58

до 74

преди 9 години

Борисов и неговата Четириглава Ламя, създадена от Мафията и Олигархията с гласовете на само 25% от българските избиратели, ще ни вкарат в поредната макроикономическа и финансова катастрофа, предизвикана под ръководството на Борисов. Чрез медиите и институтите си Мафията и Олигархията отвратиха 51% от българските избиратели да не гласуват, за да може Борисов с 16% от гласовете и Четириглавата му Ламя с 25% от гласовете да "управляват" и правят "реформи" в полза на стоящите зад тях Олигархия Мафи

57

до 53 политолог...

преди 9 години

Фактът, че 51% от българските избиратели изобщо НЕ гласуваха, че 84% от българските избиратели НЕ гласуваха за Борисов, че 75% от българските избиратели НЕ гласуваха за Четириглавата Ламя на Борисов, доказва, че Мафията и Олигархията са превзели държавата и са в състояние да направят Четириглавата Ламя на Борисов. Те притежават и контролират медиите, и отвращават хората, за да не гласуват, за да могат да "управляват" чрез Борисов и неговата Четириглава Ламя.

56

Анонимен

преди 9 години

Мина времето когато се вярваше, че който не харесва доцента и мислителя на нацията е червен или приканва да се гласува за БСП! БСП е гнусна и крадлива партия със затихващи функции. Няма нормален който да харесва червените милионери! Но да ми набутвате един ***, син на кърмилницата БКП, доказал, че няма минимум интелект а се натриса на 85% като "спасител", смазал Българите до неузнаваемост, мога да ви кажа да си гледате работата.

55

край

преди 9 години

Герб забравиха че събираха подписка за мажоритарни избори поне на половината депутати. Вече не щат избори въобще - вредно било. Демократичната революция се прави със смяна на избирателната система. / Справка Унгария/.

54

край

преди 9 години

Това правителство ще загуби още време на България за кардинални промени. Българската нация трябва да се спасява защото до 20-30 г. няма да я има.

53

Joro

преди 9 години

aide subiraite se i kusaite vsqkakvi otnosheniq sus rusiq.da si durjat gazta i rublite.

52

RAMBO

преди 9 години

малко информация за непросветените.кой е бойко-той е работил за държавна сигурност с прякор буда.бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е служител на мвр.бойко има досие в цру и олаф като престъпник.кой е цветан цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец григор шопов.коя е цецка цачева-тя е член на бкп и висш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен-ЦЯЛАТА ИСТИНА RAMBO RAMBO

51

ПАТИЛАН

преди 9 години

Партийните мутри ще танцуват последният си Валс. Краят им се вижда.... до края на месец Май народа ще измете партийната *** и ще наложи Безпартийно управление!

50

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До Преподавател в СУА, ГЕРБ падат от небето нали ?! :)Те преди не са били партийни секретарки, милиционери, офицери от ДС ... :)Това, че днес слугуват на други господари не ги прави по-различни.Всъщност БСП и ГЕРБ служат на едни и същи господари - САЩ и ЕС !

49

10 зам.минист.турци

преди 9 години

Я кажи ми гълъбче ле бяло,Буда видя ли като си летяло,на министри мантри да говорилъжите си сто пъти да повтори!!

48

Преподавател в СУ

преди 9 години

Според простия и необразован червен *** , народа е *** щом не гласува за БСП , а е мъдър щом гласува за тях . Червено и много ама много злобно *** , сега разбрали защо хората ви мразят , защото са вас хората са средство затова през 1997 г. ги ограбихте чрез банките , а сега ограбихте банка КТБ . Тепърва мандраджиине ще плащат за греховете си .

47

Бивш член на БСП

преди 9 години

След 70 години тормоз и терор от БКП-БСП-ДС дано се отървем от тези ***. Вижте ги само колко зле щяло да стане без тях . Ами другари да си бяхте стояли , нали бяхте на власт , защо подадохте оставка. Разберете най после , хората ви мразят и не могат да ви понасят. Изтеглихте 5 милиарда заеми и дадохте по 4.50 лв повишение на пенсиите , а Станишев , Миков , Манолова , Нинова и всички Дъбовци станаха милионери. Благодаря от такава партия.

46

Анонимен

преди 9 години

Леле-е-е, *** на БУДА се събудиха! Почна се, Бойко народа е с теб, мачкай Бойко, и т.н. Кой народ моля, може би от Луната. Комунизъмът живей в кратунковците. Плаща си човека, парите трябва да се оправдаят. Сега като ви вдигне цените щото главата му друго не може ще ви питам как ще викате, давай Бойко. Ега ти простия народ!

45

дарт вейдър

преди 9 години

Няма отърване 25 години от наследниците на комунистите модерните демократи погледнете министерски съвет се наследници на бившите комунисти пулитбюро комунист и демокрация и частен бизнес научени да крадът от държавното още преди 89 година

44

"Правитеството&

преди 9 години

... Четириглавата Ламя на Борисов е дъното на "политиката" ни. Няма досега "правителство" създадено от избори, на които 51% не гласуваха, с "премиер", за когото 84% от българските избиратели НЕ гласуваха, и правителство, за което 75% от българските избиратели НЕ гласуваха. Четириглавата Ламя на Борисов е най-НЕленитимното "правителство", което сме имали. Четириглавата Ламя на Борисов е доказателство, че тука "управляват" Мафията и Олигархията.

43

RAMBO

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност борисов и цветанов са арестували дисидентите който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги испращтали в лагерите белене и скравена и там са ги убивали с тояги и лопати а после са хранили прасетата с тях.методите на държавна сигурност в борбата с дисидентите е тоталитарна те са ги обявявали за психично болни и хомосексуалисти.българския народ иска доживотен затвор за борисов и цветанов убииците на дисиденти в бг...

42

БГ

преди 9 години

Който чака да има разлика между различните правителства,ще има да чака.

41

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До политолог-българинАбе, той и Орешарски беше премиер, но стана за смях и на гаргите.Бойко Борисов го чака още по-лоша участ ...

40

Ruffles

преди 9 години

Негласувалите са делегирали права на гласувалите. Така е...да сте гласували, затова се правят избори, а не да умнеете колко сте "утвратени". Профани неграмотни! :)

39

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

До хладен умНОВА, БиТиВи, ТВ+, Европа ... и още много са телевизии на илюминати !Телевизии защитаващи антибългарските интереси на Новия световен ред !Всяко правителство на ГЕРБ ръководено от Тиквата е удобно за "световния елит".То изпълнява безпрекусловно всички заповеди от Вашингтон, Брюксел и Тел Авив.Тези заповеди целят унищожението на българския етнос и превръщането на България в колониална държава с мултиетнически състав на населението, който мрази Русия.