41

Анонимен

преди 9 години

Дайте коледни надбавки на депутатите, те и без това си увеличиха заплатите със 142 лева. Дайте и на така наречените бежанци. Българските пенсионери кучета ги яли.

40

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Пенсионер съм с 45 години трудав стаж. Най- редовно ми е отдържано от заработката 12 процента ДОО.Събрани4те пари при 5% лихва правят точно 100 хиляди лева. До сега съм получил като пенсия 35 хиляди. Питам ви господин калфин къди са останалити мои ***, та ме лъжеш ,че нямало пари за боноси.Ако изпратя при вас Митю Ганев,той ще намери парите и още как.

39

Анонимен

преди 9 години

ma vie niama li da mrete veche be 26 god vi tarpim.i

38

bolka

преди 9 години

Унизителното не е в това, че няма да има коледни добавки за пенсионерите.Унизително и гавра е, че същите т.н. "народни избраници", много от които са некадърници и хора без морал и възпитание, разполагат с държавните пари като със свои собствени. Които си позволяват екстри, несъответстващи на стандарта на живот на обикновените РАБОТЕЩИ хора.От тяхната си трибуна произнасят присъди и се разпореждат с парите на народа, който ги е избрал, но в техните очи е нищожество.Цинизъм и подигравка.

37

Анонимен

преди 9 години

Хора събуждайте се да изритаме всички партии и да установим нови правила. Правосъдие и професионалисти на власт!!!!Нечленували в никакви партии.Стягайте се да ги мятаме.

36

Клецан Кольо

преди 9 години

И защо да им дават на старците? С какво са заслужили?По цял ден бездействат,реват и умирисват автобусите. По една тояга на всеки и в трудови лагери. Мойте дърти винаги като се върна им праскам шамарите профилактично. А не бачкат квото сам им казал и са в старчески дом.

35

info.

преди 9 години

Дано ги откриете под някоя тротоарна плочка!!

34

Щирлиц

преди 9 години

Новите стари айдуци търсят пари за пенсии?!Нека търсенето започне сега,и то от КТБ,Дянков,Боко,и други знайни и незнайни герои на тихия фронт.Дръжте се другари!След четири години пак ще ви натъпкаме в парламентО,а дотогава дерзайте-има още много за скубане.

33

Анонимен

преди 9 години

КЪДЕ ГИ ТЪРСИШ БЕ КАЛФА? КАЖИ НИ И НА НАС КЪДЕ ДА ГИ ТЪРСИМЕ. ЩОТО НА МУТРЕТАТА ИМ БАЧКАМЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ВСЕ ПАРИ НЯМАЛИ. А ПЪК СИ КУПУВАТ ЯХТИЧКИ ДЖИПЧЕТА МЕЗОНЕТЧАТА. ПО ТРИ ПЪТИ В ГОДИНАТА ХОДЯТ НА КАРИБИТЕ. А ИНАЧЕ БИЛИ БЕДНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ. ОБАЧЕ ТЕХНИТЕ ХОРИЦА БЕЗ ДА БАЧКАТ СЕ ВОДЯТ НА РАБОТА И ИМ ДАВАТ ХИЛЯДАРКИ ПОД МАСАТА. А ГИ ОСИГУРЯВАТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТКА. ТА ЗА ПЕНСИИ ЕДИН ПО ДЕБЕЛ. ДА ВИ ИМАМ ДЪРЖАВАТА КАЛФААААА!!!

32

Анонимен

преди 9 години

А,за нови коли на хрантутниците пари има.Калфин става смешен,като вярва,че герберите ще се консултират по някакви въпроси с другите партньори.

31

Турчин

преди 9 години

Мачкай Буда комунистите! Ти си десен!

30

АААА

преди 9 години

АБЕ МИКОВ МИНАЛАТА ГОДИНА НАМЕРИ ПАРИ ЗА НУЛА ВРЕМЕ И УВЕЛИЧИ И ТО ЗДРАВО ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ,НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА НАРОДА ВСЕ ПАРИ НЯМА....И ГО ТРЪБИТЕ ТОВА МЕСЕЦИ НАРЕД...А ЗА ДЕПУТАТИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ТОЛКОВА НАВОДНЕНИЕ И БЕДСТВИЯ ,ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА ЗА НАРОДА СЕ НАМЕРИХА ПАРИ....НАГЛЕЦИ !

29

Анонимен

преди 9 години

"По отношение на възрастта за пенсиониране при трета категория труд вицепремиерът отбеляза, че не може повишаването й постоянно да се отлага," A трябва ли винаги само на трета категория труд да се увеличава възрастта? Не стига, че техните пенсии са и по - малки от останалите категории.

28

КИРО

преди 9 години

АБЕ АКО Е ЗА ВАС ЩЕ ГИ НАМЕРИТЕ ПАРИТЕ ЩЕ СИ УВЕЛИЧИТЕ ПАРИТЕ И НИКОЙ ДАЖЕ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ , АМА СЕГА АКО И ДАДЕТЕ ПО 5 ЛЕВА ЩЕ ДЕМОНСТРИРАТЕ КОЛКО МНОГО УСИЛИЯ СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА НАРОДА.

27

Анонимен

преди 9 години

Калфин,защо се хвана с тая работа като едни добавки не можеш да договориш?

26

Пенсионер

преди 9 години

Разбрах че мамка му на пеевски взела само от лихви 50 милиона лв.Така писаха по вестниците.Проверете от къде ги има и ето ви коледни надбавки.Нали другарю Калфин

25

до 15

преди 9 години

Какво ти е виновен милионера. Ти си си виновен че си бедняк. "Аз ще си лежа и някой друг трябва да ми плаща" Алооо демокрация, капитализъм мойто дете. Който бачка ще яде, който не да си стяга багажа да се маха в "хубавата" чужбина. Търтеи не ни трябват. Тука никой не му се бачка, а като заминат на чужбина на мият *** бачкат по 16 часа. Ей заради това няма да се оправим. Всеки чака наготово.

24

Анонимен

преди 9 години

Да дигнат вноските за фонд Пенсии на работещите и готово. Ама ся повечето ще ревнат нали хаха. Откъде мислите че трява да дойдат пари-или от кредити или от вноски. Аре избирайте.

23

наивен

преди 9 години

И за какво се теглят милиарди заеми и се актуализират бюджети като пак няма пари? Пак старата Борисо-Дянкова песен на нов глас.И докога Партията смята, че фокусите с изборите ще минават?

22

Анонимен

преди 9 години

Snitch bitches go in ditches.