16

-10

преди 9 години

О, извинете, как можах да пропусна Бареков. За неговата партия няма какво да се каже. Тя просто е талаш между другите!

15

-10

преди 9 години

Да умрат всички .....------------Няма да ти помогне много, защото останлите са същите комунисти както и горецетираните от теб. Направи разбор - от 7 партии в парламента има 2 леви, 1 ултралява, 2 популистки (те поддържат леви реформи), 1 олигархична и остава само 1 що годе нормална. Така, че хората в България са леви и затова България 25 години си е там, където беше при свалянето на Бай Тошо!

14

-10

преди 9 години

Бюджетът няма да спечели кой знае колко, ако тези пари се икономисат. Напротив, ако не се дадат коледни бонуси, ще остане горчивина още в началото на мандата на това управление--------------Както и ще стане ясно, че отново тръгваме по плоскостта на популизма и безмислените акции с 5лв на пенсионер. Стига вече с този комунизъм!

13

Анонимен

преди 9 години

Да умрат всички и останалите ще живеем доста добре.

12

Анонимен

преди 9 години

така така то може и без пенсии.сега само остава да се почва да се мислят нови данъци,увеличение на старите,намаление на заплатите,увеличение на безработицата,е това може да измъдри бат БОЙКО и щени обеснява как за всичко е виновно тройната коалиция,а смотаняците ще му ръкопляскат.

11

Анонимен

преди 9 години

Иво,Иво,и ти ли се зарази от болестта на Тиквата.Първо говориш глупостите ,а после мислиш какво си казал.ми така е като не си пиете хапчетата редовно.

10

Така не се прави

преди 9 години

Твърдо "За" съм за това пенсионерите да имат по-високи пенсии, коледни бонуси и други придобивки, но така не се прави. Ако политиците въобще някога искаха да се оправи страната са нужни няколко стъпки. Ограничаване на корупция, ефективна съдебна система, оптимизиране на администрация и разходи, подобряване на условията за бизнес. Всичко това води до по-високи заплати => по-високи пенсии. Тези 5-50лв. не променят нещата. Утре когато и последните кадърни хора си тръгнат няма кой да плаща пенсиите.

9

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл от бонуси за пенсионерите. дайте първо да си гласуваме нашите премийки,още са ни малки заплатките ,как мислите че се живее с 5 бона заплата на месец. то са коли ,къщи,любовници трябват си пари.Пък народа ще се опраави той не е алчен,колко го мачкахме та сега ли ще каже нещо

8

Анонимен

преди 9 години

Българи - ***. Гласуват, а след това реват.

7

Анонимен

преди 9 години

До r3v0lv3rСкоро,много скоро ще ви се натрошат кратуните ***.

6

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има бонуси за пенсионерите. Ако в едно общество младите не започнат да мислят за възрастните, това общество никога няма да преуспее.И друга мъдра мисъл в обратната посока - едно общество е успешно тогава когато хората започнат да засаждат дървета с идеята, че не те, а техните деца ще се възползват от сянката.

5

r3v0lv3r

преди 9 години

Гарантирането на депозитите е по закон и се изисква в ЕС, докато бонусите са популиско раздаване на пари на калпак. В сегашното икономическо положение това не е от най-добрите идеи.

4

Анонимен

преди 9 години

Или едното или другото Българите гласуват в дясно с надеждата да ги управляват с леви мерли. Това си е пълен шизофренизъм.

3

Анонимен

преди 9 години

И Тиквун ще стане пенсионер!

2

Анонимен

преди 9 години

ГЕРП...

1

Анонимен

преди 9 години

Милиардите за покриване на следите в КТБ - може, а 40-50 милиона лева за пенсонерите са много пара.