66

susu

преди 9 години

До ГабриелаЛичи си ,че не познаваш Ливан и начина на живот там,от години е така......хулена и отричана от останалия арабски свят заради освободения си начин на живот и мислене!Ако отидете дори и за 1 седмица там,сама ще се уверите ,а не да пишете глупости!!!

65

Todor

преди 9 години

Каква култура, какви морални ценности???? Жените омотани като мумии и само в къщи, нямат право да излизат без придружител???? Това е като някакво изродено робство, без право да гласуват, без право да учат, без право да шофират.... БЕЗ ПРАВА. Ако жена изневери на мъжа си - я убиват в центъра на селото с камъни. Ако мъж изневери - той е велик, той е селския бик, той е мачо... Абе няма такива ценности.... Това просто е доброволно робсто за жените в мюсулманския свят (визирам крайните фанатици).

64

Анонимен

преди 9 години

"Ливан опасенията на хората са, че по този начин арабската култура ще се злепостави пред света" ..... НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ?

63

DreamTheater

преди 9 години

Хубавица е.И добре пее.Браво!

62

Анонимен

преди 9 години

В това предаване Хайфа пее три песни. И другите й рокли са страхотни по нашите стандарти и скандални по стандартите на мюслите. Същото се отнася и за роклите на другите участнички, включително водещата, балета, публиката. Дано да се запазят и да не ги докопа ИД

61

Анонимен

преди 9 години

Как ще забулите това бисирче ,бе.....ВИЯ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ....????КОЙ В СВЕТА ЗАВИВА РОЗИТЕ ....С ЧАРШАФИ...??!!!!ГРЕХОТА Е ,БЕ....ЕЙИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!

60

бай Иван

преди 9 години

Това момиче е като нашите.Не очаквах арабите да приличат на европейците.Явно не ги познаваме.Колкото е симпатична,толкова и ако пее-пожелавам и успех.

59

Това е лицемерие!

преди 9 години

Повечето от Ливанските , Иранските и Саудитските семейства изпращат дъщерите си в колежите на Европа и САЩ ,където се държат наистина скандално дори за западните общества.Както всички верски забрани .....В ДНЕШНИЯ МОДЕРЕН ВЕК , НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЯХ, ОСВЕН ПОЛИТИЦИТЕ И ВИСШЕТО ДУХОВЕНСТВО, КОИТО СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ ОТ ТИЯ ЗАБЛУДИ!КАКТО СЕ КАЗВА -------"ПРЕКАЛЕН СВЕТИЯ И БОГУ НЕ Е ДРАГ"

58

Габриела

преди 9 години

Еми да то в тия държави западния начин на живот и мислене не се търпи, нито се приема тя да не си мисли, че е отишла на Евровизия.

57

Сигурно

преди 9 години

До Анонимен 65Сигурно че и се виждат не само очите, а и част от тялото. Много си е добре даже, нито е прекалено, нито е покрита с чаршаф, а и си е красива жена, защо да не се чувства свободна в стила си.

56

Анонимен

преди 9 години

Ливан е каквото беше Сирия , и мюсюлманския свят ги мрази.Няма от публиката забулени !

55

Анонимен

преди 9 години

Е кое и е скандалното?

54

антония

преди 9 години

Много е сладка и готина.

53

LBN

преди 9 години

Оставете Ливан на мира. Ливанците нямат нищо общо с маймуните на Близкия изток.

52

BG

преди 9 години

До един българинНе е вярно, освен че не е християнка, е мюсюлманката и то шиитка

51

Диана

преди 9 години

*** псевдоморалисти, оставете жената на мира !!! Повръща ми се от вас !!!

50

lkpo

преди 9 години

Тези *бълдъри* не им прилича да ги показват толкова...Изпълнението прилича на откровено предизвикателство към мъжете, вероятно поради липса или недостатъчен секс... Определено, гледката не е етична!

49

Анонимен

преди 9 години

публиката и пляска и и се радва, не видях нито един възмутен, даже и жените сред публиката, а какво си пишат разни талибани по форумите не би трябвало да и пука

48

Анонимен

преди 9 години

До един българин"Между другото, освен че е ливанка, тя е и християнка (в смисъл не е мюсюлманка)."Повечето ливански певици са християнки, но точно Хайфа си е мюсюлманка-шиитка.

47

Горан

преди 9 години

В грешка сте, дами и господа! Арабите не ги е страх от жените, и не това е причината да ги карат да се покриват от главата до петите! Причината изобщо не е религиозна, а се корени в това, други мъже да не ти гледат жената, че да се изкушават, и да се избиват помежду си за жени... Ония са си болни... няма какво да се спори...