27

Анонимен

преди 9 години

КАК СТЕ ТАВАРИШИ ГЛАСУВАТЕЛИ ЗА ***? ДОБРЕЛИ ВИ Е ПО МЯРКА ЛИ ВИ Е? ДА НИ ВИ Е МНОГО ДЕБЕЛ? ОПЕРАЦИЯ ЧИСТИ РЪЧИЧКИ. А? И НАКРАЯТ СЕ ОКАЗА ЧЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЕДНА ПАТЕРИЦА НА БАНКЯНСКАТА ТИКВА. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ПОДПИРАНЕТО. А НА *** ЧЕСТИТА ЗАПЛАТКА ОТ 17 000 ЕВРО В ЕВРОГЕЙСКИЯТ ПАРЛАМАТ. И НА ВАС ЧЕСТИТО ПОВИШЕНИЕ НА ТОКА. А ДА Е ХАЙРЛИЯ!!!!!!! ТАВАРИШИ.

26

хахаха

преди 9 години

Този човек нормален ли е или тепърва ще полудява? А не ти ли е неудобно от хората, които излъга и на чийто ггръб ще *** брюкселски кюфтета? Кръгъл негодник и лъжец. Лекето Джамбазки също не пада по-долу. След като се накраде в Столична община, отлетя на крилете на европейския ветрец. Пука им за мнението ни. Надсмиват ни се яко и си живеят животеца. Който се е минал, минал се е. Който не, ще се мине двойно!

25

Анонимен

преди 9 години

Бойко пудел си намери името му е Валеери..симеонов-балевски...Добре,че има достойни хора в ПФ като Велизар Енчев,които да отсрамят малко продажниците и лъжците от ПФ ,Валери Симеонов и агент Иван -Красимир Каракачаноов ,които за малко пари и апетитни постове предадоха избиратъелите си ,колкото до *** той си беше Бойково ,което замяргаха с

24

анонимен

преди 9 години

Почти цяла тодина гледахме по НТ -Господари на ефира къде се е почесал,намигнал или изчистил носа си Орешарски -голям смях падаше,чак с извинение се напикавахме от смях особено някои хора,а сега вече всичко е наред г-н Борисов никъде ама никъде не се почесва или киха например,достоен българин,велик водач на племето си от ***.Ровиха из архимите си от преди 10 години белким извадят нещо против Орешарски но за Борисов няма чист и морален човек,техен човек.

23

Анонимен

преди 9 години

Ошашкаха народеца, вече не можеш да псуваш политическия противник, щото се е прегърнал с вожда на партията за която си гласувал. Стана, като американски комикс. Героят и архизлодеят обединяват сили за да се справят с общата заплаха и всички са доволни, а денят спасен. В БГ вариант злодеят се обединява със злодеят, за да досъсипят изтръпналия народец. И мазната баничка-бюрек и тя се подложи на оногова, който му викаше ***. Абсурдистан, не Бостан!

22

Анонимен

преди 9 години

Добре че е Радан, че да върви политическата рима, за нардо клет, остава зима!

21

ХА-ХА-ХАХА:)

преди 9 години

Не правителство а блян - Буда,Гоце и ......Радан !!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

до 21

преди 9 години

Не били заедно, а? Бойко Борисов и Делян Пеевски едновременно напуснаха парламентарната зала по времето на изказването на Велизар Енчев, който припомни всички зулуми на правителството на ГЕРБ и категорично заяви, че Бойко Борисов във всяка нормална държава би трябвало да бъде разследван!Пеевски и Борисов едновременно напуснаха парламентарната зала.ИСТИНАТА, БОЛИ!В същото време НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЯТО ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ Е НА БОЙКО БОРИСОВ, ПРЕКЪСНА ИЗКАЗВАНЕТО НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ И ПУСНА КАДРИ КАК БОРИСОВ ВЪРВИ ПО КОРИДОРИТЕ ВБЕСЕН.

19

Анонимен

преди 9 години

НАПЪНАЛ СЕ АГА ДОГАН,ПА ИЗМЪДРИЛ КОАЛИЦИЯТА БОСТАН С БОЦЕ,ГОЦЕ И РАДАН ,ПОД КРИЛОТО НА МЕСТАН С ПАРИТЕ НА ДЕЛЯН (ПЕЕВСКИ0

18

Анонимен

преди 9 години

ХА ХА ВСЕКИ ЗНАЕ ,ЧЕ ББЦ = ДПС ,ТИЯ МУРАФЕТИ НА МУТРАТА ББ И ДОГАН ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ.ПРЕД (ТЪПИЯ ,МАТ,РЯЛ)

17

ОТ СЕНТРОПЕ

преди 9 години

ЦИОНОПАРТИЙНАТА ХУНТА НА СОРОС ЧИЙТО ИНЖЕНЕР Е ЖОЗЕФ ДОЛ ПОДКРЕПЯ ПОЛИТИКАТА НА САЩ И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ВСИЧКИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕЗИ ХОРА ПОДКРЕПИХА ТЕРОРИЗМА И ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА,ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ ПОДКРЕПЯШ РЯЗАНЕТО НА ГЛАВИ И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА,ИСЛЯМИЗМА ВЕЧЕ *** НА БЪЛГАРСКАТА ПОРТА,ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО И СЪДЕНО ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

16

ХХХ

преди 9 години

До електората на ББЦ : Хубави ли бяха барем кюфтаците дето ви пече ? Слави Трифонов пее в една песен че свободата се сравнявала със салама .....та и вашата работа такава ....... ударихте по 10-тина кюфтака на калпак и сега ревете че бил се извъртял !

15

Анонимен

преди 9 години

Да ни пази господ от доброволните отряди. Няма по-голями *** от тези, които се подлагат без пари и облаги (уж). Те са по-зли и от професионалните главорези, защото действат извън всякакви правила и норми.

14

Веселяка

преди 9 години

До кон боб яде лиТози път наистина ще ядеш боб, но едвали дълго ще можеш да си го купуваш.

13

ИСТ

преди 9 години

*** *** се прави на европейски политик. Преди се правеше на премиер. Имал телевизия. Излезе по голям лъжец от Сидероулу. Това са ни пишман политиците.

12

интригант

преди 9 години

България е един инкубатор за тарикатите от ЕС. Там си отглеждат ряпа, работници и каквото пожелаят. Това всичкото става с наше съгласие, защото търпим тарикатчета като журналистчето. Открадна гласове, използва ги за собствена облага и знаейки, че не става за български депутат отиде да ни излага в чужбина като евродепутат. Че нищо няма да свърши и неможе да свърши е ясно. Но защо трябва да загубим още време/години, докато масата се усети. Маса със суицидни наклонности, това е населението у нас.

11

роро

преди 9 години

Браво. Свършили една полезна работа.

10

МСБ

преди 9 години

На ви един БЮРЕК ....пече кюфтаците и доста хора гласуваха за него ....ахахаха ....в такъв случай се казва за електората на ББЦ "га йедохте кюютета не ривахти ? га йедохте кибапи па не ревахте ? ся ревете ? "

9

Анонимен

преди 9 години

Що без ДПС по лесноли се рaзрушaвa стрaнaтa? Aбе мендили нa зaд кулиси не стройте молове стройте рaботни местa че нaродът стaнa пaрцaлa в ЕС

8

анонимен

преди 9 години

Опитвам се да се сетя дали преди изборите Бареков каза някоя добра дума за ГЕРБ и не мога.Във футбола има един термин плож , как ли се нарича това в политиката.