60

Пешо

преди 9 години

Аха, значи цялата работа е била за привилегии -- тия дето са протестирали са искали и те да имат привилегии.Пък аз си мислех, че безкористно са мрели на тоя площад...

59

юбералес

преди 9 години

До ТервелТи осъзнаваш ли сега защо Украинците се вдигнаха на бунт, и в колко нелепа държава живяха. И знаеш ли, че шефа на тайните служби на Украйна по времето на Янукович, беше освен етнически руснак, но и руски гражданин? Абсурд.

58

Анонимен

преди 9 години

Джо Байдън каза че американците ще се бият с Русия до последният украинец

57

юбералес

преди 9 години

До ТервелПремиера и президента не разследват(в Русия не знам как е). Това се прави от следствието. Доскоро следствието в Украйна не беше лустрирано. Назначени от Янукович етнически руснаци си чешеха топките и не предприемаха нищо. Може би в Русия тези убийци щяха да ги осъдят и разстрелят и после да ги питат какво са правили, но в демокрацията е по-различно.

56

доктор Гьобелс

преди 9 години

пуши спокойно настрани. В УКРАЙНА има достойни последователи

55

oценяване

преди 9 години

66 Дааа, "какви обвинения", после ще питаш "какви присъди", но осъдени ще има защото така Майдана (народа на Украйна) иска! От днес загиналите от куршумите на Беркутовци и руските снайперисти украински демонстранти- февруари 2014 г. са Герои на Украйна, това също е факт!

54

докторе

преди 9 години

кога те пуснаха от психото

53

Цицаров

преди 9 години

Ще ги намерят, когато нашите намерят тефтерчето .

52

Анонимен

преди 9 години

Джо Байдън не слезе от колата, защото е изял курабийките на Нюланд, които трбваше да раздаде!Сега Нюланд пече втора порция в крартирата на Украин-газ, докато синчето на Джо Байдън се опитва да приватизира украинската тръба за демократични нужди!

51

БАРОНЕСАТА

преди 9 години

Ясно и високо заЯви на всеослушание, че УБИЙЦИТЕ СА В НОВАТА ВЛАСТ. КАК ЩЕ АРЕСТУВАТ СЕБЕ СИ

50

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

В москва са, в москва!!!САЩ ще смаже руските маймуни и ще ги натика в миша дупка!!!Да живее САЩ!!!

49

Манчев

преди 9 години

Нашата Роска , между две манджи , дали е успяла да му прати поздравителна телеграма ?

48

А сега, де?

преди 9 години

Ами, един от основните убийци-Джо Байдън ви е дошъл на крака. Е, не посмял да излезе от колата, но това е защото е смел човек, без никакви притеснения от гнусотиите, които е свършил.

47

проруска

преди 9 години

Байдън биваше да слезе от колата си да го посрещнат подобаващо. ВОЕНЕН СЪД ЗА ПОРОШЕНКО!!!

46

oценяване

преди 9 години

Убийците на героите от Майдана сега са в Следствието на Украйна. В момента са повдигнати обвинения на над тридесет служители на Беркут + пленени снайперисти от руските служби. делата ще ги наблюдаваме, то е ясно!

45

иванова

преди 9 години

***, *** и ти си един журналист..........

44

юбералес

преди 9 години

До Анонимен 25След кърваво-змазания бунт, в който загинаха 100 души, на майдана дойдоха 1млн души от цяла Украйна и тогава нямаше сила, която да ги спре, и падна властта. А иначе убийците са отдавна там, където е и Янукович. 12 000 служители на ''Беркут'' са напуснали Украйна. 11 200 от тях са от руското малцинство, като при офицерите процентът е 100.

43

Петко

преди 9 години

Убийците на децата ви са ЦРУ !

42

oценяване

преди 9 години

50Говориш несвързано, работи върху логиката си. Какво общо имат "руските геополитически интереси на Русия в Украйна" и кой украинец го интересува какви са те? Това е лицемерие от класа, интересите на Украйна са единствените, от които се интересуват украинците и това е нормалното състояние на нещата. А исканията на Майдана са доста повече от тези, които съм посочил, просто няма място за повече.

41

Анонимен

преди 9 години

Велик президент на велика Украинi =)=)=)