-Рош от парижкия Национален център за научни изследвания по повод България и Румъния заяви, че са ни приели, пардон, че са ни анексирали териториите поради стратегически и геополитически причини, тоест за да влезем под чужда сфера на влияние. Да не си мислиш, че им пука за хората и мизерията тука бе, наясно ли си защо не ни искаха мнението и защо нямаше референдум за членството ни?

113

Бешир ага

преди 9 години

За какъв дефицит реват управляващите когато от ЕС низадължават да доплатим още 700 милиона евразаради увеличен БВП иръст в икономиката така кактопоискаха от Великобриъания

112

..

преди 9 години

абе колко ви плащат да плюете по ГЕРБ ?

111

Анонимен

преди 9 години

И през турски робство е имало десятък. Но не и върху лихвите! Да не говорим за 20% ДДС!

110

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-рано изритаме тези *** толкова по-добре за нас!

109

Венелин

преди 9 години

От този десятък няма да съберат нищо - някакви си 80 милиона на година.С *** си законотворчество герб ще набутат държавата с поне 2-2,5 милиарда само покрай КТБ. Тези пари трябва да се съберат от някъде!Затова очаквам 10% данък върху рестото в магазините. Така "максимално ще се разшири данъчната база" и "всички приходи ще бъдат обложени".

108

138

преди 9 години

До до 138 Даже и без партийна книжка - само срещу устна декларация за лоялност. Обърнете се към най-близкия клуб на ГЕРБ.

107

до 138

преди 9 години

Хората с партийна книжка и членска карта на ГЕРБ са освободени от по-високи сметки за тока.

106

Гражданин

преди 9 години

с 2те ръце за ,това не засяга обикновения гражданин който работи за 400-500 лева той няма спестявания че да имат какво да му вземат.Тези 80 мил. могат да ги вложат в увеличение на детските за 1во дете примерно

105

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе знам защо щом ГЕРБ дойдат на власт и сметката ми тутакси се увеличава.Може ли някой да ми го обясни?--------------- Щото си червена путиноидна ***. ГЕРБ винаги увеличава сметките на русофилите с поне 30%. Моята сметка рязко намаля.

104

Анонимен

преди 9 години

Ей, българофоби, брей! Дано......................................!

103

Анонимен

преди 9 години

Аз мога да ви кажа, кое е предстоящо. Ще има рязко покачване на данъците за недвижимостите, особено за 2-ро, 3-то и допълнителни жилища. Но това ще бъде след празниците.

102

Анонимен

преди 9 години

Това е само началото.А видяхте ли си сметките за ток.Мойта е с поне 30% по-висока от тази през миналата година.Не знам защо щом ГЕРБ дойдат на власт и сметката ми тутакси се увеличава.Може ли някой да ми го обясни?