7

Край

преди 9 години

Най-накрая ДПС е в опозиция и БСП също. Сънища. Нали не вярвате че на Доган някой ще му взима оня хонорар нито че ще влиза в затвора за обръчите от фирми. Пеевски дали ще влиза в затвора за невярна декларация пред Сметната палата - имал бил само един опел омега а не е млад милирдер.

6

Българин

преди 9 години

Хайдеее,пак си намерихме "изтривалката"Виновен е Местан и толкова..Никой не казва нещо за Прокопиев ,за "лафка" за "големите" проекти на футболното ,филмовата ,и театрална сцени.Май забравихте кои "яростно защитаваха" големият банкер ,меценат и човек Цветан Василев.Защо не кажат кой има преференциални депозитни договори ,кой не си е обслужвал кредитите ,какви хонорари за ПР е вземала например Колтуклиева?Хей хора ,отново ни лъжат-не се поддавайте.

5

Доверено Уице

преди 9 години

Банката на сараите е една, на която логото е жълти и има два кръстосани ***... и това е публична тайна.

4

До ИСКАМ ИМЕТО

преди 9 години

100%- Кирил Домусчиев

3

Emo

преди 9 години

Ах колко си нагъл!!! Ама там горе има едни дето гледа другарю агент. И парите които свихте от КТБ солено ще ви излезнат...

2

Анонимен

преди 9 години

До ИСКАМ ИМЕТО70 % - Батков30 % - Лупи

1

Млък!

преди 9 години

Мълчи бе наглец! За една година ошушкахте държавата, сега акъли раздава!Наглеци крадливи!Между другото Бисеров пита за теб и Цонев! Забравили сте го били, и не сте му се обаждали! Бил ви сърдит и щял всичко да разкаже!