170

Рали1

преди 9 години

"Кобрата може да спечели само,ако режисьорите на театъра му позволят.Не го казвам от липса на патриотизъм,а защото от 40 години гледам бокс и състезателят ми е ясен още като му видя походката към ринга.Има вариант Кубрат да спечели и той е следният-ако двамата са се договорили да има реванш,който да генерира още повече средства",изрази мнението си Петър Стоименов пред "Меридиан Мач".Реванш няма да има!

169

ЮНАЦИ ИИИ

преди 9 години

Искам да поздравя ВЛАДИМИР КЛИЧКО който буквално измете дансинга с КУБРАТ ПУЛЕВ -РИНГА...Много възпитан премерен и силен МЪЖ !!! Гордея се с него и дано пази коланите най-дълго !Претенденти много ***,КОБРИ,СМОЦИ но ШАМПИОНА НА СВЕТА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН И ВЪЗПИТАН ДОБРЕ жалко че не е БЪЛГАРИН давидите тогава ЮНАЦИТЕ кво ПРАВЯТ...

168

ПИЯНА ВИШНА

преди 9 години

ДА СИ ПРИЗНАЕМ ВСИЧКАТА НИ РАБОТА БЪЛГАРСКА Е ТАКАВА.МНОГО ПРИКАЗКИ,А ПОСЛЕ АААААА КО СТАНАААААА.БОЙКО ДРЪНКАШЕ САМО ДА ВЗЕМЕЛ ВЛАСТТА И....ЕТО ВЗЕ Я И.....ПУЛЬО И ТОЙ СЕ ПОМИСЛИ ЗА БОКСЬОР И МНОГО БЪРЗО МУ ПОКАЗАХА ПОДА.БИВА ЛИ ОТ ПЪРВИЯ РУНД ДА ТЕ РАЗКАРВАТ КАТО СТИРКА ПО ПОДА???МИТА ЗА "ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ" Е В ГЛАВИТЕ ВИ!

167

Анонимен

преди 9 години

ZA DA SI JIV OKACHI RAKAVITRITE NA PIRONA!

166

КЛИЧКО

преди 9 години

СЕМЕЙСТВО - НАДУВКИ Тея двете на снимката едната ПЕЕ другата ГОВОРИ за МАФИЯ а бе жени кво да ги правиш ...

165

ОТ ИНТЕРВЮ С КЛИЧКО

преди 9 години

-Какво ще кажеш за резултата?-Пулев е един много добър боец, трябва да му се отдаде дължимото. Той е добре подготвен, надяваше се да спечели, беше сигурен в това. Държеше се обаче жестоко преди двубоя, затова исках възможно най-бързо и ясно да му отнема надеждите за победа. Много се радвам, че го направих бързо и убедително.

164

Анонимен

преди 9 години

ръкавиците са били различни,имало е проверки а вие като пишете замисляте ли се че този шампион от 8 години и знае правилата на игратаи е психически и физически подготвен и знае как да замята не само с крушета това е спорта в която побеждава по силния

163

ОТ ИНТЕРВЮ С КЛИЧКО

преди 9 години

...му кажа много неща

162

ОТ ИНТЕРВЮ С КЛИЧКО

преди 9 години

-Вие сте се били срещу различни съперници - някои от тях нормални, други са били простаци (б.р. - журналистът използва думата хам..., която се превежда като хулиган, ***, дебелак, нахалник).-Разбирам въпроса. Такива простаци като Пулев сред моите съперници не е имало. Ще бъда честен, това поведение не съответства на реалността, на неговите изявления, които не съм виждал и чувал. И не съм очаквал да видя и чуя от Пулев. Аз наистина харесвам начина, по който той се появи на пресконференцията. Жалко е, че трябваше да отиде в болница. Искрено му желая добро здраве. Ако той беше дошъл, щях да

161

Анонимен

преди 9 години

Ако Пулев беше по-смирен и не толкова надут щях да съм за него въпреки всичко.Но елементарно възпитание е да поздравиш победителя,защото Кличко щеше да го поздрави ако Кобра беше спечелил.Но Пулев никога няма да има шанса да се бие повече с Кличко.Не се държал подобаващо с човек които е много по-напред от него.А тая жена до него още повече го разваля.

160

Анонимен

преди 9 години

Дам "горко на победените" са казали хората. Още по-горко в България. Изпълзяват хиляди твари-критикари. Това е, славата е до първия провал. После пак трябва много труд и най-вече победи. Като почнат пак победите, критиците ще се риберат обратно в дупките си. До следващия провал.

159

Анонимен

преди 9 години

Ако сега си играл за 20% от хонорара на ШАМПИОНА- ВЛАДИМИР КЛИЧКОТо след 5години ще играеш за 5% от хонорара на КЛИЧКО и ще те свали в ПЪРВАТА СЕКУНДА ...

158

ДО 184

преди 9 години

И ЗА КАКВО ДА СЪМ БЛАГОДАРЕН,ЧЕ ГО РАЗПРАХА ПУЛЬО ОТ БОЙ ЛИ.ЕЛЕМЕНТАРНО УВАЖЕНИЕ НЯМА КЪМ ПО ГОЛЕМИТЕ ОТ НЕГО.АЗ СЪМ КОБРАТА-ХУБАВО АМА ПРИЗЕМИХА ТЕ НАБЪРЗО!ЕВАЛА НА ПИЧКО!

157

Анонимен

преди 9 години

На тоя главата още ще му дава заето и ще чува звуци от космоса !Тая не е никва певица и тоя е някъв *** дето само ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !Двамата са идеална двойка семейство АДАМС !

156

Анонимен

преди 9 години

Кобрата има много, ама много общо обаче с политиката, футбола и българското. Много напъване, викане, заплахи, доказване на думи, че е най, най- велик и разбирасе тотално осиране когато дойде така нареченият час на истината. Даже в оправданията си приличат много...Не мога да разбера защо така го плюят момчето? Той просто е като основната част граждани...

155

Анонимен

преди 9 години

До Гневен българGLUPAKTRQBVASHE DA NA PROSLAVI QSNOLI TI E A,DOPARITE MOGEDA PRIBEREPOVECHE

154

Неблагодарници

преди 9 години

Боже, колко ***, завистлив и злобен народ сме!!!

153

СЛАБАК

преди 9 години

До 178 !!!Ще го обиждаме защото не уважава по ДОБРИТЕ и ПО СИЛНИТЕ ОТ НЕГО !ИЗЛОЖИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ с лошото си ПОВЕДЕНИЕ преди и след МАЧА !Нормално е да кажеш ! По силният ще победи и да поздравиш ПОБЕДИТЕЛЯ след МАЧА !!!

152

Анонимен

преди 9 години

Мафия са и то голяма ти затва ли му яде боя от едно" момиченце" според ТЕБ !Кличко 8години защищава поясите СИ и точно на теб ли ще даде нещо ???Слез долу момче ти си уличен бияч и нощо друго *** и арогантен *** !!!

151

Анонимен

преди 9 години

Напред Кобра, още при следващата победа мишките ще спрат да църкат!