83

Анонимен

преди 9 години

Ние българите трябва да гласуваме за Атака

82

Омръзна ни!

преди 9 години

Омръзна ни от такива като вас с образование. Купеното образование не е образование. Образование с политически протекции не е образование. Платеното образование не е образование. Докато не се наложат еднакви критерии за заемане на държавна длъжност без оглед на етнос, т.е. без квотен, уговорен или друг принцип за да не се разсърдят коалиционните поддръжници от тази държава нищо не става.

81

Анонимен

преди 9 години

За хора като човека от статията не трябва да пишете новини за тях.

80

леле

преди 9 години

Горното извращение е продукт на Иво Прокопиев. Кой? Той

79

леле

преди 9 години

този е толкова ***, че по-зле от това не може да бъде. Смятайте какъв процент от бг избирателите са на неговото интелектуално равнище, и парцала Дневник, който четат, който е генератор на въпросната партийка

78

Анонимен

преди 9 години

За българите Радан за турците Рамадан е..............

77

Анонимен

преди 9 години

Все повче се убеждавам,че с такива долни крадци и продажници като тоя във власта единственото спасение за българският народ да не изчезнем като нация е само Русия и единствната ни надежда са руските танкове да дойдат в България и отново да ни освободят от тия гадове дето служат на чужди,турски,еврейски и американски интереси в ущърб на българския етнос

76

ОПИТОМИТЕЛ

преди 9 години

Г-н Кънев, АЗ ВИ СМЯТАХ ЗА ЧОВЕК но ВСИЧКО ВИ СЕ РАЗКУЦА! Посочете ми ЕДНА ДЪРЖАВА, където ЧИСТ ЕТНОС се назначава за министър или зам. министър НА ОТБРАНАТА? Дори Рашидов, на който почитам коментарите, НАЗНАЧЕНИЕТО МУ за МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА, беше ПОДИГРАВКА с БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ!

75

Анонимен

преди 9 години

Раданчо мамин какво каза твоя катца /ръководител от мосад/ - действай, че иначе няма пари...

74

23

преди 9 години

А престани само да искаш ,това че пре*а герб не значи че трябва да се *аваш и с ПФ ,ако не нови избори

73

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Колко са турците в България ? Говоря за истинските турци, а не за турчеещите се *** ?500 000 ...Колко власт имаха те през последните 25 години ?! Непропорционално голяма на бройката им като население на България !В България има над 200 000 руснаци или поне има толкова имоти на руски граждани.Що не сложите тогава министър на отбраната руснак ?Хем Путин няма да ни засади ТОПОЛи, когато голямата война започне.А, тя вече *** на вратата ! Не я ли чувате ?

72

Анонимен

преди 9 години

Ами толкова години са го подготвяли и бутали напред, сега е време да го реализират, това си е инвестиция - пари са давани я! Сега в мътилката все ще се намери някой продажник да се изкряска ние сме толерантни и широко скроени. Разберете добре, псевдополитичета и ефимери /еднодневки/ - стане ли веднъж пробива във сигурността това е необратимо, но това ги интересува само българите, който си има Израел и Анадол ще си хване лесно самолета!

71

ARHANGEL

преди 9 години

Всичко е както трябва. Дори и най-заблудените ософианчени либерасти ще разберат какво представлява т.нар. рб - поредна натовска, тоест турско американска шайка, начело с евро кунева-пръмова и радан. Чудесно се развиват нещата. На следващите избори АТАКА ЩЕ ИМА ПОНЕ 50 ДЕПУТАТА, А НА ПОСЛЕДВАЩИТЕ - ПРЕЗ 2016 - МНОЗИНСТВО! И тогава- чао ес, чао разруха и унищожение на България! Това е положението!

70

Оставка

преди 9 години

Кой? Ра(***)дан Пънев

69

Анонимен

преди 9 години

Рамаданчо, притеснително е че има такива дупедавци като теб в парламента, но това е грях на твоите избиратели.

68

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Ра(***)данчо, що не го заявихте това на избирателите си още преди изборите, ами ги лъгахте, че ДПС ще бъде извън властта ?!Тия приказки, че турци и ДПС е различно ги разправяйте на баба ми, тя може и да ви повярва.Има ли турци във властта, значи и ДПС е във властта !Няма бивши депесари, както няма и бивши турци !Нищо против турците нямам, но нека малко да си починат от властта, че за 25 години преядоха с власт на всички нива.Камоли министър на отбраната - турчин.Вие, нормални ли сте ?!

67

Анонимен

преди 9 години

ПРИ (ЛОШИЯ) БАЙ ТОШО ,ВЕЧНА МУ ПАМЕТ ДЕТО НЯМАШЕ НИ БЕДНИ НИ БЕЗРАБОТИЦА НИ *** И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ,ТА ПРИ ЖИВКОВ ,КОЙТО СЕ ПИШЕШЕ ТУРЧИН ,БАЙ ТОШО МУ БИЕШЕ ШУТА И ДА СИ ОТИВА В ТУРЦИЯ ,НЯМАШЕ АЛА-БАЛА ИМАШЕ СИЛНА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА С СЛИНА И ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНА АРМИЯ ЗАД КОЯТО СТОЕШЕ И МОГЪЩА РУСИЯ ЗАРАДИ КОЕТО АНКАРА НЕ СМЕЕШЕ ДА НИ КАЖЕ ГЪК ,

66

sts

преди 9 години

няма да подкрепя правителство с премиер Борисов. каза Рамадан и после облиза говното, което ***. Че и сега...

65

me

преди 9 години

Ey bulgari.ne samo vie jiveete v taz strana.i nas turtzite na ima.svikvayte s tova.ili marj navan.

64

Анонимен

преди 9 години

Виждаш ли, Радане, ето тук ти куца теорията, продажен плъх такъв. Алиосман Имамов е сред председателите на НС, името му е турско, Вежди Рашидов е министър от 43-то НС, името му също е турско. Ако беше проблем турското име, тези какво правят на такива постове бе ***? Щом има съпротива конкретно срещу Исмаилов, значи има нещо, което не е както трябва в него. А ти вместо да предаваш държавата си, заради измислените си чекиджийски ценности, си използвай мозъка, не плямпай глупости.