15

Дядо Петър

преди 9 години

Ура-а-а-а! Бе-ка-***, Бе-ка-***!Голяма радост.Каквато гледаме вече 25 години, когато нещо нормално е на път да се случи в нещастната ни Родина.Да са живи и здрави ДПС и ГРОБ, че са единни и сплотени мафии. Начело с кръстници - ченгета.

14

ля ля

преди 9 години

от дъното на душата си я ненавиждам тази другарка Пърмова!

13

Ели

преди 9 години

Някой да ми обясни какъв е този зор за конгрес и лидер?? Не разбирам каква е идеята, а тоя зор за конгреси ме връща нежелано в едни други времена.Какво е това желание на ДСБ за конгреси? Каква е причината?

12

Анонимен

преди 9 години

kuneva ya gonyat prez vratata a tya vliza prez prozoreca - takava naglost trudno se sreshta. izbiratelnata sistema v bg nestruva - ot korumpirani politici drugo ne se i ochakva.

11

Анонимен

преди 9 години

Бойко, часовникът цъка, обратното броене започна.

10

Анонимен

преди 9 години

Кунева да яха метлата и да си ходи.

9

Анонимен

преди 9 години

Циркаджии. Излъгахте хората.

8

Чудесно

преди 9 години

Крайно време беше конгрес да има и да има единен лидер. Не прави чест на хората от ДБГ това поведение и не е лошо да се спрат малко. Сори, но там освен Зеленогорски и Кунева няма друг читав. А те и двамата не стават за лидери на партия.

7

Анонимен

преди 9 години

Много вождове, малко индианец.

6

Анонимен

преди 9 години

До Киро кофражистаВсичко е докато докопат кокала

5

Го4о

преди 9 години

Изгонете РАДАН! Радан е КАРИЕРИСТ! Това адвокатче (никому неизвестно) е като МУШЛИКА! Вре се навсякъде и говори като "последна инстанция"

4

Опаа

преди 9 години

И РБ и ПФ режат клона на който стоят, че не се и усещат! Опияниха се от възможността да изнудват ГЕРБ и си повярваха прекалено! Да ви кажа ли какво ще стане, тарикатчета? С вашите глупости и претенции ще свалите правителството, ще отидем на нови избори, ГЕРБ пак ще ги спечели, а вие пак няма да влезете в парламента! И ДПС пак ще е втория печеливш от такова развитие!ЩЕ ВИ ДОЙДЕ ЛИ АКЪЛА?!

3

"ей за тва не..

преди 9 години

гласувах за вас",казва 1.И правилно,неп те искаме господин тва.А иначе,защо бързат ДСБ,Радан да стане лидер,а ДСБ да погълне другите.Няма да стане.ДБГ на М Кунева си е партия,по голяма от ДСБ.Може да се избере лидер,но на коалицията РБ.А най добре е като ПФ-съпредседатели.4,5,6,7-колкото искат.

2

Анонимен

преди 9 години

"която не може да се управлява сама себе си и прави такива мизерлъци - единият да седи на единия стол, а другият на другия, тя как ще управлява България? Мене ме е срам, каза Караджов."Караджов се бил нахъсал тази сутрин двамата с Делчев да седят на един стол, а? Реформатор бе, страстен, но изтънчено интелигентен. Боце ще им завиди, той откога се гласеше да се поинтелигенчи.

1

ДО ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА РБ

преди 9 години

Е, ся вече разбрахте ли, че трябваше да гласувате за ГЕРБ??? Програми, визии, почтеност.........дрън-дрън!!! Борбата е само за постове и власт. За това си въртяха задниците и извиваха ръцете на Борисов.