34

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Толкова си дребен, че заслужаваш никакво внимание.

33

Любомир

преди 9 години

До HomerТвърдо подрекпям мнението ти, те ни върнаха в 16ти век нека и ние ги върнем там. ВСИЧКИ КРАДЦИ НА ОБЕСЕНИ НА ПЛОЩАДА! ДА ВИДИМ ДАЛИ ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ!

32

Анонимен

преди 9 години

Г-н Калфин,намалява събираемоста на здравните осигуровки,не стойноста! За първото,отговорноста е ваша!Престанете да изцеждате работещите бедни хорица! Съгласен съм да плащам за пенсионерите и децата! Променете политиката си, а не осигуровките,които са достатъчно високи според трудовото възнаграждение!

31

Анонимен

преди 9 години

до ето о,е това и мен ме уби,демек малко им давали на социално слабите трудно говорещи български език,още още аз съм вече в огромна чуденка тия льольовци не разбират ли че трябва да обърнат внимание на огромната сива икономика,оттам насетне да има по-спараведливо разпределение и то на наистина бедни хора не на детепроизводителни машини за пари и на инвалиди каращи мерцедеси и то нови,не рабират ли тия "майки Терези"че милиардите помощи след време просто няма да има кой да ги изработи

30

Homer

преди 9 години

Вдигнете пенсионната възраст на 100 години и това е...много ще се радвам да ви видя всички крадци обесени по площадите!!!!

29

ето о

преди 9 години

"За последните 15 години 22 милиарда лева вместо в социалната система са отишли в икономиката, мотивира се той по Нова телевизия."e нали това е целта

28

До "социалния&q

преди 9 години

Защо първо не осигурите 100% събираемост на сегашните осигуровки и тогава да се преценява колко не достига.Трябва ли да продължавам да плащам и дълговете на другите дето не са си платили?

27

Анонимен

преди 9 години

Дискриминиращ, недискриминиращ. Работят 15% (тези с големите реални заплати) и плащат масрафа на 100%. Няма как да го бъде дълго време. Системата ще фалира и накрая всичко ще отиде по дяволите. Правилата трябва да са еднакви за всички, а не да се толерират дадени хора.

26

Анонимен

преди 9 години

трябва да има висока мин.заплата ,а който не може да плаща 400лв.през 2015 година да хваща гората,това не е работодател а експлоататор или тарикат в комбина с работника и дава малки заплати на хартия,другото под масата и това тия пишман държавници го знаят много добре но твърде често и те са в ролята на въпросните т.н. бизнесмени,оттук загубата е сигурно стотици милиони левове годишно,после плащането за безброй новородени бъдещи метачи ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ,там също отиват годишно огромни пари

25

gio

преди 9 години

аз пък съм за премахване на тази осигурителна система. с нея парите ми не отиват за пенсии, а да храня така наречените "социално слаби". Писна ми да дотирам тази мързелива ***, докато нашите майки, бащи, баби и дядовци са подложени на глад от държавата, която вече им е взела парите.кажете ми кой работещ човек в тази държава взема детски?Искам да си сложа парите в пенсионен фонд по мой избор. Аз да реша кога искам да се пенсионирам

24

Анонимен

преди 9 години

абсолютно е нормално някои пенсионери да взимат мноооого повече от някои работещи,ало я престанете с тия простоии бе,учил някой като *** десет години докато друг през това време правел деца или работел на сиво за голяма заплата а се осигурявал на малка и после хоп училият и осигуряващ се на голяма заплата защото бил пенсионер видите ли не можел да взима повече дори и от неграмотния циго който мете улиците защото нали училият е пенсионер пък другия чавета гледа,я се рзкарайте с тоя комунизъм бе

23

xa

преди 9 години

Аз не съм ляв, но ти си, та питам: ще назначиш ли на работа 65 годишни ??Освен ако не въведете квоти за старци, като за жените. То младежи у вилаета и без това не останаха. . .А ако нямат пенсия, то ще трябва да им плащаш социални, ЗА ДА НЕ УМРАТ !Мислил ли си за това, леви човече ??

22

срам няма а се закле

преди 9 години

А бе защо не определите максимална възраст живот...така пенсионерите ще бъдат много малко? А осигуровките на "бежанците" кой ги плаща? А не трябва ли първо държавата да плаща осигуровките на безработните българи?

21

Анонимен

преди 9 години

И този работи за ЕС, а не за доброто на българите. На всичко отгоре се определя като "ляв" .Продажник

20

Аз

преди 9 години

Съгласна съм с поста на 12. Не е нужно да се увеличават, а да се събират. Да се въведат ограничения за социални - да не се плащат детски/ майчинство/ надбавки и социални за майки под 18 год., също така за такива, които нямат трудов стаж поне 2 год. /дори да са студентки/, нямат средно образование. Над 2 деца - само ако докажеш, че можеш да ги издържаш; изоставени 2 деца в дом от една и съща "майка" - принудителна стерилизация и т.н.

19

Анонимен

преди 9 години

Мазен евродепутат е той...какво друго да очакваш от такъв?!

18

Гоце

преди 9 години

*** мръсни, никакви пари за вас! Съкратете всички тия нищоправещи чиновници, тогава ще говорим.

17

АЗ

преди 9 години

МОЙ ПАРИ ИЗКАРАНИ С ТРУД АЗ ЗА КОМУНИСТИ, ***, ТАРАМБУКИ, КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ, РЕКЕТЬОРСКА МИЛИЦИЯ, ЗДРАВНА СИСТЕМА КОЯТО НЕ РАБОТИ И ПЕНСИЯ Я НЯКОГА ВЗЕМА Я НЕ И ТО ОКОЛО 200 ЛВ..АЗ ТАКИВА ПАРИ НЕ ДАВАМ..ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ НАХАЛНИ ***

16

леля Мара

преди 9 години

По -долу вмето система -да се чете РЕФОРМА

15

24527

преди 9 години

Първо, вдигат възрастта за пенсиониране, сега осигуровките, че само възрастта не им е достатъчна. И да има останали да работят тука и да носят по 5 души на гърба си, едва ли ще е за дълго. В близките 5 години който може ще се махне и тук ще остане утайката на утайката. На печелившите - Честито!