11

симпатяга

преди 9 години

Държавната бюрокрация е тумор, който спира развитието. Няма демокрация и развитие без ефективна съдебна система (справедливост), ефективно МВР (сигурност), действащи инстритуции и минимална администрация (електронно правителство). Плюс опростяване на законодателство, намаление с 50% на администрацията, свободен пазар на енергия, премахване на привилегиите при пенсиониране. Само промени в тези области могат да засилят икономическото развитие, другото са празни приказки.

10

ха,ха..ше запали..

преди 9 години

Ше запали .....ама , вашата черга!Номера е да си гепят хората парите от евро-фондовете!!!Европа давааааааааааааааааа.....ха,ха,хааааааааааа

9

Анонимен

преди 9 години

Вдигайте данъците като не създва държавата икономика или сте некадърни тока скоро и той не е поскъпвал а заплатите и пенсиите по могат и по 30 евро нали е *** съюз ура победа.

8

Анонимен

преди 9 години

Брюксел бил пуснал веднага средствата, как така се пускат за 1 час ???А ????Щот си сложиха послушните кукли вече нали ???

7

Анонимен

преди 9 години

Некадърната мутра унищожи напълно дребния бизнес,при него безработицата достигна 20 процента,имаше пари само за милиционерите и ония дебелаци от данс!Какво развитие може да чакате от човек малко по-умен от падарин?!

6

Евродепутат

преди 9 години

След управлението / кражбите / на БСП-ДПС-Атака всяко друго управление ще бъде като икономически гений . Правителството на Олигарски се занимаваше само с далавери и кражби . За другарите това се нарича икономика . Така , че резултата ще е положителен с новото правителство. Вижте вече Брюксел пусна по програма околна среда 800 милиона евро. Това показва , че наистина новото правителство ще върши работа .

5

смях

преди 9 години

Каква икономика , какви двигатели ,какви пет лева та нали за 25 години всички те червени ,сини,жълти,фесове,гербери,разни коалиции и включително сегашния турлю гювеч палиха ,палиха ,палиха докато накрая всичко блокира и ,ако някъде нещо все още мърда и работи то е въпреки тях ,а не благодарение на тях.

4

zeus

преди 9 години

При ГЕРБ се палят само хората от отчаяние, друго не чакайте!

3

Ботев

преди 9 години

Поредния червен професор разтяга локуми по политикономика.Ако в БГ го нямаше плоския данък, ниските заплати щяха да са си в сивия сектор както през 90-те. Това услужливо го забравят. Запомнете - в СЕКУНДАТА в която се сложи необлагаем минимум примерно 500 лв, всичките заплати в диапазона 500-1000 лв веднага ще станат на 500 лв и разликата ще се плаща под масата.

2

Hiter

преди 9 години

Най-много още някой закъсал с кредити да се запали или Веждичката да си обръсне брадата след като му изгоряха 5 милиона ,толкоз само толкоз

1

neni4a

преди 9 години

На труп,какво да му запалваш,реанимираш и т.н. И властта много добре го знае