33

#$&

преди 9 години

От както американците инсталираха марионетно правителството и уж осигуряват сигурност и т. н. Производство на наркотици се е увеличило десетократно.. Интересно защо?

32

Ми да

преди 9 години

Те руснаците имат опит в Афганистан! Също като американците се върнаха на*ни! Какво им се опитвате да ги оправяте тия , оставяйте ги там в мизерията, затворете границите да не припарват насам, и това е. Нека си карат само на дрога, хляб не им трябва!

31

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам къде има повече наркомани, ама американски певци и артисти непрекъснато *** от наркотици.

30

Анонимен

преди 9 години

***, вземи прочети нещо друго в световни медии, даже Независими американски. Че "миротворителните" акции на ЦРУ се финансират от наркотиците в Афганистан , а парите се препират чрез американски банки.

29

иво

преди 9 години

Странна статия - излиза , че в Авганистан се произвежда дрога само за Русия . Странно тогава за толкова години международните сили какво правеха там - мак ли са садили ?

28

непукист

преди 9 години

НАТО непрекъснато тръби Русия е лоша и е странна тази покана за да им свърши мръсната работа в Авганистан.Човек лесно може да си представи какъв вой ще се надигне,как САЩ ще си намерят нов локум ,че Русия е агресор и съответно талибаните и Ал каида ще станат отново борци за демокрация руснаците трябва да са луди за да се хванат на тази въдица.

27

Анонимен

преди 9 години

Пак ли ти ***, ***? Дежурната анти-руска прислуга!

26

няма значение

преди 9 години

Наркоманията е национален спорт в Русия - със или без Афганистан...

25

Анонимен

преди 9 години

аналитикът обръща внимание на огромните разходи на САЩ в Афганистан (450 милиарда долара) и отбелязва, че нито Русия, нито страните от Централна Азия могат да си позволят подобно нещое бравос - нали Раша уж е най-голямата работа бе?

24

Патриот

преди 9 години

това "изтегляне " по хамерикански не го разбирам ,уж с "изтеглят" пък остават!И така е навсякъде където се "изтеглят"!

23

до-40

преди 9 години

Най-вероятно се е наспал,а на *** устата как е.............

22

Анонимен

преди 9 години

Какво стана - наспа ли се цар Путин?

21

Анонимен

преди 9 години

До Да!Защо са му резервни? Нали ти лижеше след него.

20

Анонимен

преди 9 години

До до Да живее РусияМи те, жандармите де, не са ли бандити? К'ва е разликата? Нали знаеш, за една идеология бандитът е герой, за друга - героят е бандит. Нали баща ти - кокошкар преди 9-ти септември 44, като стана партизанин, та да не иде в дранголника, след 9-ти го величаеха като "антифашист", за което пък ти влезе с "привилегии" в университета. Та, нали виждаш - всичко е относително, нали се познаваш с Айнщайн.

19

Анонимен

преди 9 години

Баа мааму пара трябва там ...

18

Мда

преди 9 години

"Посевните площи в Афганистан, заети с опиумен мак, са нараснали от 8 хил. хектара през 2001 г. на 224 хил. хектара през 2014 г."Ха така! САЩ уж насаждаха демокрация, пък то поникнал опиумен мак.....

17

Мишо

преди 9 години

Статията не съм я чел, безсмислено е. Добива на опиумен мак в Афганистан е най-висок за последните 10 години. Браво на американците. Така се правят пари с наркотици, оръжие и войни. Тази в южна Америка тази схема работи вече над 50 години.

16

Агент Фасулев

преди 9 години

Ооо Василев, пак ли си тука с агентите си хаха. На всяка манджа мерудия си. Компетентен по всички теми. Да вземе да те вземе *** за консултантин по националната сигурност ;)))

15

Циганин

преди 9 години

Русия само трябва да помогне на Афганистан с амо с 50 % от това което американците снабдявах сепаратистите - революционерите (кой как му харесва)) и не им трябва да влизат в АФГАН .САЩ бомбардира Сирия онзи ден и има мирни жители убити ,но това е табу ха всички "демократични" медии !

14

Исторически Извор

преди 9 години

СССР-то и САЩ-о ядоха х..я с Афганистан... Верно кога влезнаха 79г. И си тръгнаха 89г. Като дадоха 15 000 хил. Жертви и около 50 000 ранени и инвалиди... Но па убиха 1,5мил. Афганци... За, което Хвала им!!! Цифрите ги има в интернет.... Напишете просто на руски език..."Людские потери в Афганской войне"