62

АЗ

преди 9 години

АБЕ *** ДА НЕ Е *** НА ТАЗИ СТАРА *** ЧЕ МИ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ..ДА СИ НАПРАВЯТ ТРИКА С ЗУРЛАН СЛАНИНСКИ ДАНО

61

без комуняги

преди 9 години

Тоз грозен червен караконджул не млъкна.Те всички са такива,ама тази им е лицето-грозна,*** и нагла.Абе ***.Няма вече да бъдете във властта червени ***.Вие и вашите турски господари сте вън от нашата българска България.

60

КИРО

преди 9 години

БОЖЕ... НА ТАЯ С ЦЯЛА БАЛА СЕНО НЕ МОЖЕШ И ЗАТВОРИ УСТАТА ......

59

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 73, какво чакате би ли ми казал? И що още чакате, а не се вдигнахте лани?

58

Пешко

преди 9 години

До ДръндерАз за революциите приказвам, не за герб

57

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоЩо, не ви ли се вярва още? Какво ви чака да знаете! Смеееех :))))))))И само да уточним...... не сме само ***!! Хайде набийте си го в чутурите сороски!

56

кюстендилец

преди 9 години

Е другари нали ви казах , че кметовете на БСП и ДПС до обяд получават пари от държавата , а след обяд ги крадат . Как да има нормални градове с такива кметове . Никога . Вижте кметовете на ГЕРБ - София , Пловдив , Бургас , Варна , Русе и други как се развиват и хората богатеят. Северо-западналия район - Видин , Лом , Монтана, Враца и др. тънат в мизерия и чакат да се върне ТКЗС-то да крадат . Никога няма с такива хора да стане нещо хубаво. Просто ще си тънат още 25 години в мизерия .

55

Пешко

преди 9 години

Ей го вчера ли оня ден, Волгин събрал Симов и някой и друг комунар и дрънка за организация на протестиращите да правели революции и те.

54

Анонимен

преди 9 години

Днес някои не са особено доволни от текущите събития.В България една жена,от която няма отърваване,ще се разплаче,че не и минават к..... номера.Пък в Русия един друг се оплаква и обвинява,че търговските споразумения не се изпълнявали,но подвластната му страна имала резерви и ала-бала....Та санкциите срещу тази страна/особа хич не действали,защото валутата му се търкаля все по надолу,като петрола.Но днес има и още по-хубава новина за човека.ОПЕК започва да продава петрола си на 75 US долара.

53

до 66

преди 9 години

До АнонименС какво ще и запушваш устата? С чифт мръсни чорапи ли? Друго не бих омърсил за целта!

52

Пешко

преди 9 години

Напоследък *** натрапват опорната точка, че дойде ли зимата иде и революцията. Революция немедленна и перманентна, както казва другарят Ленин. Смех

51

Анонимен

преди 9 години

Майко мила,каква снимка....Че и кудкудяка....Това да не е от Костинброд?

50

Анонимен

преди 9 години

Майчеее, не знам кой на кого запушва устата, но аз с кеф бих запушил твоята! Сещаш ли се с какво, кюстендилска СЛИВО?!

49

Unifri

преди 9 години

Майче, крайно време е в тази държава да се запретнат ръкави и да се работи яко!Така че затваряй си устата и си сядай на мястото!Или и в този парламент трябва да се изгуби повечето време във викове, крясъци и разправии от типа "мерене на пи*ки" от трибуната? Само това знаете - да лаете като кучета, а когато трябва да се работи здраво започвате да се оглеждате като обран евреин!

48

Анонимен

преди 9 години

Само с едно нещо може да се запуши на мая устата. За съжаление никой не иска да и го даде, дори и Ангел избяга. Такива като нея сринаха столетницата.

47

АНОНИМЕН

преди 9 години

На Мая устата и не може да се запушат ,защото препълнена помийна яма или се чисти с *** или се засипва и забравя.От предишното правителство помня постоянното и грачене от трибуната,тоалетите , и година и кусур писането и на на ,,нов кодекс,,,

46

Анонимен

преди 9 години

Бабоооооооооо

45

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ НАЙ-БЕЗМИЛОСТНО.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА И УНИЩОЖЕНА. А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

44

Го4о

преди 9 години

Мая ще загуби делото, защото устата и е толкова голяма, че дори цял гомновоз да се изсипе - не може да я затвори. Това в съда го знаят много добре!

43

Бранник

преди 9 години

Бъркаш понятията, затова иначе вярната схема която си посочил става невярна! Работещите в момента създават продукт, за да имат добър живот вече пенсионираните. Когато те са били работещи, ти най- вероятно си бил дете. Системата на осигуряване всъщност е доста елементарна- следва кръговрата на живота. Сега с етикета "беден" се подразбира пенсионер, тия хора не са живели и по комунизма и сега, е кога ще живеят? Добавката за Коледа е просто един вид добра дума от управляващите, към възрастните хора